FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Prava istina oko Kokota je da je mu je Alihodzicev sin psovao majku cetnicku i da je zbog njegove reakcije odstranjen a nista uradio nije. Bilo je i samaranja i svega...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Ou kako se grande Koka posra na Cholla Sablju...oblati ga na fb zestoko. Ali to je OK.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Supere sta bi od ovog kanibala?
Imao si pravo,sjebali su se svi kad je doso
Imao si pravo,sjebali su se svi kad je doso

joj debila, prvo ismijavaju kokotov dolazak, cetnik ovo ono.. onda ih kokot pojeo na derbiju pa ga sad brane zao im sto leti ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
E jesi poletio......belosevic28 je napisao/la:Ou kako se grande Koka posra na Cholla Sablju...oblati ga na fb zestoko. Ali to je OK.

-
- Kontakt:
Ja fino postavih pravu poruku, a vaš navijač ovu gdje vrijeđa.(koja ispade photoshop) I mene idiot napade a ja hiljadu puta pozitivniju stvar postavio nego vi. U poruci koju sam ja postavio nit vrijeđa nit je negativna po vas čak šta više. Kakav mentalni sklop.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Volio ja njega, ili ne, njegovo ponašanje na terenu meni, kao navijaču, se nikada neće sviđati...I neće biti primjereno klubu renomea FK Željezničar...
-
- Kontakt:
Let3 šuplja za ibričića jel de ? He moj let3.
Ti si druže napisao da je milion posto da ce doci kod nas, a on još nije zvanično došao, međutim ako potpiše onda ti svaka čast na tacnoj informaciji..jurisicduska je napisao/la:Let3 šuplja za ibričića jel de ? He moj let3.

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- milanribar
- Kontakt:
Momak jurisicduska vecinom pise istinu. Realan i normalan forumas.
-
- Kontakt:
Netačno, ja sam napisao da ako dođe u Bosnu da će doći isključivo u željezničar. A da pregovaraju 100000%. Pročitaj sve postove.Brkoo je napisao/la:Ti si druže napisao da je milion posto da ce doci kod nas, a on još nije zvanično došao, što ne znaci da nece, međutim ako potpiše onda ti svaka čast na tacnoj informaciji..jurisicduska je napisao/la:Let3 šuplja za ibričića jel de ? He moj let3.
Koja je to tačna? Treća u ovom mjesecu, šteta samo što me napadate kad kažem da neko nije fudbaler i da neće probu proći. Al eto imate vi svoje insajdere sa 0 tačnih informacija. I za Kokota ovo što sam postavio nijr photoshop, nit tu on bilo koga vrijeđa. Al eto. Ne znam čemu mržnja tolika.
- milanribar
- Kontakt:
Ne znam sto se obazires kad je 70% djeca, a 30% kompleksasi koji pate da imaju informaciju. U tom takmicenju se provaljaju. Imas pravo da pises sta ti zelja, a i realan si.
Mislim da nisi spomenuo Bosnu, napisao si da ce doci kod nas, nešto u fazonu: "Ibricic ce vjerovali ili ne u Željezničar, provjerena informacija milion %..
Ibricic je koliko znam Željovac. Svjestan sam da igraci izbjegavaju našu ligu ma koliko novca da mu ponudiš mada bih volio da Ibro dođe kod nas..
Ibricic je koliko znam Željovac. Svjestan sam da igraci izbjegavaju našu ligu ma koliko novca da mu ponudiš mada bih volio da Ibro dođe kod nas..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
Šta je problem pile ?
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sad će show na ovoj temi... 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
majke mi sam mislio da si pametni ti u rangu milanajurisicduska je napisao/la:Šta je problem pile ?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- milanribar
- Kontakt:
Sad ce pile na raznju opet. Habaju ga ko sansku kozu a obraza opet nema. 

Đe zaplo pile? Je li ljudožder pojeo koju loptu?pile87 je napisao/la:majke mi sam mislio da si pametni ti u rangu milanajurisicduska je napisao/la:Šta je problem pile ?
Čovjek vam lijepo rekao da nije fudbalera VI ne vjerujete, lijepo vam kaže za ibricica VI ne vjerujete

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ma **** mene pile, uživajte. Dobar transfer.
Nego hajd najavi slejdece pojacanje, nemoj samo imena koja se spominju u jucerasnjem Avazu...jurisicduska je napisao/la:Ma **** mene pile, uživajte. Dobar transfer.

Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 10 dec 2015, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1, Google [Bot], GradKamena2, MaroonBjelave i 15 gostiju.