Kako mozes tako,j..o upravu ona ce svakako otici.Ja zelim od srca da pobjedimo danas.Hocemo li dobiti ili ne to je vec pitanje ali dok god ima i teoretske sanse da se plasiramo u evropsku ligu ja cu joj se nadat.Na zalost ne odlucujemo sami o tome ali............LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.Hairlija je napisao/la:mnogi ce reci da nemislim upravu ali bi volio da sutra nedobiju i da neodemo u evropu samo da se rijesimo ove uprave
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa naravno, sta treba?? Da se zadovoljimo sto je mali klub poput zeljeznicara ispred nas?? To je za nas ponizenjeCuspajz je napisao/la:sto uzimate statistiku 6-7-8 god u kojoj ste uzeli jedan bijedni trofej uzmite statistiku u zadnjih 10 god kao poredzenje a o navijacima ne treba trositi rijeci cim je zeljo ispred bojkotuje se ...

-
PRVA LJUBAVI , NAJVEĆA RADOSTI POBJEDU DAJ NAM TI !
ne radi se o "ručnoj" usporedbi dva kluba, već o sistemu koji poredi bilo koja dva kluba koja se takmiče u istoj ligi.cole-ch je napisao/la:admin je napisao/la:ovo bi bio odgovarajući link:
http://sportsport.ba/tabele.php?compare ... ms%5B%5D=2
bugovi se još otklanjaju. sve prijave grešaka su vrlo dobrodošle.
Ovo je super stvar.
Nego, sta mislis da ste dodali i preratne duele ova dva kluba.
znači, u arhivi nam nedostaju svi rezultati prijeratne lige da bismo tako nešto mogli izbaciti. arhiva se tek puni. prioritet su domaća takmičenja i to će dosta zavisiti od spremnosti raznih saveza na saradnju (koliko su spremni da nam daju uvid u arhive rezultata). tj. od toga koliko će oni shvatiti značaj ovog projekta. tek nakon toga idu strane lige i lige koje više ne postoje.
Teska srca prizeljkujem poraz danas. Nevjerovatno tesko je prizeljkivati poraz ekipe za koju zivis,ali.....za bolju buducnost i za NASE Sarajevo,a ne ovakav klub koji je postao klub TAOC 5-6 ljudi.
-
- Kontakt:
Nesto mi smrdi na ovo Seljo - Laktasi X, Leotar - Seljo 2
a Rudar - Sarajevo 2 ko kuca!
a Rudar - Sarajevo 2 ko kuca!
sta li ce bas biti na grbavici dali je x hmmm

isto Bog mi i ja!-A- je napisao/la:Teska srca prizeljkujem poraz danas. Nevjerovatno tesko je prizeljkivati poraz ekipe za koju zivis,ali.....za bolju buducnost i za NASE Sarajevo,a ne ovakav klub koji je postao klub TAOC 5-6 ljudi.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ovim rezultatom uprava se nemože spasiti. Hvala Bogu pa ćemo sljedeće sezone ući sa novom upravom, jedva čekam...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ovako je najbolje. Nadam se da sad slijedi cistka, od uprave, preko trenera do prvog tima....
Skoro - ciao!
Skoro - ciao!

Velike i od srca cestitke za izlazak na evropsku scenu i da nas dostojno predstavite...
A vidi mene budale ja cestitam onim koji nigdje ne idu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pite hocete li sad pustit Borcu.Hajde ba pustite im sjebace te Zelju.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Arogantni je napisao/la:Velike i od srca cestitke za izlazak na evropsku scenu i da nas dostojno predstavite...

Rođen s tobom da budem
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kako ce sjebati Zelju ? Zeljo je vec osvojioAlipasino je napisao/la:Pite hocete li sad pustit Borcu.Hajde ba pustite im sjebace te Zelju.

A C A B !
Mozda zelju i zeznu, zaboravljate na UEF-uEmir_ZENICA je napisao/la:Kako ce sjebati Zelju ? Zeljo je vec osvojioAlipasino je napisao/la:Pite hocete li sad pustit Borcu.Hajde ba pustite im sjebace te Zelju.

ocemo li u evropu
: : D: D ::D
:D
: D:

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ko prizna pola mu se prasta.Arogantni je napisao/la:Velike i od srca cestitke za izlazak na evropsku scenu i da nas dostojno predstavite...
A vidi mene BUDALE ja cestitam onim koji nigdje ne idu...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
trazite 3 boda iz Prijedora, neposteno su igrali, morate ih tuziti!

Volim te Zeljo!!!
zlatandr je napisao/la:trazite 3 boda iz Prijedora, neposteno su igrali, morate ih tuziti!![]()
![]()
Divo mu slike prava gradska raja kojom se Manijaci ponose,a on je jedan od njih.Jeli Sarajevo gdje je nekad bilo! Koja papcina dragi boze!

Trenutno korisnika/ca: Haksss, muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, tajsamja, Vanja8 i 71 gost.