FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Zdena04
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Zdena04 » 23 maj 2010, 15:56

Neutral je napisao/la:
Dabar je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Badstuber neiskusan :mrgreen:

Čovjek među najboljim ocjenjenim igračima Bayern jučer bio. Čovjek je prije svega stoper, ko ga je jučer prešao ?

Nije išao prema napadu jer jednostavno to nije njegova pozicija taj lijevi bek, može ga igrati vrhusnki defenzivno, ali ofenzivno slabo, jer napominjem po 9234902349203 put, on je stoper. Veće neiskustvo je gledati kada neko daje takve komentare da je on loš. Svjetska klasa sa 20 godina ;)

Muller je posebna priča, i mnogo veći igrači su više promašivali, šta je Shevcenko promašio onda protiv Liverpoola i to tako iskusan napadač, a Muller je promašivao u padu sve to, e on je neiskusan, tu se slažem za se situacije, ali borbenost je na visokom nivou, takvi igrači i prolaze.
problem je što muller uvijek promašuje,a svaki put igra po 90 min....

Muller, 20 godina, zamisli mlađi od mene.

34 utakmice, 13 golova, 11 asistencija. U njemačkom kupu 6 utakmica, 4 gola. U Ligi prvaka 12 utakmica 2 gola.

Ukupno 52 utakmice i 19 golova, s tim da nije igra pola od toga u napadu. Igrao je dosta u ulozi Ribery-a radi njegovih povreda, pa kasnije umjesto Robbena.

;)
Vidi ovoga kad je imao 20 godina:
Lionel Messi,
28 prvenstvenih utakmica, 10 golova i 14 asistencija. u kupu 3 utakmice, bez golova. LP 9 utakmica, 6 golova i 3 asistencije. Ostala takmičenja, 2 utakmice 2 gola i 3 asistencije.
Ukupno: 42 utakmice, 18 golova, 18 asistencija.
Zaključak: Müller i Messi imaju sličnu statistiku u dobi od 20 godina što, ujedno, znači da će Müller za dvije godine imati sličnu statistiku kao i Messi ove sezone tj. 55 utakmica, 48 golova, 13 asistencija. :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2010, 15:58

@Zdena04, ti bas ne volis Bayern. :roll:
#divovi

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 23 maj 2010, 16:01

moustapha je napisao/la:@Zdena04, ti bas ne volis Bayern. :roll:
Šta sam sad loše rekao? Müller je igračina.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2010, 16:02

Radi se o ukupnom dojmu, te potpisu. ;)
#divovi

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 23 maj 2010, 16:04

moustapha je napisao/la:Radi se o ukupnom dojmu, te potpisu. ;)
Pa dobro, potpis je druga stvar jer ne volim Ulli-a nikako a vic je prilično smiješan. :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 16:04

Nisu ista pozicija . :mrgreen:

Usput kada je Messi debitirao za Barcu, sjećam se mesečini njegovo prvog gola za Barcu kada je lobova golmana, a kada je Muller. Muller je već sada dobar igrač, samo da nastavi sa ovakvim napretkom ako Bog da.

Ne bi ga valjda toliko Gaal "furao" da nije dobar.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 maj 2010, 16:22

za pocetak da vas sve pozz jer sam novi ovdje
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 16:26

van gall je napisao/la:za pocetak da vas sve pozz jer sam novi ovdje

Pozdrav i tebi, dobro nam došao na sportsport.ba, pa na forum, i ovu stranicu. Nadam se da ćeš nam svojim komentarima doprinjeti napredak ove stranice na jedan viši nivo. Naravno, kvalitetne diskusije. Ovo je jedna od rijetkih tema gdje nema dječaka od 10 godina . ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2010, 16:28

van gall je napisao/la:za pocetak da vas sve pozz jer sam novi ovdje
Dobrodosao, Welcome, Willkommen, Benvenuto, Bienvenida.... :mrgreen: :mrgreen:
Nadam se da ces pametno diskutovati, donositi nove informacije i sto manje ulaziti u konflikt. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2010, 16:30

Ma bez zelje da ljutim zelje navijaca Bajerna ali ....

Nemate vi nikoga - samo vam je Roben i donekle Olić dostojan finala i velike ekipe. Svi ostali su samo sjene i prosjecni igraci. Nema potrebe da pricate o njima vec treba da se pojacavate provjerenim i stabilnim igracima kako nebi zaostali za gigant ekipama. Kvalitet ekipe je u kontinuitetu a to samo Roben ima konstantno...

pozdrav Bajernovcima ali Bajern sa ovakvom ekipom nije onaj Bajern koji bi trebao biti.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 maj 2010, 16:37

po meni za sinosnjom utakmicom netreba zaliti,odigrali smo koliko u ovom trenutku mozemo,treba se spremati za novu sezonu i nove pobjede ali takodje treba dovesti par pojacanja u odbrani jer nam ocito nedostaju,mladi badstuber po meni sinoc bio odlican,lahm kao uvjek na svom nivou ali mislim da nasi stoperi vise nemaju sta traziti u bayernu.....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 23 maj 2010, 16:38

bparena je napisao/la:Ma bez zelje da ljutim zelje navijaca Bajerna ali ....

Nemate vi nikoga - samo vam je Roben i donekle Olić dostojan finala i velike ekipe. Svi ostali su samo sjene i prosjecni igraci. Nema potrebe da pricate o njima vec treba da se pojacavate provjerenim i stabilnim igracima kako nebi zaostali za gigant ekipama. Kvalitet ekipe je u kontinuitetu a to samo Roben ima konstantno...

pozdrav Bajernovcima ali Bajern sa ovakvom ekipom nije onaj Bajern koji bi trebao biti.
Haj sve al gdje su ti ovi: Ribery, Van Bomel, Lahm, Swajni, Badstuber :?: :?:, ako nije ovo svjetska klasa bas me zanima sta je, a posebno ovaj boldirani.
--Pametnij popusta--

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 23 maj 2010, 18:01

ima tu jos dobrih igraca, ali nebitno to sad.
Bayern je jak kao tim, a ne kao skupo pojedinica, barca je i jedno i drugo, ali bayern je poceo da sklapa masinu koja ce da u sljedecih 5 godina vodi glavnu rijec u evropskom fudbalu.
smao da se odbrana pojaca i jos nekoliko igraca prema naprijed i to je to.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 23 maj 2010, 18:20

e raja vidite sto se tiče sinoćnje tekme bilo je sta je bilo izgubili smo nažalost idemo dalje definitvo za demikelisa i van bujtena moramo tražiti zamjenu nadam se da će to biti neki kvalitet većega ranga , a što se tiče sredine jedino sam za to da mjesto van bomela respekt bomelu treba nam malo ofanzivniji igrač bar bez obzira sto imamo riberija lijevo robena desno dorbo tu je bastian koji kada je potrebno radi defanzivu tako mislim najviše bi volio kada bi van der vart ili diego došao e sad kako bi im odgovaralo to je druga priča.

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 23 maj 2010, 18:24

ljudi znam da sam fulio temu ali samo da prijavim da su svabe objavile da je gotovo pa sigurno da dzeko prelazi u real :D mourinho je vec bio u wolfsburgu :D ove svabe tesko da bubaju napamet

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 maj 2010, 19:05

moustapha je napisao/la:Ko je to sastavljo tim sezone?
Ne znam, neki kazuGoal.com a ja mislio UEFA.. sva sreca pa nije
CoDe je napisao/la:casilas jel ronaldo u timu ili neki realovac ??
Kakve sad to veze ima? :roll: A gluposti bog te

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 23 maj 2010, 19:05

ma kakav real pusti ti to dok sam džeko ne izjavi gdje je presao onda cu tek vjerovati :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2010, 21:06

HuX je napisao/la:

Bayern je jak kao tim, a ne kao skupo pojedinica, barca je i jedno i drugo, ali bayern je poceo da sklapa masinu koja ce da u sljedecih 5 godina vodi glavnu rijec u evropskom fudbalu.
svaka cast - ovo je ono sto treba i sto stvarno zelim, a ne ovako natezanje koje ne sluzi imenu Bajerna. Oni navijaci koji vide u ovoj ekipi Bajerna neku snagu grdno se varaju i ne znaju sta je Bajern i kakva je to ekipa nekad bila. Kotrljajuca masina koje se svi boje. Treba nam takav Bajern a ne ovo prozirno izdanje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 23 maj 2010, 21:18

bparena je napisao/la:
HuX je napisao/la:

svaka cast - ovo je ono sto treba i sto stvarno zelim, a ne ovako natezanje koje ne sluzi imenu Bajerna. Oni navijaci koji vide u ovoj ekipi Bajerna neku snagu grdno se varaju i ne znaju sta je Bajern i kakva je to ekipa nekad bila. Kotrljajuca masina koje se svi boje. Treba nam takav Bajern a ne ovo prozirno izdanje.
Ovdje si se malkice zahebao :D
Protiv intera jednostavni nismo iskoristili svoje prilike i to je to, al da smo lose igrali, to se ne mogu slozit, cak naprotiv bili smo konkretniji za razliku od barce, ali fudbal je takav kakav je, da smo mi dobili bilo bi zasluzeno.Ovako su oni dobili i to opet ponavljam zasluzeno i tu je kraj price.Bayern je nekolko sezona lutao sa igracima i trenerima ( izuzetak magath), i ova ekipa je jos u povojima, al kao takva je imal fenomenalnu sezonu, taku da ce ju bit uzitak gledat u sljedecim sezonama :)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 21:19

Baš me zanima kakva će biti pojačanja u redovima Bayerna. Očekujem potrošnju od nekih 50 miliona eura. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.