DOBRA SLIKA IMAM JA NE TELU 5ILI 6 ALI NERADI MI KABL DA IH POSTAVIM **** GA BELAJJ123456 je napisao/la:SAMPIONIIIIIIIIIIIIIIIII
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad budu oni pregledi na TVu gledam teletexta i FTV-a i BHT-a nema veceras :S
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ima na BHT u 22:15seha je napisao/la:Kad budu oni pregledi na TVu gledam teletexta i FTV-a i BHT-a nema veceras :S

Rođen s tobom da budem
na FTV u 23:30, moram i ja gledat. Najavili su opširniji pregledseha je napisao/la:Kad budu oni pregledi na TVu gledam teletexta i FTV-a i BHT-a nema veceras :S

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Svaka vam cast na koreografiji jedna od bolji vam po meni
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Citam postove unazad i oni koji mene napadaju kao sta se ti bavarac ovdje javljas vidim pisu rezultate na temi i koje dao gol, o gdje ste kucni navijaci sta ima nisam vas prepozno
Sampioni titula je nasa pokazali smo koje najbolji u BIH kako u fudbalu tako i izvan njega

Sampioni titula je nasa pokazali smo koje najbolji u BIH kako u fudbalu tako i izvan njega

- emirates boy
- Kontakt:
ima na bht 1 odv 22 15seha je napisao/la:Kad budu oni pregledi na TVu gledam teletexta i FTV-a i BHT-a nema veceras :S
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
P E R F E K T N O ! ! ! Svaka cast najboljim, najbrojnijim navijacima u BiH, jos jednom su pokazali da su daleko ispred svih , svaka cast Zeljeznicaru na zasluzeno osvojenoj tituli, svaka cast Amaru i ostalim suradnicima u klubu. Sezona iz snova ! ! ! Velike cestitke ! Zeljeznicar aLe . . .
Mozel mi neko reci imali raje ispred vjecne vatre, kad je opalila ona kisa otiso kuci pa ne znam, ako bi neko ko zna mogao da mi javi, ne sjedi mi se kuci !?
Mes Que Un Club
Hvala vam na tituli.Da smo ovo ispustili nebi prezivio.VOLIM TE ZELJO.
"Potom su slavlje nastavili automobilima uz sirene. Dobar dio ih se okupio pred Vječnom vatrom budući da je, kako smo saznali, najavljen dolazak Željinih igrača i stručnog štaba autobusom..." Bit će slavlje kod vječne vatreamertiger je napisao/la:Mozel mi neko reci imali raje ispred vjecne vatre, kad je opalila ona kisa otiso kuci pa ne znam, ako bi neko ko zna mogao da mi javi, ne sjedi mi se kuci !?

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Na BHT-u pola sata, a na FTV-u 10 minuta... znaci standardno, valjda se sta vidi.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nije mi drago što ste vi osvojili titulu, bilo je tu svega ali eto bolje i vi nego neki nižerazredni klubovi. Uglavnom, želim vam što bolji nastup u Evropi i da bh. fudbal prikažete u što boljem svjetlu.
... mi ne biramo, mi smo izabrani...
-
- Kontakt:
Čestitke iz Prijedora za titulu,jes da bi volili da je neki naš tim osvojio al nema veze i vi ste naši. 

Svi cestitaju samo komsinice nece.Misevi.Hvala na cestitkama.
- senad_flamin
- Kontakt:
bravooo za Zeljuuu....a naravno svaka cast i Bekricu najboljem igracu premier lige....

-RIVALDO-
[youtube][/youtube]
- slavko njegus
- Kontakt:
Oci me bole od suza, sretan kao nikada... sad sa utakmice i svecane voznje po ulicama Sarajeva.... sirene, auti, navijaci... svi su tu...Samo pitarcica nema... Komisije gdje ste??? Pa niste valjda svi u Prijedor otisli....
Zadnja izmjena: slavko njegus, dana/u 23 maj 2010, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.