FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eto ima jos nekoliko minuta dok ste zvanicno prvaci, ali cestitam vam unaprijed 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hajmo Bekriću jos jedan da budes prvi strijelac nase lige ŽELJO JE ŠAMPION oooooooooooooo
sto je ovo nase prvenstvo smijesno borav gubi kuci 0-2 hehehe zeljo dao borcu kup oni njima prvenstvo kako ocigledno i smijesno zeljo mi je bio stvarno drag klub jer sam mislio da su oni jedini klub koji se bori protiv ovog lopovluka ali sam se prevario ni oni nisu imuni na lovu sramota za takav veliki klub stvarno ste me razocarali 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
trebao bi bekric da da jos po koji gol, da postane najbolji strijelac lige...
trenutno je bekric i skoro po 13 golova

trenutno je bekric i skoro po 13 golova
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Koliko je wannabe navijača po forumu !?
Pa što niste na tekmu otišli jadovani

Ne kvari bespotrebno ovaj veliki trenutak, ionako ti je glupa teorija, Zelji je dosta pobjeda bez obzira na to kako ce Borac odigrati... moderacija, brisite ove gluposti...mdss je napisao/la:sto je ovo nase prvenstvo smijesno borav gubi kuci 0-2 hehehe zeljo dao borcu kup oni njima prvenstvo kako ocigledno i smijesno zeljo mi je bio stvarno drag klub jer sam mislio da su oni jedini klub koji se bori protiv ovog lopovluka ali sam se prevario ni oni nisu imuni na lovu sramota za takav veliki klub stvarno ste me razocarali
ŽELJO ŠAMPION!!!
EDIT: 3-0

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
3-1
BEŠLIJA

Zadnja izmjena: cera1, dana/u 23 maj 2010, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
solidus je napisao/la:Koliko je wannabe navijača po forumu !?
A ti u Madridu živiš, ha Realovac?
ko je dao kup? sta ti je bolan?mdss je napisao/la:sto je ovo nase prvenstvo smijesno borav gubi kuci 0-2 hehehe zeljo dao borcu kup oni njima prvenstvo kako ocigledno i smijesno zeljo mi je bio stvarno drag klub jer sam mislio da su oni jedini klub koji se bori protiv ovog lopovluka ali sam se prevario ni oni nisu imuni na lovu sramota za takav veliki klub stvarno ste me razocarali

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Ne zive svi u Sarajevu/BiH?solidus je napisao/la:Koliko je wannabe navijača po forumu !?
Visca el Barca y Visca Catalunya!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 23 maj 2010, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
kako su meni ovi pacenici smjesni......tabela sve lijepo pokazuje da i Borac pobijedi danas mi bi bili prvaciiiii..........tm84 je napisao/la:ko je dao kup? sta ti je bolan?mdss je napisao/la:sto je ovo nase prvenstvo smijesno borav gubi kuci 0-2 hehehe zeljo dao borcu kup oni njima prvenstvo kako ocigledno i smijesno zeljo mi je bio stvarno drag klub jer sam mislio da su oni jedini klub koji se bori protiv ovog lopovluka ali sam se prevario ni oni nisu imuni na lovu sramota za takav veliki klub stvarno ste me razocaraliizgubili smo kup zbog nas a ne zbog toga da je namjesteno... e jesu neki likovi smjesni...
i naravno ne zive svi manijaci u Sarajevu ima nas svuda diljem lijepe nase Bosne
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
to i tebi daleko Prijedor?solidus je napisao/la:Koliko je wannabe navijača po forumu !?

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Zeljo - Laktasi 3:1
Borac - Olimpik 0:2
Rudar - Sarajevo 2:1
Sve po planu
Borac - Olimpik 0:2
Rudar - Sarajevo 2:1
Sve po planu

× Plava krv ispod koze ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cestitam Zelji i Manijacima na tituli!

I ovaj sto radi prenos se uzbudioGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Mirsad Bešlija sa nekih petnaestak minuta preciznim udarcem loptu smjestio u donji desni ugao gola Radojevića.

Hahahah ma i on je Manijak garantcalcio je napisao/la:Cestitam Zelji i Manijacima na tituli!
I ovaj sto radi prenos se uzbudioGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Mirsad Bešlija sa nekih petnaestak minuta preciznim udarcem loptu smjestio u donji desni ugao gola Radojevića.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
ili nase lijepe evrope!!!sasatm87 je napisao/la:kako su meni ovi pacenici smjesni......tabela sve lijepo pokazuje da i Borac pobijedi danas mi bi bili prvaciiiii..........tm84 je napisao/la:ko je dao kup? sta ti je bolan?mdss je napisao/la:sto je ovo nase prvenstvo smijesno borav gubi kuci 0-2 hehehe zeljo dao borcu kup oni njima prvenstvo kako ocigledno i smijesno zeljo mi je bio stvarno drag klub jer sam mislio da su oni jedini klub koji se bori protiv ovog lopovluka ali sam se prevario ni oni nisu imuni na lovu sramota za takav veliki klub stvarno ste me razocaraliizgubili smo kup zbog nas a ne zbog toga da je namjesteno... e jesu neki likovi smjesni...
i naravno ne zive svi manijaci u Sarajevu ima nas svuda diljem lijepe nase Bosne

TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
6. TITULA U ISTORIJI!!!!
[youtube][/youtube]
6. TITULA U ISTORIJI!!!!
[youtube][/youtube]
SAMPIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
6. TITULA U ISTORIJI!!!!
[youtube][/youtube]
6. TITULA U ISTORIJI!!!!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.