Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jos je u njih 23 igraca i vrijede 87 m a u nas je 20 pa opet vise vrijedimoBoSna_pLayA je napisao/la:Poderacemo Svedsku 100%, Imamo veci kvalitet od njih !!!!.
Ako sad pogledamo na Transfermarkt, vjerovali vi ili ne imamo vecu vrijednost od Svedske.
Vrijednost naseg tima je 98.150.000 €, a vrijednost Svedjana isznosi 87.200.000 €.(Bez Ibrahimovica)
Ali ne igraju pare to svi znamo, ali ipak mi cemo ih naguziti u Stockholmu.
Svedska - BiH 0:2 (Dzeko, Pjanic)
Uzivajte u tekmi.
Sejo iz Hoffenheima i Ibricic iz Ibricica.Marseille84 je napisao/la:----------------------------------------Begovic(Stoke City)------------------------------------------
-----Mujdža(Freiburg)-----Spaha(Montepellier)------Nadar(Eskişehirspor)-----Jahić(AEK)
-----------------------------------------Rahimic(CSKA MOSKVA)------------------------------------------
---------------------------------------------Miske(Wolfsburg)----------------------------------------------
-----------------------------Pjana(LYON)----------------------Sejo(Ibričić)(Hoffenheim,Ibričić)----
----------------------------------Džeko(Wolfsburg)----------Ibišević(Hoffenheim)--------------------
Ja bi prije stavio Muslimovica umjesto VedeBoSna_pLayA je napisao/la:E ovo vec bolje izgleda.Marseille84 je napisao/la:----------------------------------------Begovic(Stoke City)------------------------------------------
-----Mujdža(Freiburg)-----Spaha(Montepellier)------Nadar(Eskişehirspor)-----Jahić(AEK)
-----------------------------------------Rahimic(CSKA MOSKVA)---------------------------
------Pjana(LYON)-----------------Miske(Wolfsburg)--------------Sejo,Ibričić(Hoffenheim,Hajduk)
----------------------------Džeko(Wolfsburg)----------Ibišević(Hoffenheim)--------------
Slazem se u potpunosti sa ovom formacijom.
Samo je mjesto u napadu izmedju Ibisevica/Muslimovica upitno
Pa nema im Ibrahimsona a on vrijedi 80% repke.Sto se cjene ticeBoSna_pLayA je napisao/la:Tako je.CeMa je napisao/la:jos je u njih 23 igraca i vrijede 87 m a u nas je 20 pa opet vise vrijedimoBoSna_pLayA je napisao/la:Poderacemo Svedsku 100%, Imamo veci kvalitet od njih !!!!.
Ako sad pogledamo na Transfermarkt, vjerovali vi ili ne imamo vecu vrijednost od Svedske.
Vrijednost naseg tima je 98.150.000 €, a vrijednost Svedjana isznosi 87.200.000 €.(Bez Ibrahimovica)
Ali ne igraju pare to svi znamo, ali ipak mi cemo ih naguziti u Stockholmu.
Svedska - BiH 0:2 (Dzeko, Pjanic)
Uzivajte u tekmi.
U njih 3 igraca vise, a ipak manja vrijednost.
Jako interesantno, ko bi reko prije 1. Godine da vise vrijedimo od Svedske
Principatus je napisao/la:Supic i Salihaga su bili junaci te utakmice. To da je Supic bio tako jak me ne zacudjuje, kad sam cuo, da mu je Ciro pred utakmicu isprao mozak i rekao mu nesto u smislu: " Sine ti si golman na svjetu, tebi nema ravnog!"
I ovaj u to povjerova, izadje i razbi Turke. Moj frizer je Turcin, kaze on meni poslije utakmice: "Hebote pa mi culi da na golu imate problema, a ovaj vas golman brani ludo u svjetskom maniru i unisti nas, i jos onaj ***** slobodni udarac."![]()
Steta za Supica sto nije sebi nasao neki jaci klub.
Sto se tice riskantnog igranja, znas da je to gledam iz tog ugla, da je defenzivno igranje sa nase strane, riskantno. Tako sam uvjek bio za to da Pjanic igra pored Misketa, a ovdje ste me zahebavali zbog toga, kao preofenzivno, i evo sad cemo vidjeti jel bolje ili losije.
p.s. pa zar nece BHT prenositi?
ibricic da igra desno krilo?boze sacuvaj...bavarian_bk je napisao/la:Po meni u ovim tekmama igrati 442 i privikavati igrace ovoj formaciji .
-----------------------------------------------------------Hasagic---------------------------------------------------
----------------------------------------Nadar---------------------------------Spaha---------------------------------
Mujdza----------------------------------------------------------------------------------------------------------Jahic
-----------------------------------------------Pjanic-------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------Miske-------------------------------------------
---------------Ibričić-----------------------------------------------------------------------------Salihovic-------------
------------------------------------------------------------------------Ibisevic------------------------------------------
-----------------------------------Dzeko---------------------------------------------------------------------------------
Rezervna varijanta bi bila ova ,sa kojom bi igrali sa boljim repkama , i stim da se Bajram oporavi do kvalifikacija.
----------------------------------------------------------Hasagic-------------------------------------------------------
--------------------------------------Nadar-----------------------------------Spaha-----------------------------------
Mujdza-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Jahic
-------------------------------------------Bajram-------------------------Pjana---------------------------------------
-Ibricic---------------------------------------------------Miske--------------------------------------------------Salih-
------------------------------------------------------------Dzeko-------------------------------------------------------
MA prenose 100%. Od 18.50 u subotu.Elddar je napisao/la:Ja mislim da prenosi BHT, pa stvarno bi apsurdno bilo da ne prenose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.