Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 maj 2010, 21:28

nesto malo da se svabama predstavimo :D predobro napravljeno :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 23 maj 2010, 16:21

I ja sam prognozirao prije nekoliko dana 0:2 mislim da dobijamo Švedsku!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 23 maj 2010, 16:26

BoSna_pLayA je napisao/la:Poderacemo Svedsku 100%, Imamo veci kvalitet od njih !!!!.
Ako sad pogledamo na Transfermarkt, vjerovali vi ili ne imamo vecu vrijednost od Svedske.
Vrijednost naseg tima je 98.150.000 €, a vrijednost Svedjana isznosi 87.200.000 €.(Bez Ibrahimovica)
Ali ne igraju pare to svi znamo, ali ipak mi cemo ih naguziti u Stockholmu.

Svedska - BiH 0:2 (Dzeko, Pjanic)

Uzivajte u tekmi.
jos je u njih 23 igraca i vrijede 87 m a u nas je 20 pa opet vise vrijedimo
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 23 maj 2010, 16:39

Dobicemo ih
Zadnja izmjena: Marseille84, dana/u 23 maj 2010, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2010, 16:43

Marseille84 je napisao/la:----------------------------------------Begovic(Stoke City)------------------------------------------

-----Mujdža(Freiburg)-----Spaha(Montepellier)------Nadar(Eskişehirspor)-----Jahić(AEK)

-----------------------------------------Rahimic(CSKA MOSKVA)------------------------------------------

---------------------------------------------Miske(Wolfsburg)----------------------------------------------

-----------------------------Pjana(LYON)----------------------Sejo(Ibričić)(Hoffenheim,Ibričić)----

----------------------------------Džeko(Wolfsburg)----------Ibišević(Hoffenheim)--------------------
Sejo iz Hoffenheima i Ibricic iz Ibricica. :D :D
Dobar sastav, ali malo mi nelogicno da Miske igra ovu poziciju. Trebao bi biti mnogo blize napadacima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 23 maj 2010, 16:51

----------------------------------------Begovic(Stoke City)------------------------------------------

-----Mujdža(Freiburg)-----Spaha(Montepellier)------Nadar(Eskişehirspor)-----Jahić(AEK)

-----------------------------------------Rahimic(CSKA MOSKVA)---------------------------

------Pjana(LYON)-----------------Miske(Wolfsburg)--------------Sejo,Ibričić(Hoffenheim,Hajduk)

----------------------------Džeko(Wolfsburg)----------Ibišević(Hoffenheim)--------------

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 23 maj 2010, 16:56

BoSna_pLayA je napisao/la:
Marseille84 je napisao/la:----------------------------------------Begovic(Stoke City)------------------------------------------

-----------------------------------------Rahimic(CSKA MOSKVA)---------------------------

------Pjana(LYON)-----------------Miske(Wolfsburg)--------------Sejo,Ibričić(Hoffenheim,Hajduk)

----------------------------Džeko(Wolfsburg)----------Ibišević(Hoffenheim)--------------
E ovo vec bolje izgleda.
Slazem se u potpunosti sa ovom formacijom.
Samo je mjesto u napadu izmedju Ibisevica/Muslimovica upitno
Ja bi prije stavio Muslimovica umjesto Vede :roll:
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 maj 2010, 18:32

BoSna_pLayA je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
BoSna_pLayA je napisao/la:Poderacemo Svedsku 100%, Imamo veci kvalitet od njih !!!!.
Ako sad pogledamo na Transfermarkt, vjerovali vi ili ne imamo vecu vrijednost od Svedske.
Vrijednost naseg tima je 98.150.000 €, a vrijednost Svedjana isznosi 87.200.000 €.(Bez Ibrahimovica)
Ali ne igraju pare to svi znamo, ali ipak mi cemo ih naguziti u Stockholmu.

Svedska - BiH 0:2 (Dzeko, Pjanic)

Uzivajte u tekmi.
jos je u njih 23 igraca i vrijede 87 m a u nas je 20 pa opet vise vrijedimo
Tako je.
U njih 3 igraca vise, a ipak manja vrijednost.
Jako interesantno, ko bi reko prije 1. Godine da vise vrijedimo od Svedske
Pa nema im Ibrahimsona a on vrijedi 80% repke.Sto se cjene tice :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 maj 2010, 21:36

Samo nemojte zaboraviti, da necemo citavu utakmicu igrati sa najjacom postavom. Dakle zavisi od toga koliko puta mozemo mjenjati, moze biti da na drugo poluvrijeme igraju Medo, Alispahic, Zec, Pandza, Mravac, Sehic itd. Dakle to moze uticati na rezultat kao protiv Irana, samo kazem, ako neko dodje na ideju da stavlja pare na prijateljsku utakmicu nase repke. :D

Sto se tice vjecne uporedbe Vede i Muslija, mislim da ce ponovo dobiti svako svoje vrijeme da se pokaze. Ibisevic je to protiv Ghane iskoristio. Mozda iskoristi ponovo i mozda zesce. :P :D Mozda ponovo sva 3 napadaca budu igrala nekih 10-20 minuta zajedno. Jasno je da se nece glavni igraci premarati pred utakmicu protiv Njemacke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 23 maj 2010, 23:03

Ko zeli jos uzeti karte za uakmicu BiH-njemacka u Ffm. moze je naruciti preko njemackog saveza.
Trebate pitati, jeli mozete dobiti karte na bosnaskog strani tribine, posto na normalanom marketu su te karte vec prodane, najskuplja kosta 70 evra a najjeftinija 23 evra.

01805- 11 02 01 broj saveza

ako zelite uzeti karte,i negdje ste iz inostranstva, poslajte mi poruku, pa mogu ja vam to rjesiti ako treba ;)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 maj 2010, 14:03

Po meni u ovim tekmama igrati 442 i privikavati igrace ovoj formaciji .
-----------------------------------------------------------Hasagic---------------------------------------------------

----------------------------------------Nadar---------------------------------Spaha---------------------------------

Mujdza----------------------------------------------------------------------------------------------------------Jahic

-----------------------------------------------Pjanic-------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------Miske-------------------------------------------

---------------Ibričić-----------------------------------------------------------------------------Salihovic-------------

------------------------------------------------------------------------Ibisevic------------------------------------------

-----------------------------------Dzeko---------------------------------------------------------------------------------
Rezervna varijanta bi bila ova ,sa kojom bi igrali sa boljim repkama , i stim da se Bajram oporavi do kvalifikacija.
----------------------------------------------------------Hasagic-------------------------------------------------------

--------------------------------------Nadar-----------------------------------Spaha-----------------------------------

Mujdza-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Jahic

-------------------------------------------Bajram-------------------------Pjana---------------------------------------

-Ibricic---------------------------------------------------Miske--------------------------------------------------Salih-

------------------------------------------------------------Dzeko-------------------------------------------------------

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 maj 2010, 16:47

Kako izgleda Mujdza bar tu prvu utakmicu protiv Svedske nece igrati, nadam se protiv Njemacke. Salihovic nek igra mozda nekih svojih 45 minuta, ali bolje ne duze, inace se stvara pogresna slika za pocetak kvalifikacija. Svidja mi se ova izjava Susica, da zeli najzad pobjedjivati i jace reprezentacije, taj kompleks nize vrijednosti razbiti. Mislim da nas je u Portugalu bas to, i Pjanic na klupi, najvise zeznulo. U Portugalu su nasi igraci djelomicno djelovali paralizovani, iako protivnik nije bio maciji kasalj mogli smo bolje.

Meni se posebno svidjela nasa zadnja igra protiv Turske, samo sto su Dzeko i Ibisevic tu nazalost bili neefikasni, i (samo se vi smjeskajte) zadnja protiv Spanije. Obadvje utakmice prsa u prsa, ali i protiv Spanije lopta nije htijela da uleti, Casillas je bio lud itd. Ali kad sebi zamislim kako smo Spaniju bili na pocetku stisli, oho, da nasa odbrana nije morala biti toliko njezna i da Supic nije imao bas toliko los dan, ne mislim da bi tako lose prosli kako jesmo. Ali takav je fudbal. Isto nemislim da trebamo protiv "jacih" igrati sa jednim napadacem, jer u ofanzivi bas lezi nasa snaga, ne treba je iz straha zanemarivati u korist defanzive. Moze se i napadom braniti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 16:52

Protiv Turske da isto ne zaboravis ,da Supic nije imao svoj dan kad vec to spominjes.Portugalije nebi ni vidjeli.
Isuvise riskatno igranje i vile su nas nosale u dosta navrata. Kao i sijaset njegovih odlicnih intervencija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 maj 2010, 17:02

hoceli biti prenos na nekoj od BH stanica?

izvinite nisam listao postove mozda ima odg,ali ako nekome nije mrsko nek odgovori

Edit:saznao
Zadnja izmjena: Hairlija, dana/u 24 maj 2010, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 maj 2010, 17:05

Supic i Salihaga su bili junaci te utakmice. To da je Supic bio tako jak me ne zacudjuje, kad sam cuo, da mu je Ciro pred utakmicu isprao mozak i rekao mu nesto u smislu: " Sine ti si najbolji golman na svjetu, tebi nema ravnog!"
I ovaj u to povjerova, izadje i razbi Turke. Moj frizer je Turcin, kaze on meni poslije utakmice: "Hebote pa mi culi da na golu imate problema, a ovaj vas golman brani ludo u svjetskom maniru i unisti nas, i jos onaj ***** slobodni udarac." :D

Steta za Supica sto nije sebi nasao neki jaci klub.

Sto se tice riskantnog igranja, znas da je to gledam iz tog ugla, da je defenzivno igranje sa nase strane, riskantno. Tako sam uvjek bio za to da Pjanic igra pored Misketa, a ovdje ste me zahebavali zbog toga, kao preofenzivno, i evo sad cemo vidjeti jel bolje ili losije.

p.s. pa zar nece BHT prenositi?

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 maj 2010, 17:05

Principatus je napisao/la:Supic i Salihaga su bili junaci te utakmice. To da je Supic bio tako jak me ne zacudjuje, kad sam cuo, da mu je Ciro pred utakmicu isprao mozak i rekao mu nesto u smislu: " Sine ti si golman na svjetu, tebi nema ravnog!"
I ovaj u to povjerova, izadje i razbi Turke. Moj frizer je Turcin, kaze on meni poslije utakmice: "Hebote pa mi culi da na golu imate problema, a ovaj vas golman brani ludo u svjetskom maniru i unisti nas, i jos onaj ***** slobodni udarac." :D

Steta za Supica sto nije sebi nasao neki jaci klub.

Sto se tice riskantnog igranja, znas da je to gledam iz tog ugla, da je defenzivno igranje sa nase strane, riskantno. Tako sam uvjek bio za to da Pjanic igra pored Misketa, a ovdje ste me zahebavali zbog toga, kao preofenzivno, i evo sad cemo vidjeti jel bolje ili losije.

p.s. pa zar nece BHT prenositi?

hoce u 18:50
provjereno
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 24 maj 2010, 20:59

Iskreno toliko o toj tekmi ko će ostat živ još par dana.
Nadam se pobijedi,da vidim ovaj sastav i selektora ,iako relano X ne bi bilo loše naravno da su žuto-plavi ;) Švedska malo u prednosti. ;)
sretno našima,hrabro,nemamo šta izgubit,test odličan!

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 24 maj 2010, 21:23

bavarian_bk je napisao/la:Po meni u ovim tekmama igrati 442 i privikavati igrace ovoj formaciji .
-----------------------------------------------------------Hasagic---------------------------------------------------

----------------------------------------Nadar---------------------------------Spaha---------------------------------

Mujdza----------------------------------------------------------------------------------------------------------Jahic

-----------------------------------------------Pjanic-------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------Miske-------------------------------------------

---------------Ibričić-----------------------------------------------------------------------------Salihovic-------------

------------------------------------------------------------------------Ibisevic------------------------------------------

-----------------------------------Dzeko---------------------------------------------------------------------------------
Rezervna varijanta bi bila ova ,sa kojom bi igrali sa boljim repkama , i stim da se Bajram oporavi do kvalifikacija.
----------------------------------------------------------Hasagic-------------------------------------------------------

--------------------------------------Nadar-----------------------------------Spaha-----------------------------------

Mujdza-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Jahic

-------------------------------------------Bajram-------------------------Pjana---------------------------------------

-Ibricic---------------------------------------------------Miske--------------------------------------------------Salih-

------------------------------------------------------------Dzeko-------------------------------------------------------
ibricic da igra desno krilo?boze sacuvaj...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 24 maj 2010, 21:26

Ja mislim da prenosi BHT, pa stvarno bi apsurdno bilo da ne prenose.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2010, 22:55

Elddar je napisao/la:Ja mislim da prenosi BHT, pa stvarno bi apsurdno bilo da ne prenose.
MA prenose 100%. Od 18.50 u subotu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.