FK Mladost DK

Wolffire
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Wolffire » 05 dec 2015, 16:58

Prijedor je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:GDJE SU SAD ONI KAD SAM SPOMINJAO DODU NAPADAJU ME... SEZONA NIJE NI POCELA KAD SAM REKAO DA ISPADATE... U zdravlje
Iskljuci caps, umij se, popij sta pa onda dodji da prognoziras. Izgleda ti ti nije jos dobro od ove 6-ice od Olimika :P
Koga boli ona stvar za rudar svi profitiramo na njemu :D Bitno da ce vas Dodo izbacit iz lige
Pa sta da ti kazem zivio ti meni sto godina :) kad ti je samo to bitno hahaha

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 05 dec 2015, 17:14

:roll:
Prijedor je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:GDJE SU SAD ONI KAD SAM SPOMINJAO DODU NAPADAJU ME... SEZONA NIJE NI POCELA KAD SAM REKAO DA ISPADATE... U zdravlje
Iskljuci caps, umij se, popij sta pa onda dodji da prognoziras. Izgleda ti ti nije jos dobro od ove 6-ice od Olimika :P
Koga boli ona stvar za rudar svi profitiramo na njemu :D Bitno da ce vas Dodo izbacit iz lige

Pa ti stvarno neznas sta pricas covjece de se malo saberi.Pricas gluposti.Cuj koga boli ona stvar za Rudar.Pa nigdje veze I ti ko ufol volis svoj klub.Ne znam stvarno zasto si uopste na forumu kad valjas takve gluposti.Tebe vise interesuje Mladost nego Rudar.Shvati da ce Kakanjci voljeti Mladost I ako ispadne nema veze.Dobili su lijep station koji se jos uvijek unapredjuje I gradi I to je najvaznije.Pomirite se s tim da Mladost I CL su familija I zive I rade zajedno i I tako je bilo i prije PL I tako ce biti uvijek bez obzira gdje i skim igrali To je ono sto vi nemate
I necete nikad imati.Niko ne moze da ospori cinjenicu da je Mladost jedan zdrav i Stabilan kolektiv.I ako ispadnu raja ce ih gledat I navijat Za njih tako da to nije bitno,ali sumnjam da ce ispasti jer Ako ima boljih deset klubova od Mladosti onda neka I ispadne.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 dec 2015, 19:42

Mislim da je za ljubitelje Mladosti ovaj poraz došao u pravo vrijeme, pa sad na vama je da li ćete to prihvatiti ili ponašati se kao da je Mladost stogodišnji član najvišeg ranga takmičenja.
Samo Saraj'vo.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 06 dec 2015, 02:00

PitarBordo je napisao/la:Mislim da je za ljubitelje Mladosti ovaj poraz došao u pravo vrijeme, pa sad na vama je da li ćete to prihvatiti ili ponašati se kao da je Mladost stogodišnji član najvišeg ranga takmičenja.

Koliko znam Mladost je uvijek respektovala klubove kao sto su Sarajevo Zeljo Sloboda Borac Velez I jos mozda par klubova I nikad se nije snjima poredila posto je to okosnica BiH fudbala.Mozda je nekad bilo ponekih euforicnih komentara ali o tome nema price koji je klub veci I sa bogatijom istorijom.Morate da znate I to treba da vam je compliment kada Mladost pobijedi jedan od tih klubova I slave jer je to veliko za jedan mali klub kad pobijedi nekog od gore navedenih .U tome nema niceg loseg.U jucerasnjoj utakmici je to tako htijelo da bude bili su bolji ali sreca je bila na strani Borca .Nije smak svijeta Borac je pobijedio I gotovo .Ima jos dugo da se igra .Nije nemoguce uzet jos desetak bodova koji te ostavljaju u ligi,a ako to nemognu onda nisu za te lige I nek ispadnu I to je to .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 dec 2015, 11:45

kakanjac62 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Mislim da je za ljubitelje Mladosti ovaj poraz došao u pravo vrijeme, pa sad na vama je da li ćete to prihvatiti ili ponašati se kao da je Mladost stogodišnji član najvišeg ranga takmičenja.

Koliko znam Mladost je uvijek respektovala klubove kao sto su Sarajevo Zeljo Sloboda Borac Velez I jos mozda par klubova I nikad se nije snjima poredila posto je to okosnica BiH fudbala.Mozda je nekad bilo ponekih euforicnih komentara ali o tome nema price koji je klub veci I sa bogatijom istorijom.Morate da znate I to treba da vam je compliment kada Mladost pobijedi jedan od tih klubova I slave jer je to veliko za jedan mali klub kad pobijedi nekog od gore navedenih .U tome nema niceg loseg.U jucerasnjoj utakmici je to tako htijelo da bude bili su bolji ali sreca je bila na strani Borca .Nije smak svijeta Borac je pobijedio I gotovo .Ima jos dugo da se igra .Nije nemoguce uzet jos desetak bodova koji te ostavljaju u ligi,a ako to nemognu onda nisu za te lige I nek ispadnu I to je to .
Ja nigdje nisam spomenuo ni Sarajevo, ni Želju, ni Slobodu, ni Borac, ni Velež, jedini klub koji sam spomenuo je klub čija je ovo tema, dalje od toga ne idem, ako želiš shvati kako god ti misliš da tebi odgovara. :salut:
Samo Saraj'vo.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 06 dec 2015, 11:57

Wolffire je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
Addict je napisao/la:Ako pocnemo upisivati ranije upisane bodove najebali smo.
Nemojte letjeteti jer se s visoka jako pada.
Ali, ako cemo se baviti prognozama onda ja mislim ovako:
22 boda trenutno, kuci Rudar i Borac te Slavija na strani do pauze. Realno je da ocekujemo 6 bodova, mozda i nesto iz Lukavice ali neka bude 6, dakle to je 28. Proslu sezonu Radnik B. je zavrsio s 31 na 10. mjestu. Na pocetku ove a i sada kazem da ko skupi 35 ostaje sigurno. Dakle, mislim da je realno da ostanemo obzirom na 12 preostalih kola iz kojih nam treba jos tih 7 bodova najmanje.
Dolaze nam direktni konkurenti Travnik, Velez, Olimpic, Vitez i idemo na vrijeme Drini (na vrijeme jer mislim da ce se ta ekipa na pola raspasti na zimskoj pauzi a i ono sto ostane ce otici nakon 3-4 kola nastavka). Tako da mislim da cemo ovdje uzeti minimum 12 bodova. Ono sto me iskreno plasi u ovim utakmicama je ocekivani bunker i destruktivna igra. Gledao sam zadnjih 3 sezone 95% utakmica Mladosti i najteze nam je bilo protiv ovakvih ekipa koje ce postaviti dupli blok i ici na bod po svaku cijenu. Protiv Zelje, Celika, Sarajeva smo uzeli bodove upravo jer se te ekipe nadigravaju i nama tecna igra odgovara. Gostovanja u Sarajevu, Tuzli i Bijeljini cemo otpisati, mada te utakmice nose poseban motiv nasim, ali i domacim jer ce zapeti maksimalno da vrate jer poraz od Mladosti posebno boli. Dolaze nam jos Siroki i Zrinjski, a to opet nosi veliki motiv i iz ove dvije utakmice ce se sigurno nesto uzeti. Zadnja utakmica u Zenici s Celikom ce biti revijalne prirode, osim ako nekome bude trebalo za bilo sta a tada cemo to odraditi komsijski hvala Bogu.
Dakle, moja racunica je 40-45 bodova realno, uz nesto srece i eventualna pojacanja 50 maksimalno ali veoma veoma tesko. Pozcija 6-7 mjesto, 5 uz dosta srece, a o 4 bi bilo ipak nerealno razmisljati. Ako cemo ici do kraja poredak ce biti Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Siroki, Radnik, Zeljo, Mladost... ako ovako i bude to je za mene kao da smo osvojili ligu prvaka.
Ama ispast će te iz lige garant a mislim da će Mladost do kraja sezone osvojit maximalno 7 bodova. :kafa:
Garant ispadamo i nadam se da ce ti biti lakse u zivotu ...
Pogrešno,nebi ja lično volio da ispadnete,ni govora,pogledaj si raspored do kraja prvenstva :bih: p.s. nema rasprave sa uštogljenim (ko ovaj iznad) budalama budalama
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 06 dec 2015, 12:08

sasistika je napisao/la:
Addict je napisao/la:Ako pocnemo upisivati ranije upisane bodove najebali smo.
Nemojte letjeteti jer se s visoka jako pada.
Ali, ako cemo se baviti prognozama onda ja mislim ovako:
22 boda trenutno, kuci Rudar i Borac te Slavija na strani do pauze. Realno je da ocekujemo 6 bodova, mozda i nesto iz Lukavice ali neka bude 6, dakle to je 28. Proslu sezonu Radnik B. je zavrsio s 31 na 10. mjestu. Na pocetku ove a i sada kazem da ko skupi 35 ostaje sigurno. Dakle, mislim da je realno da ostanemo obzirom na 12 preostalih kola iz kojih nam treba jos tih 7 bodova najmanje.
Dolaze nam direktni konkurenti Travnik, Velez, Olimpic, Vitez i idemo na vrijeme Drini (na vrijeme jer mislim da ce se ta ekipa na pola raspasti na zimskoj pauzi a i ono sto ostane ce otici nakon 3-4 kola nastavka). Tako da mislim da cemo ovdje uzeti minimum 12 bodova. Ono sto me iskreno plasi u ovim utakmicama je ocekivani bunker i destruktivna igra. Gledao sam zadnjih 3 sezone 95% utakmica Mladosti i najteze nam je bilo protiv ovakvih ekipa koje ce postaviti dupli blok i ici na bod po svaku cijenu. Protiv Zelje, Celika, Sarajeva smo uzeli bodove upravo jer se te ekipe nadigravaju i nama tecna igra odgovara. Gostovanja u Sarajevu, Tuzli i Bijeljini cemo otpisati, mada te utakmice nose poseban motiv nasim, ali i domacim jer ce zapeti maksimalno da vrate jer poraz od Mladosti posebno boli. Dolaze nam jos Siroki i Zrinjski, a to opet nosi veliki motiv i iz ove dvije utakmice ce se sigurno nesto uzeti. Zadnja utakmica u Zenici s Celikom ce biti revijalne prirode, osim ako nekome bude trebalo za bilo sta a tada cemo to odraditi komsijski hvala Bogu.
Dakle, moja racunica je 40-45 bodova realno, uz nesto srece i eventualna pojacanja 50 maksimalno ali veoma veoma tesko. Pozcija 6-7 mjesto, 5 uz dosta srece, a o 4 bi bilo ipak nerealno razmisljati. Ako cemo ici do kraja poredak ce biti Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Siroki, Radnik, Zeljo, Mladost... ako ovako i bude to je za mene kao da smo osvojili ligu prvaka.
Ama ispast će te iz lige garant a mislim da će Mladost do kraja sezone osvojit maximalno 7 bodova. :kafa:
7 bodova ce biti sasvim dovoljno za deseto mjesto.To je I bio plan Za ovu sezonu.Mozda otkinu jos koji.Ako je Mladost u ovoj polusezoni skupila 26 bodova ne vidim razloga zasto ne bih na proljece mogla uzet bar 10 a to je upola manje nego jesenas.Tako da se dusmani samo mogu nadati I tjesiti a kad jos vidite pojacanja koja ce doci morat cete pdhitno na tablete.
Neprijatelj :hmmmmm: ,samo pogledaj raspored
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 06 dec 2015, 12:45

A sta je to na proljece tako da se ne moze osvojiti solidan broj bodova?
Pa isto tako je na pocetku nakon poraza od Rudara vecina pisala da ce Mladost biti kanta za nabijanje da cemo vec poslije pet kola pakovati kofere za nizi rang. Sad opet nakon jednog domaceg poraza pocinju svakojake prognoze. Hajde realno pogledajmo raspored i ako ne mozemo na proljece osvojiti 12 - 15 bodova onda ne trebamo ni ostati. Niko ne spori da cemo se mi do kraja boriti za opstanak, ali isto tako ko god kaze da po trenutnom stanju na tabeli i bodovnom saldu osvojenom u jesenjem dijelu Mladost nema najbolje sanse, ili je corav ili glup ili hajter koji je tu samo da prca. A naravno sad se dovode i novi igraci i ako se tu odradi dobar posao, a ne sumnjam da ce, realno je ocekivati da izborimo opstanak medju elitom BH nogometa.

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 06 dec 2015, 13:55

Biki je napisao/la:Ako ispadnete, moglo bi biti zbog danasnje bruke protiv propalog Borca. Kako, zasto izgubiti kuci , od propalog kluba!?
Diće se Borac, i dižemo se već ;) Nismo propali.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 07 dec 2015, 03:46

PitarBordo je napisao/la:

Ja nigdje nisam spomenuo ni Sarajevo, ni Želju, ni Slobodu, ni Borac, ni Velež, jedini klub koji sam spomenuo je klub čija je ovo tema, dalje od toga ne idem, ako želiš shvati kako god ti misliš da tebi odgovara. :salut:
Ja mislim da ni ti ne znas sta spominjes I o cemu pricas.Mogao bi I ti shvatit ovo kako tebi odgovara .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 dec 2015, 08:20

kakanjac62 je napisao/la: Ja mislim
OK, svaka ti čast. :salut:
Samo Saraj'vo.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 07 dec 2015, 13:28

Pa nije -ebi ga kazes ponasaju se kao da su sto godina u premijer ligi , a ja samo kazem da oni znaju vrlo dobro ko su starosjedioci I ne mogu se poredit s njima i da ih respektuju ali da im je drago sto je normalno ako pobijede nekog od njih.Ali nema veze nismo se razumijeli .No hard feelings.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 dec 2015, 13:30

Pa nije -ebi ga kazes ponasaju se kao da su sto godina u premijer ligi , a ja samo kazem da oni znaju vrlo dobro ko su starosjedioci I ne mogu se poredit s njima i da ih respektuju ali da im je drago sto je normalno ako pobijede nekog od njih.Ali nema veze nismo se razumijeli .No hard feelings.
Moraš početi čitati tuđe postove prije svega kao postove, a ne tražiti provokaciju i prozivanje u svakoj riječi. Ja sam napisao to iskreno i ako ponovo pročitaš i zamisliš da si ti to rekao nekom svom haveru koji takođe navija za Mladost, tek ćeš tad shvatiti na šta sam mislio. :salut:
Samo Saraj'vo.

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Addict » 07 dec 2015, 19:39

Ja mislim da si ovdje rekao jednu jako, jako pametnu stvar koju sam i ja govorio prije. LETIMO! Letimo a ne smijemo! Na tribini sam do sada cuo barem 10000 puta rijec EVROPA od koje sam se ja svaki put najezio i svaki put usao u rasprave i nikad nisam uspio dokazati da je opstanak nas jedini i najveci cilj i da je to za nas ravno tituli. Jedini debitant, prvi put ikada u PL, bez stadiona, s ekipom koja se tek formira kao i s navijacima koji se formiraju ako ostavi 6 ekipa iza sebe to je zaista ravno tituli. I dobro je ovaj samar dosao da se malo sjede i smiri i krene ispocetka. Sve u svemu, ja kao navijac ovog kluba sam prezadovoljan do sada ucinjenim i sl se moramo vratiti na kolosijek. Istina je i jos jedno a to je da nas losija ekipa nije nikad pobijedila i ove sezone protiv losijih nismo igrali. Neka se ne uvrijede navijaci Borca ne mislim zlonamjerno ali imali ste ludu srecu da nismo vec na poluvremenu vodili s 3:0, a bili ste zreli za 5. Prosto je nemoguce sta smo sve promasili, s 2-3 metra, 2 stative, bezbroj sansi, ogroman posjed... nema veze, idemo dalje, ko god da osvoji 35 ubijedjen sam da ostaje i to sam davno rekao i ostajem pri tome. Nismo daleko od toga, imamo dobar raspored, ali mora se igrati puno puno ozbiljnije od ove utakmice protiv Borca.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 dec 2015, 20:12

niko nije osporio bitnu kolicinu srece koju smo imali u subotu. i sam trener vranjes pa i igraci i navijaci koji su bili tamo. za 17 kola sreca nas je zaobilazila u sirokom luku sve do sad i to je cinjenica.
u svakom slucaju, ova 3 boda nas koliko toliko vracaju u zivot. bice tesko, ali sanse za opstanak postoje.

a gostovanje samo po sebi ok, bez ijednog problema niti sa jedne strane. sretno u nastavku sezone.

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la PitarBordo » 07 dec 2015, 20:39

Addict je napisao/la:
Ja mislim da si ovdje rekao jednu jako, jako pametnu stvar koju sam i ja govorio prije. LETIMO! Letimo a ne smijemo! Na tribini sam do sada cuo barem 10000 puta rijec EVROPA od koje sam se ja svaki put najezio i svaki put usao u rasprave i nikad nisam uspio dokazati da je opstanak nas jedini i najveci cilj i da je to za nas ravno tituli. Jedini debitant, prvi put ikada u PL, bez stadiona, s ekipom koja se tek formira kao i s navijacima koji se formiraju ako ostavi 6 ekipa iza sebe to je zaista ravno tituli. I dobro je ovaj samar dosao da se malo sjede i smiri i krene ispocetka. Sve u svemu, ja kao navijac ovog kluba sam prezadovoljan do sada ucinjenim i sl se moramo vratiti na kolosijek.
Ti si shvatio upravo šta sam htio da kažem. Sretno Vam u ostatku prvenstva, sve miriše na opstanak, ali isti se mora osigurati. Potrebno vam je još barem 15 bodova da osigurate opstanak, mislim da ste na dobrom putu. Samo lagano.
Samo Saraj'vo.

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Addict » 07 dec 2015, 20:51

Addict je napisao/la:
Ja mislim da si ovdje rekao jednu jako, jako pametnu stvar koju sam i ja govorio prije. LETIMO! Letimo a ne smijemo! Na tribini sam do sada cuo barem 10000 puta rijec EVROPA od koje sam se ja svaki put najezio i svaki put usao u rasprave i nikad nisam uspio dokazati da je opstanak nas jedini i najveci cilj i da je to za nas ravno tituli. Jedini debitant, prvi put ikada u PL, bez stadiona, s ekipom koja se tek formira kao i s navijacima koji se formiraju ako ostavi 6 ekipa iza sebe to je zaista ravno tituli. I dobro je ovaj samar dosao da se malo sjede i smiri i krene ispocetka. Sve u svemu, ja kao navijac ovog kluba sam prezadovoljan do sada ucinjenim i sl se moramo vratiti na kolosijek.
Ti si shvatio upravo šta sam htio da kažem. Sretno Vam u ostatku prvenstva, sve miriše na opstanak, ali isti se mora osigurati. Potrebno vam je još barem 15 bodova da osigurate opstanak, mislim da ste na dobrom putu. Samo lagano.
Mislim da ko god sabere minimum 35 da ce opstati. Bodovi se dijele izmedju klubova vise nego prije. Prosle sezone je Radnik imao 31 i bio na 10. mjestu. Samo polako utakmicu po utakmicu i gledajuci raspored mozemo mi to. Hvala, i vama sretno u borbi za titulu, mada tesko...

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 08 dec 2015, 18:21

Cestitke na 8 mjestu i imate dobre sanse da ostanete al ak mislite lahko ce te.Sigurno nece bit bgm Olimpic a pogotovo Borac je ispod crte i jasno je svakom normalnom sta se moze desit ..Problem je kod ovih ekipa kad krene padat tesko te zaustavit to ode do kantonalne lige primjera puno Modrica Brotnjo Orasje Zepce i jos neki a koji suvrealno jaci klub od vas poznatiji..Puno ste uradili i cjenim to i ne smatrajte ovo provokacijom nego realnoscu i upozorenje sta moze bit..Ne zivi klub samo od euforije ..Nmjte mislit da igraci vole Mladost sto ljube dres i to oni vole samo novac cim im plata zakasni ode on jbe se njemu za klub ...pozzz i sretno

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 dec 2015, 18:22

No sikiriki, u nas plate ne kasne pa tako ce biti i dalje ljubljenja dresa ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 dec 2015, 23:38

Jel jos kod vas onaj Koli iz Gambije?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.