PitarBordo je napisao/la:Mislim da je za ljubitelje Mladosti ovaj poraz došao u pravo vrijeme, pa sad na vama je da li ćete to prihvatiti ili ponašati se kao da je Mladost stogodišnji član najvišeg ranga takmičenja.
Ja mislim da si ovdje rekao jednu jako, jako pametnu stvar koju sam i ja govorio prije. LETIMO! Letimo a ne smijemo! Na tribini sam do sada cuo barem 10000 puta rijec EVROPA od koje sam se ja svaki put najezio i svaki put usao u rasprave i nikad nisam uspio dokazati da je opstanak nas jedini i najveci cilj i da je to za nas ravno tituli. Jedini debitant, prvi put ikada u PL, bez stadiona, s ekipom koja se tek formira kao i s navijacima koji se formiraju ako ostavi 6 ekipa iza sebe to je zaista ravno tituli. I dobro je ovaj samar dosao da se malo sjede i smiri i krene ispocetka. Sve u svemu, ja kao navijac ovog kluba sam prezadovoljan do sada ucinjenim i sl se moramo vratiti na kolosijek. Istina je i jos jedno a to je da nas losija ekipa nije nikad pobijedila i ove sezone protiv losijih nismo igrali. Neka se ne uvrijede navijaci Borca ne mislim zlonamjerno ali imali ste ludu srecu da nismo vec na poluvremenu vodili s 3:0, a bili ste zreli za 5. Prosto je nemoguce sta smo sve promasili, s 2-3 metra, 2 stative, bezbroj sansi, ogroman posjed... nema veze, idemo dalje, ko god da osvoji 35 ubijedjen sam da ostaje i to sam davno rekao i ostajem pri tome. Nismo daleko od toga, imamo dobar raspored, ali mora se igrati puno puno ozbiljnije od ove utakmice protiv Borca.