FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Bolanos » 07 dec 2015, 14:36

GradKamena je napisao/la:Pantelija

Meni bi kao konkurentu za titulu bilo drago da se vasi svi igraci ponasaju ko Benko !

Aj zdravo !
Onda bi sve otislo u qrac. Izuzev par zadnjih utakmica, nema iste da se on oko gluposti nije zakacio sa nekim protivnickim igracem.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 dec 2015, 15:06

Ma libo me rinaka ako ti ovdje nista nisi pisao, tako je isto bilo 'finih' clanova na vasem pdf sve do utakmice kupa protiv nas. Odmah se po tvom izvjestaju vidi mrznja prema nama. Znam sta tvoj i klub iz listice predstavlja i koje pjesme idu tokom utakmica. Na kraju ispade da niko iz listice na njihovom pdf nije odgovorio "Javiii see, javi see" "nisam ja, ali su svi oko mene"

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 dec 2015, 16:20

DANAN je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Najteze je sirovini objasniti da je sekundarna. Pozz za drustvo Vaso Miskin, i sve navijace FKS koji se ''lizu'' s njima, i trce da im se dodvoravaju ;)
Rodii babuka nevinašćad svoju.....
To kakvi ste ''ljudi'' sam shvatio nakon Delaceve povrede. Pile je napisao da mu zeli da ga 6 mjeseci vozaju u kolicima a vi se cerekali njegovom postu... Toliko! :puke:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 07 dec 2015, 16:24

belosevic28 je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Najteze je sirovini objasniti da je sekundarna. Pozz za drustvo Vaso Miskin, i sve navijace FKS koji se ''lizu'' s njima, i trce da im se dodvoravaju ;)
Rodii babuka nevinašćad svoju.....
To kakvi ste ''ljudi'' sam shvatio nakon Delaceve povrede. Pile je napisao da mu zeli da ga 6 mjeseci vozaju u kolicima a vi se cerekali njegovom postu... Toliko! :puke:
A sta si ocekivao brate od piletine kad cestita listici pobjedu poslije onih povika jucer.To dovoljno govori o kakvom mentalnom sklopu se radi
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 dec 2015, 16:25

Sta te to cudi od njega? pa on je napisao da su mu drazi cetnici (agresori koji su palili, silovali i ubijali) nego gradjani Sarajeva, zamisli na sta on lici i kakve psihicke probleme on ima, samo ignorisati takve ljude ili bolje da kazem neljude..interesantan je cetnicima samo sto je i njegov cilj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 07 dec 2015, 17:35

Jah eto vi sad nevinascad.....
Sto ne mogu na erende korA...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2015, 17:53

DANAN je napisao/la:Jah eto vi sad nevinascad.....
Sto ne mogu na erende korA...
Dobro je nisu još došli u fazu spike kako su Manijaci "ismijavali" Vedrana i pjevali nekakve pjesme u korteu :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 07 dec 2015, 18:18

Ma generalno bez veze im prica pravo......

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 dec 2015, 18:29

Pitao bih Vas kako bi se osječali da skandirate "Mirza Raščić", a s druge strane haveri od ubice uzvraćaju sa "Javi se, javi se". :salut:
Samo Saraj'vo.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 dec 2015, 18:29

@FaraonTM @DANAN
:thumbdown:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 dec 2015, 19:39

PitarBordo je napisao/la:Pitao bih Vas kako bi se osječali da skandirate "Mirza Raščić", a s druge strane haveri od ubice uzvraćaju sa "Javi se, javi se". :salut:
skandirali su drugi Mirza Rašić i ako se dobro sjećam tribine su zapljeskale, a skandiraju redovno za ako sam dobro onog pokojnog Amera ili Anera, i drugi skandiraju, nitko se ne obazire tj ne odgovara se...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 dec 2015, 19:50

Kako te nije stid da ista pricas opet znaci dolazis da provociras, ali nikako ne kontam moju bracu sto se cude i za komsije pa malo je i njih koji su normala prema tome samo ganola ! ;)
04.10.2009 !!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 dec 2015, 19:53

sarajlija je napisao/la:Kako te nije stid da ista pricas opet znaci dolazis da provociras, ali nikako ne kontam moju bracu sto se cude i za komsije pa malo je i njih koji su normala prema tome samo ganola ! ;)
što bi me bilo stid?skandirao nisam, samo odgovaram onako kako je
i na kraju po čemu zaključuješ da se slažem sa skandiranjem "javi se, javi se"? :eh:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 dec 2015, 20:07

onako potpuno neutralno ova skupina bolesnika iz listice nema pojma koliki je gnjev navukla svih normalnih skupina u bih.... sto je najgore negdje na gostovanje ce otici 10 djece i nisu svjesni kakve ce batine fasovati....i da sve bude jos gore oni izaberu neka gostovanja gdje ih ode bas 10-15 a vjerujte da vam je bolje da sjedite kod kuce.....samo je pitanje vremena kad ce vas neko uloviti a onda ce sve ovo biti naplaceno DUPLO.....

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 dec 2015, 21:26

Kao prvo, mjesaju se kruske i jabuke, pa onaj pise kao dje ces cestitati Sirokom pobjedu kad si vidio sta su im navijaci skandirali? Kakve veze ima jedno s drugim? :hmmmmm:
Drugo, preozbiljno se shvata navijacko prepucavanje, bez obzira koliko odvratno bilo.
Trece, dupli arsini, sto je vec klasika. Zna se dobro da je sjever Koseva ne tako davno odavao pocast presudjenom ubici, ali svaki navijac Sarajeva ce se ogrditi od tog transparenta, isto tako kao sto ce se navijac Sirokog ograditi od skandiranja... Tako da, lakse malo sa tim zakljuccima.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 07 dec 2015, 21:27

SlevinKelevra je napisao/la:Kao prvo, mjesaju se kruske i jabuke, pa onaj pise kao dje ces cestitati Sirokom pobjedu kad si vidio sta su im navijaci skandirali? Kakve veze ima jedno s drugim? :hmmmmm:
Drugo, preozbiljno se shvata navijacko prepucavanje, bez obzira koliko odvratno bilo.
Trece, dupli arsini, sto je vec klasika. Zna se dobro da je sjever Koseva ne tako davno odavao pocast presudjenom ubici, ali svaki navijac Sarajeva ce se ogrditi od tog transparenta, isto tako kao sto ce se navijac Sirokog ograditi od skandiranja... Tako da, lakse malo sa tim zakljuccima.
Hajde nadji ko se od njih ogradio? Neces naci jer je njima to ok. Sad spominju nekakav Pariz itd. kakve debilcine, pa nije prosle sezone bilo tih dogadjaja u svijetu pa su opet to radili.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 dec 2015, 21:30

Bolanos je napisao/la: Hajde nadji ko se od njih ogradio? Neces naci jer je njima to ok. Sad spominju nekakav Pariz itd. kakve debilcine, pa nije prosle sezone bilo tih dogadjaja u svijetu pa su opet to radili.
Vjeruj da ne citam njihovu temu, ali je na vasoj temi neko od vasih napisao da ko god se javi nije on... pa sam tako zakljucio. Uostalom, kao sto sa i rekao, previse se paznje i previse se emotivno gleda na obicno navijacko provociranje.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 07 dec 2015, 21:33

brig je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Kako te nije stid da ista pricas opet znaci dolazis da provociras, ali nikako ne kontam moju bracu sto se cude i za komsije pa malo je i njih koji su normala prema tome samo ganola ! ;)
što bi me bilo stid?skandirao nisam, samo odgovaram onako kako je
i na kraju po čemu zaključuješ da se slažem sa skandiranjem "javi se, javi se"? :eh:
Ma pripadas tom okruzenju,svi ste vi isti,o.d.j.e.b.i odavde u skokovima,da ne upotrebljavam teze rijeci,ja nemogu sebi doci od juce nikako,mozgovi....
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 21:37

Ne shvata se preozbiljno navijačko prepucavanje jer ono nije navijačko prepucavanje, već postupak džibera čiji je koeficijent inteligencije jednak tjelesnoj temperaturi i od kojih više morala i ljudskosti imaju neka divlja plemena iz Zimbabvea. Škripari su neki poremećaj, greška u Darwinovoj teoriji evolucije..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 dec 2015, 22:01

Cim neko puca kontru navijacima Sarajeva, znas odmah koji bijednik ce doci da filozofira i kontrira.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal i 42 gosta.