A kao nama smeta sto se tako slikaju cccvrebac86 je napisao/la:Kad se sjetim lijepi,normalni Cura koje nisu se slikale polugole i sa pola kilograma šminke!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A kao nama smeta sto se tako slikaju cccvrebac86 je napisao/la:Kad se sjetim lijepi,normalni Cura koje nisu se slikale polugole i sa pola kilograma šminke!
leorey je napisao/la:Eh kad se sjetim dobrog starog Cartoon Networka i onih klasikaJohnny Bravo, Dexter's Lab, Courage, Powerpuff Girls,Ed Edd & Eddy, pa onda subotom navecer Toonami blok, Dbz i ostalo do ujutru, kasne devedesete i pocetak 2000, tamo negdje do 2004-e. Pa kodirali na analognoj satelitskoj, pa onda uzimao digitalnu, s karticom i dekoderom
![]()
![]()
A danas.... bogu plakat kad vidis crtane i animacije na tom kanalu![]()
![]()
Sreca pa je tu internet, valja se nekad podsjetit.
Jeste, kasnih devedesetih , upravu si, ali na britanskom Cartoon NetworkuVrni je napisao/la:leorey je napisao/la:Eh kad se sjetim dobrog starog Cartoon Networka i onih klasikaJohnny Bravo, Dexter's Lab, Courage, Powerpuff Girls,Ed Edd & Eddy, pa onda subotom navecer Toonami blok, Dbz i ostalo do ujutru, kasne devedesete i pocetak 2000, tamo negdje do 2004-e. Pa kodirali na analognoj satelitskoj, pa onda uzimao digitalnu, s karticom i dekoderom
![]()
![]()
A danas.... bogu plakat kad vidis crtane i animacije na tom kanalu![]()
![]()
Sreca pa je tu internet, valja se nekad podsjetit.
Zar nije na Cartoon Network poslije 10:00 išo T.N.T. program, i bili kečeri na njemu, ili je to bilo na MTV? Beavis and Butthead
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ja nikad da prezalim ovaj MSN
muamerc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kod nas se masovno igralo nekog sokera. Mogao se uzeti samo Japan. Nisi mogao spasiti igru, svaka reprezentacija imala neki sut, ne znam kako objasniti. Recimo Brazilci kad sutiraju lopta se pretvori u ribu i kada dodirne protivnickog igraca osamuti ga.Bosniacum Lilium je napisao/la:Na ovom se spavalo, uporedo se igrala i plejka i tenkovi. Ja sam orla zvao bana
Ali bas smo poslije rata poceli sutati ovu segu megu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Goal 3 brate, strasna igrica, kakva nostalgija me opali kad se toga sjetimsamo_lijevo je napisao/la:Kod nas se masovno igralo nekog sokera. Mogao se uzeti samo Japan. Nisi mogao spasiti igru, svaka reprezentacija imala neki sut, ne znam kako objasniti. Recimo Brazilci kad sutiraju lopta se pretvori u ribu i kada dodirne protivnickog igraca osamuti ga.Bosniacum Lilium je napisao/la:Na ovom se spavalo, uporedo se igrala i plejka i tenkovi. Ja sam orla zvao bana
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Joj sjecam se da smo pokvarili televiziju dok smo zavrsili tu igricu.
to su bila vremena.
Bilo je ljetos na Federalnoj svaki dan/noć oko 19 i 15Pegi10 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Danas sam se probudio sa muzikom u glavi, nisam se mogao sjetiti cijeli dan iz čega je, ali evo maloprije mi naumpalo. A nisam ni gledao ni čuo za ovo 7, 8, 9,mozda 10 godina![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Padne kisa, grom ti opali igracePapastathopoulos je napisao/la:Goal 3 brate, strasna igrica, kakva nostalgija me opali kad se toga sjetimsamo_lijevo je napisao/la:Kod nas se masovno igralo nekog sokera. Mogao se uzeti samo Japan. Nisi mogao spasiti igru, svaka reprezentacija imala neki sut, ne znam kako objasniti. Recimo Brazilci kad sutiraju lopta se pretvori u ribu i kada dodirne protivnickog igraca osamuti ga.Bosniacum Lilium je napisao/la:Na ovom se spavalo, uporedo se igrala i plejka i tenkovi. Ja sam orla zvao bana
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Joj sjecam se da smo pokvarili televiziju dok smo zavrsili tu igricu.
to su bila vremena.![]()
Ovako iz glave sto se sjecam je da su Argentinci pretvarali loptu u bananu, Kamerunci u nakvu vatrenu kuglu, i Brazilce si ti spomenuo...a u Japana je svaki igrac pojedinacno imao te "specijalnosti"...neki je pretvarao u olovku, pa kocku itd..
**** ti
to je to. Sto rece @Lili scena je kad grom opali igraca.Papastathopoulos je napisao/la: Goal 3 brate, strasna igrica, kakva nostalgija me opali kad se toga sjetim![]()
Ovako iz glave sto se sjecam je da su Argentinci pretvarali loptu u bananu, Kamerunci u nakvu vatrenu kuglu, i Brazilce si ti spomenuo...a u Japana je svaki igrac pojedinacno imao te "specijalnosti"...neki je pretvarao u olovku, pa kocku itd..
**** ti
[youtube][/youtube]samo_lijevo je napisao/la:to je to. Sto rece @Lili scena je kad grom opali igraca.Papastathopoulos je napisao/la: Goal 3 brate, strasna igrica, kakva nostalgija me opali kad se toga sjetim![]()
**** ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.