FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hocel mi pisati kaznu ako zapalim baklju?
valjda nece.MOBITEL je napisao/la:Hocel mi pisati kaznu ako zapalim baklju?
kontam posto ce aBd biti slavlje da zapalim a red bi bio da nam progledaju kroz prsteA_d_0 je napisao/la:valjda nece.MOBITEL je napisao/la:Hocel mi pisati kaznu ako zapalim baklju?

ma moraju progledat vala makar danas.MOBITEL je napisao/la:kontam posto ce aBd biti slavlje da zapalim a red bi bio da nam progledaju kroz prsteA_d_0 je napisao/la:valjda nece.MOBITEL je napisao/la:Hocel mi pisati kaznu ako zapalim baklju?

SVUDA GRMI OKOLO,NASA PJESMA PONOVO,SVE JE PIJANO SVE JE GOTOVO NAS JE ZELJO PRVI PONOVO!!! jao kad ovo aBd zapjevam.
Jel to Amar sredio Tuborg?alipasino_zeljo je napisao/la:Susjedu, u koliko krećemo za "Teatar snova"?Alipasino je napisao/la:Raste raste.ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.I jos jednom za raju Zeljo.![]()
![]()
Proslava je na Grbavici, bit će štandovi Tuborga na stadionu, ali će raja vjerovatno i pred Vječnom slaviti titulu. Ma nije bitno gdje, samo da je slavimo

FEDERER= KLOC
-
Jesi našao koga ćeš pitat ovi ti neidu na utakmice ..ovi bodre Želju na ovom forumu vidiš kolko su ispisali idu čak i na gostovanja..MOBITEL je napisao/la:Hocel mi pisati kaznu ako zapalim baklju?

-
Evo sad usao u stan prolazim sa autom kroz grad to raja swira salovi okaceni za retrovizowe raja seta sa salovima pa weceras na proslawi 100 000 swegami prejako grad je ofarban u plavo bijelo!!!
vi ste blijeda kopija delija sa sjevera!!! zdrao.
Neće ako uneseš na stadion a da te ne skontaju.MOBITEL je napisao/la:Hocel mi pisati kaznu ako zapalim baklju?
P.S. pazi na ulazu

FEDERER= KLOC
Sretno legendo
obrisi i moj ovaj, jer je bio namjenjen onom pitaru i pokusaju vjesanja.
obrisi i moj ovaj, jer je bio namjenjen onom pitaru i pokusaju vjesanja.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 23 maj 2010, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Hvala drug.Iker C je napisao/la:Neće ako uneseš na stadion a da te ne skontaju.MOBITEL je napisao/la:Hocel mi pisati kaznu ako zapalim baklju?
P.S. pazi na ulazu
Respektiva, ne pravi se budala. Cijeli balkan plagira. Sad je kao okej kopirati melodije, ali ne i tekstove???
Usput rečeno, ta pjesma se kod nas ne pjeva već 100 godina.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ma pusti ih. vidis da hoce da se pojedu od muke.Željovac je napisao/la:Respektiva, ne pravi se budala. Cijeli balkan plagira. Sad je kao okej kopirati melodije, ali ne i tekstove???![]()
ja imam pametnu misao
, neko rece standovi tuborga, zar ne bi bilo profitabilno naplatit 2-3 standa tuborga, klasa i jos nekog da tuse po stadionu umjesto onih burekdzinica ascinica to je za ovaj dio gdje sam ja oko sebilja, sta ce nam na grbavici

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Vidi ovih sarajlija daj dižite guzice snimajte Šeher SARAJEVO u PLAVO-BIJELOJ boji da vidim tu atmosferu
:!:Može i koja slika.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
otidji na tranzit i odozgo preko ograde bacajedotm87 je napisao/la:hocel mi neko unijeti baklju? imal dobrovoljaca?

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
Znaci proslava je ipak na Grbavici ?!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Gdje ce biti proslava ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Hansestadt, Konzerva, Paromlinac, r3m1 i 34 gosta.