Kakav crni remi sa Slobodom? Lider tabele je na Koševu poražen druže.Virtu4l je napisao/la:Nešto gledam rezultate i upoređujem sa prošlom sezonom. Kod vas mi je zanimljivo da ste prošle sezone dobijali derbije, odnosno niste ih gubili, mislim da ste samo u Širokom poraženi, a ove sezone imate tri poraza od Zrinjskog, Želje i Širokog, plus remi sa Slobodom. U suštini, to je ono što je napravilo razliku.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Samo Saraj'vo.
Minuta šutnje za palu braću..kenan_tm87 je napisao/la:Još lakše sporckiSteph je napisao/la:
lagano sporcki![]()
![]()
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Do mene je, ali suština je ista. Biće zanimljivo, Široki je čini mi se lani prvi otpao, ove sezone će izgleda biti mnogo gutavije.PitarBordo je napisao/la:Kakav crni remi sa Slobodom? Lider tabele je na Koševu poražen druže.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ove godine ce Radnik prva otpasti.Virtu4l je napisao/la:Do mene je, ali suština je ista. Biće zanimljivo, Široki je čini mi se lani prvi otpao, ove sezone će izgleda biti mnogo gutavije.PitarBordo je napisao/la:Kakav crni remi sa Slobodom? Lider tabele je na Koševu poražen druže.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Sad je matematika malo jasnija, 12 kola je do kraja i budimo realni, Sloboda ima sve u svojim rukama, Sarajevo, Željo i Široki im idu u Tuzlu, protiv Zrinjskog u zadnjem kolu kad će sve biti jasno. Plus što su im te derbi utakmice pravilno raspoređene. Zrinjski ima pakao u prvih pet kola nastavka i vrlo lako mogu zaostajati nakon tih pet kola.Bolanos je napisao/la:Ove godine ce Radnik prva otpasti.NIsta jos nije odluceno, bukvalno pet klubova se bori trenutno za prvo mjesto. Nama sve zavisi kako cemo odraditi transfer rok.
Mi previše zaostajemo, ni neka luda serija nam ne garantuje apsolutno ništa.
Sve mi ovo miriše na titulu Slobode, ali vidjećemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bio sam na Sirokom iako ne navijam ni za jedne ni za druge otiso sam pogledat dva konkurenta za titulu,realno utakmica je trebala bit x,al vas su kostali bodova Benko kojeg boli ****,trpa drine,travnike a kad treba u jacoj utakmici niđe ga,poslje njega Jesic koji veze nema sa taktikom,nego nako celav izgleda zajeban pa glumi strogocu na igracima suspendiro pola tima,stavlja neko djete da igra u ovakoj utakmici gdje se ide na noz mali kad je uso pogubio se. Na kraju Duljevic je moro dobit crveni bar jedno 7 puta se zaljeco na sudiju ko zadnja seljacina,sudija je imo greske na obe strane trebo je dat dva crvena,al je pustio da se igra jace nije imo neki veliki gresaka,covjek je iso da ne zapali atmosferu da ne eksplodira stadion i jednostavno je dobro postupio.
Na kraju vi morate svatit da niste najaca ekipa ,nego ste izjednaceni sa 2-3ekipe i to je to.
Horda 200 -220 navijanje moglo puno bolje imate strasnih pjesama al danas los odabir.
Pecara Bog stadiona akustika strasna kad ides pored stadiona reko bi da ima 50 iljada na stadionu .
Pozdrav !
Na kraju vi morate svatit da niste najaca ekipa ,nego ste izjednaceni sa 2-3ekipe i to je to.
Horda 200 -220 navijanje moglo puno bolje imate strasnih pjesama al danas los odabir.
Pecara Bog stadiona akustika strasna kad ides pored stadiona reko bi da ima 50 iljada na stadionu .
Pozdrav !
@ HElo vidimo se pocetkom drugog dijela ja nisam rekao da ce ti vi nekoga prodavati, sta vec samo kazem da -6 je nista i da je to veoma dostizivo jer morate i vi negdje kiksati toliko pasa, a vama cestitke za ovaj prvi dio sezone.
04.10.2009 !!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ti puno, pozdravGradKamena je napisao/la:Bio sam na Sirokom iako ne navijam ni za jedne ni za druge otiso sam pogledat dva konkurenta za titulu,realno utakmica je trebala bit x,al vas su kostali bodova Benko kojeg boli ****,trpa drine,travnike a kad treba u jacoj utakmici niđe ga,poslje njega Jesic koji veze nema sa taktikom,nego nako celav izgleda zajeban pa glumi strogocu na igracima suspendiro pola tima,stavlja neko djete da igra u ovakoj utakmici gdje se ide na noz mali kad je uso pogubio se. Na kraju Duljevic je moro dobit crveni bar jedno 7 puta se zaljeco na sudiju ko zadnja seljacina,sudija je imo greske na obe strane trebo je dat dva crvena,al je pustio da se igra jace nije imo neki veliki gresaka,covjek je iso da ne zapali atmosferu da ne eksplodira stadion i jednostavno je dobro postupio.
Pozdrav !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kenan_tm87
- Kontakt:
Maliciozno, pristrasno, subjektivno "novinarstvo". Citalac stice dojam da ti igraci nisu napravili ama bas nista i da ih je sudija Skakic namjerno, zbog toga sto je i Sarajevo u borbi za titulu, oslabio pred sljedeci duel sa Zrinjskim. Smiješno zaista.Skakić oslabio Sarajevo pred derbi u Mostaru"
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Jesi slijep kod ociju ili si kednostavno ogranicen?! Pa zar nije Sesar trebao dobiti crveni zbog udaranja igraca u lice (kao Djelmic protiv Rudara npr)...ali jok, on je vidio da je Duljevic zaradio crveni. Nisi ti puno odmakao od onih sto na pomen mrtvog covjeka skandiraju ''Javi se''...u pet deka, kao sto kaze nas narod...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ZamaloAjzea je napisao/la:Minuta šutnje za palu braću..kenan_tm87 je napisao/la:Još lakše sporckiSteph je napisao/la:
lagano sporcki![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pa šta očekuješ od nekoga ko ima "tm" u nick-u, nešto pametno?!belosevic28 je napisao/la:Jesi slijep kod ociju ili si kednostavno ogranicen?! Pa zar nije Sesar trebao dobiti crveni zbog udaranja igraca u lice (kao Djelmic protiv Rudara npr)...ali jok, on je vidio da je Duljevic zaradio crveni. Nisi ti puno odmakao od onih sto na pomen mrtvog covjeka skandiraju ''Javi se''...u pet deka, kao sto kaze nas narod...

ali kada neko od homo zajednice sve okBordoArmy88 je napisao/la:Pa šta očekuješ od nekoga ko ima "tm" u nick-u, nešto pametno?!belosevic28 je napisao/la:Jesi slijep kod ociju ili si kednostavno ogranicen?! Pa zar nije Sesar trebao dobiti crveni zbog udaranja igraca u lice (kao Djelmic protiv Rudara npr)...ali jok, on je vidio da je Duljevic zaradio crveni. Nisi ti puno odmakao od onih sto na pomen mrtvog covjeka skandiraju ''Javi se''...u pet deka, kao sto kaze nas narod...
51%--------49%
-
- Kontakt:
Ma us obicna, garantujem da je danas svrsavao na povike ''Javi se'' koji dodjose od brace mu iz kamenjara.
nijedan NORMALNI navijac ŽELJE nije odobravao njihove povike ,pa nismo idioti da to radimo vidjelo se na derbyubelosevic28 je napisao/la:Ma us obicna, garantujem da je danas svrsavao na povike ''Javi se'' koji dodjose od brace mu iz kamenjara.
51%--------49%
-
- Kontakt:
Ne cudi me nista vise, vidim po fb statusima, po postovima ovdje da mnogi navijaci Zeljeznicara slave bodove Listice kao da ste vi igrali umjesto njih...
Ali vasa stvar. Valjda kod vas sve bajno pa vam se moze...
Ovo vise nije podjebavanje, vec je postala mrznja na svaki nas kiks.belosevic28 je napisao/la:Ne cudi me nista vise, vidim po fb statusima, po postovima ovdje da mnogi navijaci Zeljeznicara slave bodove Listice kao da ste vi igrali umjesto njih...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Ja sam neutralac, al brate zivim za dan kad cete vi jednom nabiti ove skutore u Sirokom...
ali tek pogledati fb profil pojedinih hz na svaki kiks ŽELJE pa to je bolest teska.ali svako svoje podrzava i podbada gradske rivale ali pojednici od podalekoMCMXLVI je napisao/la:Ovo vise nije podjebavanje, vec je postala mrznja na svaki nas kiks.belosevic28 je napisao/la:Ne cudi me nista vise, vidim po fb statusima, po postovima ovdje da mnogi navijaci Zeljeznicara slave bodove Listice kao da ste vi igrali umjesto njih...
51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.