FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la PitarBordo » 06 dec 2015, 16:00

Virtu4l je napisao/la:Nešto gledam rezultate i upoređujem sa prošlom sezonom. Kod vas mi je zanimljivo da ste prošle sezone dobijali derbije, odnosno niste ih gubili, mislim da ste samo u Širokom poraženi, a ove sezone imate tri poraza od Zrinjskog, Želje i Širokog, plus remi sa Slobodom. U suštini, to je ono što je napravilo razliku.
Kakav crni remi sa Slobodom? Lider tabele je na Koševu poražen druže.
Samo Saraj'vo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 dec 2015, 16:02

kenan_tm87 je napisao/la:
Steph je napisao/la:slika

lagano sporcki :kafa:
Još lakše sporcki :kafa: :crazy: :crazy:

slika
Minuta šutnje za palu braću..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 dec 2015, 16:03

Bar su pali na 2 :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2015, 16:05

PitarBordo je napisao/la:Kakav crni remi sa Slobodom? Lider tabele je na Koševu poražen druže.
Do mene je, ali suština je ista. Biće zanimljivo, Široki je čini mi se lani prvi otpao, ove sezone će izgleda biti mnogo gutavije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 16:10

Virtu4l je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Kakav crni remi sa Slobodom? Lider tabele je na Koševu poražen druže.
Do mene je, ali suština je ista. Biće zanimljivo, Široki je čini mi se lani prvi otpao, ove sezone će izgleda biti mnogo gutavije.
Ove godine ce Radnik prva otpasti. :lol: NIsta jos nije odluceno, bukvalno pet klubova se bori trenutno za prvo mjesto. Nama sve zavisi kako cemo odraditi transfer rok. :cry:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2015, 16:30

Bolanos je napisao/la:Ove godine ce Radnik prva otpasti. :lol: NIsta jos nije odluceno, bukvalno pet klubova se bori trenutno za prvo mjesto. Nama sve zavisi kako cemo odraditi transfer rok. :cry:
Sad je matematika malo jasnija, 12 kola je do kraja i budimo realni, Sloboda ima sve u svojim rukama, Sarajevo, Željo i Široki im idu u Tuzlu, protiv Zrinjskog u zadnjem kolu kad će sve biti jasno. Plus što su im te derbi utakmice pravilno raspoređene. Zrinjski ima pakao u prvih pet kola nastavka i vrlo lako mogu zaostajati nakon tih pet kola.

Mi previše zaostajemo, ni neka luda serija nam ne garantuje apsolutno ništa.

Sve mi ovo miriše na titulu Slobode, ali vidjećemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 06 dec 2015, 17:52

Bio sam na Sirokom iako ne navijam ni za jedne ni za druge otiso sam pogledat dva konkurenta za titulu,realno utakmica je trebala bit x,al vas su kostali bodova Benko kojeg boli ****,trpa drine,travnike a kad treba u jacoj utakmici niđe ga,poslje njega Jesic koji veze nema sa taktikom,nego nako celav izgleda zajeban pa glumi strogocu na igracima suspendiro pola tima,stavlja neko djete da igra u ovakoj utakmici gdje se ide na noz mali kad je uso pogubio se. Na kraju Duljevic je moro dobit crveni bar jedno 7 puta se zaljeco na sudiju ko zadnja seljacina,sudija je imo greske na obe strane trebo je dat dva crvena,al je pustio da se igra jace nije imo neki veliki gresaka,covjek je iso da ne zapali atmosferu da ne eksplodira stadion i jednostavno je dobro postupio.

Na kraju vi morate svatit da niste najaca ekipa ,nego ste izjednaceni sa 2-3ekipe i to je to.

Horda 200 -220 navijanje moglo puno bolje imate strasnih pjesama al danas los odabir.

Pecara Bog stadiona akustika strasna kad ides pored stadiona reko bi da ima 50 iljada na stadionu .

Pozdrav !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 dec 2015, 17:54

@ HElo vidimo se pocetkom drugog dijela ja nisam rekao da ce ti vi nekoga prodavati, sta vec samo kazem da -6 je nista i da je to veoma dostizivo jer morate i vi negdje kiksati toliko pasa, a vama cestitke za ovaj prvi dio sezone.
04.10.2009 !!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 dec 2015, 17:58

GradKamena je napisao/la:Bio sam na Sirokom iako ne navijam ni za jedne ni za druge otiso sam pogledat dva konkurenta za titulu,realno utakmica je trebala bit x,al vas su kostali bodova Benko kojeg boli ****,trpa drine,travnike a kad treba u jacoj utakmici niđe ga,poslje njega Jesic koji veze nema sa taktikom,nego nako celav izgleda zajeban pa glumi strogocu na igracima suspendiro pola tima,stavlja neko djete da igra u ovakoj utakmici gdje se ide na noz mali kad je uso pogubio se. Na kraju Duljevic je moro dobit crveni bar jedno 7 puta se zaljeco na sudiju ko zadnja seljacina,sudija je imo greske na obe strane trebo je dat dva crvena,al je pustio da se igra jace nije imo neki veliki gresaka,covjek je iso da ne zapali atmosferu da ne eksplodira stadion i jednostavno je dobro postupio.

Na kraju vi morate svatit da niste najaca ekipa ,nego ste izjednaceni sa 2-3ekipe i to je to.

Horda 200 -220 navijanje moglo puno bolje imate strasnih pjesama al danas los odabir.

Pecara Bog stadiona akustika strasna kad ides pored stadiona reko bi da ima 50 iljada na stadionu .

Pozdrav !
Hvala ti puno, pozdrav
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 06 dec 2015, 19:53

Skakić oslabio Sarajevo pred derbi u Mostaru"
Maliciozno, pristrasno, subjektivno "novinarstvo". Citalac stice dojam da ti igraci nisu napravili ama bas nista i da ih je sudija Skakic namjerno, zbog toga sto je i Sarajevo u borbi za titulu, oslabio pred sljedeci duel sa Zrinjskim. Smiješno zaista.
FORZA ZELJO

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 dec 2015, 19:59

Jesi slijep kod ociju ili si kednostavno ogranicen?! Pa zar nije Sesar trebao dobiti crveni zbog udaranja igraca u lice (kao Djelmic protiv Rudara npr)...ali jok, on je vidio da je Duljevic zaradio crveni. Nisi ti puno odmakao od onih sto na pomen mrtvog covjeka skandiraju ''Javi se''...u pet deka, kao sto kaze nas narod...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 06 dec 2015, 21:24

Ajzea je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:
Steph je napisao/la:slika

lagano sporcki :kafa:
Još lakše sporcki :kafa: :crazy: :crazy:

slika
Minuta šutnje za palu braću..
Zamalo :urnebes: :mrgreen:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 dec 2015, 22:14

belosevic28 je napisao/la:Jesi slijep kod ociju ili si kednostavno ogranicen?! Pa zar nije Sesar trebao dobiti crveni zbog udaranja igraca u lice (kao Djelmic protiv Rudara npr)...ali jok, on je vidio da je Duljevic zaradio crveni. Nisi ti puno odmakao od onih sto na pomen mrtvog covjeka skandiraju ''Javi se''...u pet deka, kao sto kaze nas narod...
Pa šta očekuješ od nekoga ko ima "tm" u nick-u, nešto pametno?! :lolno:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 06 dec 2015, 22:39

BordoArmy88 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Jesi slijep kod ociju ili si kednostavno ogranicen?! Pa zar nije Sesar trebao dobiti crveni zbog udaranja igraca u lice (kao Djelmic protiv Rudara npr)...ali jok, on je vidio da je Duljevic zaradio crveni. Nisi ti puno odmakao od onih sto na pomen mrtvog covjeka skandiraju ''Javi se''...u pet deka, kao sto kaze nas narod...
Pa šta očekuješ od nekoga ko ima "tm" u nick-u, nešto pametno?! :lolno:
ali kada neko od homo zajednice sve ok
51%--------49%

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 dec 2015, 22:41

Ma us obicna, garantujem da je danas svrsavao na povike ''Javi se'' koji dodjose od brace mu iz kamenjara.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 06 dec 2015, 22:48

belosevic28 je napisao/la:Ma us obicna, garantujem da je danas svrsavao na povike ''Javi se'' koji dodjose od brace mu iz kamenjara.
nijedan NORMALNI navijac ŽELJE nije odobravao njihove povike ,pa nismo idioti da to radimo vidjelo se na derbyu
51%--------49%

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 dec 2015, 22:51

Ne cudi me nista vise, vidim po fb statusima, po postovima ovdje da mnogi navijaci Zeljeznicara slave bodove Listice kao da ste vi igrali umjesto njih...
Ali vasa stvar. Valjda kod vas sve bajno pa vam se moze...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 dec 2015, 23:00

belosevic28 je napisao/la:Ne cudi me nista vise, vidim po fb statusima, po postovima ovdje da mnogi navijaci Zeljeznicara slave bodove Listice kao da ste vi igrali umjesto njih...
Ovo vise nije podjebavanje, vec je postala mrznja na svaki nas kiks.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 06 dec 2015, 23:03

Ja sam neutralac, al brate zivim za dan kad cete vi jednom nabiti ove skutore u Sirokom...

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 06 dec 2015, 23:06

MCMXLVI je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ne cudi me nista vise, vidim po fb statusima, po postovima ovdje da mnogi navijaci Zeljeznicara slave bodove Listice kao da ste vi igrali umjesto njih...
Ovo vise nije podjebavanje, vec je postala mrznja na svaki nas kiks.
ali tek pogledati fb profil pojedinih hz na svaki kiks ŽELJE pa to je bolest teska.ali svako svoje podrzava i podbada gradske rivale ali pojednici od podaleko
51%--------49%

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko i 18 gostiju.