Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: 1899 Hoffenheim
Ma ako iko ukopa ovu ekipu to ce bit ovaj kanta golman. 2 gola su njegova sad zasad a mozda i jos ih bude......
Neznam sam sto ga dovedose da je dobar ostao bi u spaniji
Neznam sam sto ga dovedose da je dobar ostao bi u spaniji
Manijak do smrti....
NoName je napisao/la:Vidjeli smo Leverkuzen prosle sedmice...

- NoName
- Kontakt:
Bosnjo, 100% si u pravu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Bundesliga
sjajno samo nastavi.. 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa stvarno pogledaj frajera trci po sesnaestercu kao moj golman na fifi kao muha bez glave je tip.
Jadan bijo nezna kud udara... treba vratit starog golmana
Jadan bijo nezna kud udara... treba vratit starog golmana
Manijak do smrti....
Nisam gledo utakmicu, i samim tim ne mogu diskutovati o istom.
Ali svima treba da bude jasno da ce Hoffa tesko ponoviti jesenji ucinak. Stvarno su kompa, disu zajedno, sve im se poklapa..dobar trener, mocan vlasnik, mlada kvalitetna ekipa, ali...kao sto sam vec jednom rekao, nemaju vise onaj faktor iznenadjenja kada su bili velika nepoznanica.
Sada svi jedva cekaju da im skinu "skalp"...a njima tek prva sezona u bundesligi...
Iskustvo se kupiti ne moze...
Ali svima treba da bude jasno da ce Hoffa tesko ponoviti jesenji ucinak. Stvarno su kompa, disu zajedno, sve im se poklapa..dobar trener, mocan vlasnik, mlada kvalitetna ekipa, ali...kao sto sam vec jednom rekao, nemaju vise onaj faktor iznenadjenja kada su bili velika nepoznanica.
Sada svi jedva cekaju da im skinu "skalp"...a njima tek prva sezona u bundesligi...
Iskustvo se kupiti ne moze...
Vom Jäger zum Gejagten
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nema veze poraz doživjeli **** ga prvi put su u bundesligi ali nek je sejo zabio
znal neko stanje sa strijelcima, osim vede koji je prvi i ima 18 golova

znal neko stanje sa strijelcima, osim vede koji je prvi i ima 18 golova

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Pa nije smak svijeta ako su izgubili, nemogu ni oni vjecno pobijedjivati, nemoze se reci da nemogu uzeti bundesligu, sve dok je u igri nekoliko bodova razlike mogu se nadati i jedni i drugi i treci i cetvrti, ako sutra Herta pobijedi( mislim da ce pobijediti) onda je Herta prva i to je to, jest da Hoffenhajm ima tezak raspored ali mislim da mogu pobijeiti ili Dortmund ili Stutgart a mozda uzmu i 4 boda protiv njiha, govorili su za Hoffenhajm da nece izdrzati puno, da ce pasti, da su na srecu prvi i tako te gluposti a ljudi su satrli skoro sve utakmice i zasluzeno prvi, moze se pobijediti na srecu dvije tri utakmice ali nemoze 12 utakmica na srecu pobijediti od 20 utakmica i 3 puta remizirati, sigurno odlican ucinak.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Jednostavno bez Vede su nula od ekipe, prvo sa zadjnim timom u bundes ligi su odigrali nerijeseno a evo sad debakl...
Vedade majstore
Vedade majstore
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma i da je zdrav Vedad nerealno bi bilo ocekivat titulu. Oni su procitana knjiga nakon pauze. Daj Boze da izbore Ligu Uefa.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- NoName
- Kontakt:
Amire, sve si to u pravu ali mi se čini da nisi gledao utakmicu, jer bi govorio drugačije. Djelovali su kao raštiman klavir a posebno odbrana. 4-1 je bilo na kraju ali je isto tako, prema šansama, moglo biti i 7-1 bez problema. Odbrana i golman su bili prava katastrofa i zapravo jedina svijetla tačka je bio Salihović.
Dalje, nije ovo jedan loš rezultat. Počelo je sa Šalkeom, nastavilo se na pripremnim utakmicama, zatim Borussia M. pa onda ova utakmica. Ipak, za vrh tabele treba više. Smatram da će biti veliki uspjeh ako izbore ligu UEFA jer su ipak konkurentske ekipe puno kompaktnije a Hoff nema Vedada za nastavak koji je svojim golovima moralisao ekipu da igraju iznad svojih mogućnosti. Ovaj Sanogo, koji je ko zamijenio Vedu, bi se komotno mogao prezivati i Beznogo
Dalje, nije ovo jedan loš rezultat. Počelo je sa Šalkeom, nastavilo se na pripremnim utakmicama, zatim Borussia M. pa onda ova utakmica. Ipak, za vrh tabele treba više. Smatram da će biti veliki uspjeh ako izbore ligu UEFA jer su ipak konkurentske ekipe puno kompaktnije a Hoff nema Vedada za nastavak koji je svojim golovima moralisao ekipu da igraju iznad svojih mogućnosti. Ovaj Sanogo, koji je ko zamijenio Vedu, bi se komotno mogao prezivati i Beznogo

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
U pravu si za veceras, gledao sam utakmicu i mislim da su odigrali katastrofalno ali nemora znaciti a ce nastaviti igrati lose, MISLIM DA IM PUNO NEDOSTAJE VEDAD IBISEVIC, on im je bio strah i trepet i stoperima protivnickih ekipa nije bilo lahko igrati protiv njega. Remizirati sa Salkeom i nije toliko lose, a pripremne nisu vazne, nekazem ja da ce osvojiti bundesligu ali su jos u konkurenciji za osvajanje, ali mislim da ce sigurno igrati ligu prvaka, nce biti ispod treceg mijestaNoName je napisao/la:Amire, sve si to u pravu ali mi se čini da nisi gledao utakmicu, jer bi govorio drugačije. Djelovali su kao raštiman klavir a posebno odbrana. 4-1 je bilo na kraju ali je isto tako, prema šansama, moglo biti i 7-1 bez problema. Odbrana i golman su bili prava katastrofa i zapravo jedina svijetla tačka je bio Salihović.
Morate se navici da ce do kraja sezona biti puno i puno poraza i da nece hoffenhaim zavrsiti u top 4 ekipe 

Jeli to govoris sto navijas za BajernPapilon20 je napisao/la:Morate se navici da ce do kraja sezona biti puno i puno poraza i da nece hoffenhaim zavrsiti u top 4 ekipe

Ne bas ,ali zar stvarno mislite da mogu da igraju istim tempom cijelu sezonu ?? Moraju past u formi i to ce se i dogodit kad tad .Ja bi volio da zavrse kao 2 ili 3 ,da se puno pojacaju onda i da predstavljaju njemacku u ligi prvaka ,al jbg realno gledajuci bit ce im puno teze ,jer sad svaka ekipa zna ko je i sta je Hoffenhaim
To nije zbog pada u formi jer što bayernu ne padne forma čim nema vedada nem golova i daj bože da odu u ligu prvaka.Papilon20 je napisao/la:Ne bas ,ali zar stvarno mislite da mogu da igraju istim tempom cijelu sezonu ?? Moraju past u formi i to ce se i dogodit kad tad .Ja bi volio da zavrse kao 2 ili 3 ,da se puno pojacaju onda i da predstavljaju njemacku u ligi prvaka ,al jbg realno gledajuci bit ce im puno teze ,jer sad svaka ekipa zna ko je i sta je Hoffenhaim
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
prijatelju lopta je okrugla, nikada se ne zna gdije će otići i gdije će udaritiPapilon20 je napisao/la:Morate se navici da ce do kraja sezona biti puno i puno poraza i da nece hoffenhaim zavrsiti u top 4 ekipe

Gledao sam sinoc utakmicu i cini mi se da je trener Bajera pripremio istu taktiku kao sto je Hoffenheim imao u prvom dijelu prvenstva i sa brzim kontrama u kojima je ucestvovalo 4 pa i 5 igraca zaledio ih u prvih 20 minuta.
Istina gol u 46min. je slomio igrace Hoffenhaima a ko zna sta bi bilo da su otisli na poluvrijeme sa jednim golom manjka.Sve u svemu dopada mi se borbenost domacina bez obzira na rezultat i ponekad covjeku ne pada tesko poraz ako igraci daju svoj maksium.Sto se tice Salihovica vidi se da momak rastura i da mu je centarsut prvoklasan a i slobodan udarac u prvom poluvremenu zamalo da zavrsi u mrezi golmana Bajera L.
pozdrav svim forumasima!
Istina gol u 46min. je slomio igrace Hoffenhaima a ko zna sta bi bilo da su otisli na poluvrijeme sa jednim golom manjka.Sve u svemu dopada mi se borbenost domacina bez obzira na rezultat i ponekad covjeku ne pada tesko poraz ako igraci daju svoj maksium.Sto se tice Salihovica vidi se da momak rastura i da mu je centarsut prvoklasan a i slobodan udarac u prvom poluvremenu zamalo da zavrsi u mrezi golmana Bajera L.
pozdrav svim forumasima!

Rano je jos govoriti o tome ko ce osvojiti Bundesligu ili ko ce u ligu prvaka, kup uefa ..., Sada je Herta prva sa 40 bodova, drugi Hoffenhajm sa 39, Bajern treci sa 38, hamburg cetvrti sa36 bodova i utakmicu manje, sutra Bajern pada na cetvrto mijesto,
Nezaboravite to da Hoffenhajmu dolaze i Herta i Bajern a idu Hamburgu u goste i sjetite se kako su razvalili Hamburg, ne samo rezultatom nego i igrom koja je bila za cistu desetku, ima jos 14 kola do kraja i moze biti svasta, rano je za svake prognoze
Nezaboravite to da Hoffenhajmu dolaze i Herta i Bajern a idu Hamburgu u goste i sjetite se kako su razvalili Hamburg, ne samo rezultatom nego i igrom koja je bila za cistu desetku, ima jos 14 kola do kraja i moze biti svasta, rano je za svake prognoze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.