Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

scorpion
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la scorpion » 23 maj 2010, 01:25

yasminho je napisao/la:druze, za tvoju informaciju. ja sam vec bio na 3 utakmice Barce, i znam sta su ljudi propatili zbog olosa iz Madrida....
to je opet kompleks glavnog grada kao i svugdje u svijetu,a u njihovom slucaju separatistickih namjera katalonije :evil:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 maj 2010, 01:27

yasminho je napisao/la:druze, za tvoju informaciju. ja sam vec bio na 3 utakmice Barce, i znam sta su ljudi propatili zbog olosa iz Madrida....
Ama nisi ti bio nigdje a van Bosne da si izasao ne bih se reklo jer, nemoj se uvrijediti, pricas kao divljak. Ti bio na utakmici Barce, a Boze sacuvaj nas ovakvih pametnjakovica.

Pricas tu o Franciscu Francu a znas li ko je imao vise naslova Primere i Kupa Kralja za vrijeme Franca? Barca ili Real?

Znas li ti koji je najveci stadion ikad koji je izgradjen u Spaniji?

:roll:
Zadnja izmjena: Casillas, dana/u 23 maj 2010, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 23 maj 2010, 01:27

Sljedeci put kad odes Bogati ostani tamo pa pripovjedaj historiju po Spaniji
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 maj 2010, 01:35

yasminho ja cekam :roll:

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 01:35

hahahahahhahaahahahaha.............vidi sa da vas boli sve sto pricam, a narocito o istoriji.....
ne znate sta cete pa mi kazete nesto licno...eto koji ste vi ..pci!!!!
a sto se tice vaseg stadiona, da imali ste najveci 7 mjeseci, a onda je sveti stadion zablistao.....
A da ne znate istoriju tog antikluba govori i cinjenca da mislite da imate najvise trofeja prije usranog kralja....
a jos jedna stvar... mi smo prvi osvojili primeru.... VISCA BARCA

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 01:36

Casillas je napisao/la:Da ja sam ga uvijek vidio da prihvati ofsajd
Gledaj bolje pleaaaaseee kad počne sezona , ama baš svaki ofsajd ili faul maše rukama . Et Đalile ti gledaj ;)

A što se tiče pojačanja siguran sam da će biti mnogo bolji ove sezone , a Kaka bi i bio i ove da je igrao na svojoj pozziciji ;)

Uglavnom već mi fali da gledam Real i jedva čekam next sezonu

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 01:39

yasminho je napisao/la:hahahahahhahaahahahaha.............vidi sa da vas boli sve sto pricam, a narocito o istoriji.....
a sto se tice vaseg stadiona, da imali ste najveci 7 mjeseci, a onda je sveti stadion zablistao.....
A da ne znate istoriju tog antikluba govori i cinjenca da mislite da imate najvise trofeja prije usranog kralja....
Idi jedi mango :roll:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 23 maj 2010, 01:41

Sada kada dođe Murinjo (ukoliko dođe, a dolazi 99%), počinjem simpatizirati Real Madrid pomalo (s obzirom da mi je Murinjo najdraža osoba u fudbalu), i smijem glavu dati da će prodati Benzemu ili makar ga na klupu šutnut' gdje mu je i mjesto, a Higuain će mu biti jedan od dva glavna napadača.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 maj 2010, 01:41

yasminho je napisao/la:hahahahahhahaahahahaha.............vidi sa da vas boli sve sto pricam, a narocito o istoriji.....
Sta sad pricas bezveze?

Santiago Bernabeu je bio najveci stadion u Spaniji i imao je 130.000 sjedecih mjesta. Razlog zbog kojeg je smanjen kapacitet je zbog infrastrukture i polozaja stadiona. To nikad nisi znao siguran sam!

Kakvu sad historiju antikluba, sta sad pricas bezveze kad vidis da nemas pojma?

Franco je vladao od 39. do 75. godine i kazete da je on taj koji je Realu davao sve trofeje.

Evo malo o Realu i Barci iz tog razdoblja:

Real Primera i Kup Kralja: 21 naslov sveukupno

Barca: 19 naslova sveukupno

Znaci samo dva naslova vise i vi pricate o tome kako je Francisco Franco zatvarao druge igrace i takva sranja. Nemoj samo previse pricati.

Nemas ti pojma o Real Madridu i sad kad bi te pitao ko je uz Raula i di Stefana najveca klupska legenda Real Madrida ti ne bi znao!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 01:42

Ja svakakvih likova na ovom forumu u zadnje vrijeme.

Ovaj jasko kvari prosjek barcinih simpatizera, jer ih ima fkt nekoliko kvalitetnih.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 23 maj 2010, 01:42

Jeste imate najljepsi i najveci stadion na planeti.Nije vam bilo kralja kad u LP grupe niste mogli proci
Ta historija uvijek se vezete za nju hehehe
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 01:43

Zaista morate priznati da smo i kao navijaci i kao klub veci od vas.....

P.S. Mi ne zvizdimo nasim igracima kad gube i nas VELIKI igrac malih dimenzija kaze da ne bi nikad zaigrao za taj usrani klub kao sto je vas, a vas **** ronaldo kaze kako bi mu bila cast igrati za BARCU!!!

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 01:46

yasminho je napisao/la:nas VELIKI igrac malih dimenzija kaze da ne bi nikad zaigrao za taj usrani klub kao sto je vas, a vas **** ronaldo kaze kako bi mu bila cast igrati za BARCU!!!
Ronaldo je samim tim činom ispao čovjek i igračina kojeg samo zanima fudbal , a ne politički nastrojen kao kepec .

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 maj 2010, 03:19

Davno sam ja rekao da Mo ide u Real Madrid. Kako ce to sve izgledati, Boga pitaj. Moze sve ispasti dobro, a mozda je ovo katastrofa koja ceka da se desi. :lol: Koliko ce samo biti arogantnih i sebicnih gadova u tom timu, to je nevjerovatno. :mrgreen: Perez, Mo, Ronaldo, Benzema, Ramos, Higuain... Lista je jaaaaaako duga. Samo se navijaci Reala trebaju nadati da Mo ima najveci ego. U suprotnom - belaj. I btw... nemesis Barcelone ce im sad biti jos blizi. To ce mi biti najzanimljivije gledati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 maj 2010, 11:02

Uh kako ce biti zanimljivo sledece sezone, cak evo ispade i da je bolje sto Morinjo prelazi u Real, ima da se zakuha sve maximalno. Trasimaco je dobro primijetio, svasta tu moze biti, moze se desiti da Morinjo napravi kompaktnu ekipu, ali isto tako i da dodje do velikih problema, jer puno je tu i igri ega, Morinjovog, Perezovog, Ronaldovog, Kakinog... Tu su i navijaci Reala koji ne trpe defanzivu, mada poslije svega sto su dozivjeli od Barce u zadnje dvije godine, moguce da se nece buniti zbog toga.

Bice zanimljivo vidjeti i igracke promjene u Realu, da li ce Kaka, Benzema i jos neki ostati, koga ce dovesti itd.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 11:06

Ma nemaju oni sta traziti sljedece sezone u Primeri. Izgubice od onog Sportinga....
A mi smo opet prvaci....

VISCA BARCA!!!!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 23 maj 2010, 11:18

Ajd idi obriši sline pa dođi ! ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 maj 2010, 12:41

znaci Mou je sad nas sigurno,a vrlo lako bi za sobom mogao povuci Maicona i Milita 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 maj 2010, 12:45

L-Train je napisao/la:znaci Mou je sad nas sigurno,a vrlo lako bi za sobom mogao povuci Maicona i Milita 8-)
Maicon -da
Milito- dvije god. mladji od Raula sto ne uljeva bas neku nadu.. Imamo Pipitu i Benzemu, dovest jos jednog napadaca za svaki slucaj i to je to

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.