Za nas koji nismo u situaciji da gledamo meceve live, mislim da bi vecina od nas (da ne kazem svi) bili vrlo zadovoljni kad bi mogao uvijek neko/nekoliko da napisu neke svoje ocjene igraca koji su igrali i koju recenicu kakvi su bili.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
+ DjelmicMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.
Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolana
Ja se ibretimGator je napisao/la:+ DjelmicMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.
Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolana
Vitez za desetku u po somunaMuhamedTM je napisao/la:Ja se ibretimGator je napisao/la:+ DjelmicMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.
Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolanako ce kupiti Livaju na kakvoj on transfer listi moze biti.
znas li to za tursku jel to ono u sklopu transfera Bajica?FKZ1921 je napisao/la:Slijedi duga pauza...do 10.01. (11.prvi trening).
Hefta u Sa,pa deset dana u Medjugorje. Mali odmor i opet hefta u Sar a potom odlazak na završne pripreme (Istra ili Turska).
Prva prvenstvena utakmica zadnji vikend u februaru (28.)
Pomalo mediji spekulira o transfer roku...Istina,ovi koji se pominju bi mogli i otići.
Djelmic? Eh,sad je spreman na svašta nešta...,nakon što mu je dato do znanja da nije medju prioritetima. Biće presretan ako ostane.
Do kraja decembra će se sve završiti oko pojacanja. A bogami će ih biti.
Uzelac, Joco i Diatta raskid ugovara.Elegant je napisao/la:Ko bi nas trebao napustiti sad ili ugovor sa kime se raskida ?
Samo da na vrijeme srede papire strancima, radne dozove i tako te stvari.FKZ1921 je napisao/la:Do kraja decembra će se sve završiti oko pojacanja. A bogami će ih biti.
najvjerovatnije.neznam zasto se sada Istra pojavi najbolje je otici u Tursku jer su dole bolje ekipe i imati cemo jace pripremne utakmice.DR.HOUSE je napisao/la:znas li to za tursku jel to ono u sklopu transfera Bajica?FKZ1921 je napisao/la:Slijedi duga pauza...do 10.01. (11.prvi trening).
Hefta u Sa,pa deset dana u Medjugorje. Mali odmor i opet hefta u Sar a potom odlazak na završne pripreme (Istra ili Turska).
Prva prvenstvena utakmica zadnji vikend u februaru (28.)
Pomalo mediji spekulira o transfer roku...Istina,ovi koji se pominju bi mogli i otići.
Djelmic? Eh,sad je spreman na svašta nešta...,nakon što mu je dato do znanja da nije medju prioritetima. Biće presretan ako ostane.
Do kraja decembra će se sve završiti oko pojacanja. A bogami će ih biti.
Samo da sredimo papire strancima I samo da ne primimo gol I samo da nam je stadion. Salim se legenda si ali skontali smo te brate.Elegant je napisao/la:Meni se ne sviđa sto neki zele Bekrica ja mislim da je on potrosen igrac, samo bi uzimao platu nekom mladom, manite se price oko iskustva i slicno - njegovo vrijeme je proslo, smatram da nam vise ne moze pomoci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.