FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 06 dec 2015, 16:43

Ne kazem da je realno, niti mislim da ce doci ali sam njega naveo medju tim igracima jer su u zadnje vrijeme dosta puta spomenuti ovdje. Tako da ovaj clanak i nije nesto novo :)

Za nas koji nismo u situaciji da gledamo meceve live, mislim da bi vecina od nas (da ne kazem svi) bili vrlo zadovoljni kad bi mogao uvijek neko/nekoliko da napisu neke svoje ocjene igraca koji su igrali i koju recenicu kakvi su bili. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 06 dec 2015, 16:43

I kad neko kaze taj neki joco nije dobijao sanse... a Mujagic je dao 2 gola a 3 puta manje ima minuta provedenih na terenu...

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 06 dec 2015, 16:45

MuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.

Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolana
+ Djelmic

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 dec 2015, 16:51

Gator je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.

+ Djelmic
Ja se ibretim :urnebes: ko ce kupiti Livaju na kakvoj on transfer listi moze biti.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 dec 2015, 16:52

Slijedi duga pauza...do 10.01. (11.prvi trening).
Hefta u Sa,pa deset dana u Medjugorje. Mali odmor i opet hefta u Sar a potom odlazak na završne pripreme (Istra ili Turska).
Prva prvenstvena utakmica zadnji vikend u februaru (28.)
Pomalo mediji spekulira o transfer roku...Istina,ovi koji se pominju bi mogli i otići.
Djelmic? Eh,sad je spreman na svašta nešta...,nakon što mu je dato do znanja da nije medju prioritetima. Biće presretan ako ostane.
Do kraja decembra će se sve završiti oko pojacanja. A bogami će ih biti.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 06 dec 2015, 16:53

MuhamedTM je napisao/la:
Gator je napisao/la:

+ Djelmic
Ja se ibretim :urnebes: ko ce kupiti Livaju na kakvoj on transfer listi moze biti.
Vitez za desetku u po somuna :beba: :beba:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2015, 16:54

Ko bi nas trebao napustiti sad ili ugovor sa kime se raskida ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 06 dec 2015, 16:55

FKZ1921 je napisao/la:Slijedi duga pauza...do 10.01. (11.prvi trening).
Hefta u Sa,pa deset dana u Medjugorje. Mali odmor i opet hefta u Sar a potom odlazak na završne pripreme (Istra ili Turska).
Pomalo mediji spekulira o transfer roku...Istina,ovi koji se pominju bi mogli i otići.
Djelmic? Eh,sad je spreman na svašta nešta...,nakon što mu je dato do znanja da nije medju prioritetima. Biće presretan ako ostane.
znas li to za tursku jel to ono u sklopu transfera Bajica?

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 06 dec 2015, 16:59

Elegant je napisao/la:Ko bi nas trebao napustiti sad ili ugovor sa kime se raskida ?
Uzelac, Joco i Diatta raskid ugovara.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2015, 17:00

FKZ1921 je napisao/la:Do kraja decembra će se sve završiti oko pojacanja. A bogami će ih biti.
Samo da na vrijeme srede papire strancima, radne dozove i tako te stvari.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 06 dec 2015, 17:01

DR.HOUSE je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Slijedi duga pauza...do 10.01. (11.prvi trening).
znas li to za tursku jel to ono u sklopu transfera Bajica?
najvjerovatnije.neznam zasto se sada Istra pojavi najbolje je otici u Tursku jer su dole bolje ekipe i imati cemo jace pripremne utakmice.
51%--------49%

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2015, 17:04

Meni se ne sviđa sto neki zele Bekrica ja mislim da je on potrosen igrac, samo bi uzimao platu nekom mladom, manite se price oko iskustva i slicno - njegovo vrijeme je proslo, smatram da nam vise ne moze pomoci.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 dec 2015, 17:10

vidjećemo.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 dec 2015, 17:10

Elegant je napisao/la:Meni se ne sviđa sto neki zele Bekrica ja mislim da je on potrosen igrac, samo bi uzimao platu nekom mladom, manite se price oko iskustva i slicno - njegovo vrijeme je proslo, smatram da nam vise ne moze pomoci.
Samo da sredimo papire strancima I samo da ne primimo gol I samo da nam je stadion. Salim se legenda si ali skontali smo te brate.
Bice sve ok aBd :thumbup:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 06 dec 2015, 17:12

Ko je broj 4,odlicno je igrao po meni..Mujaga treba vise prilike dobiti da igra po ko zna koji put to govorim..Imamo dobre sutere u ekipi a po utakmici sakupimo jedva 2-3 suta sa distance..Tiagov sut u prvom i gol Amira na kraju,ne sjecam se da je jos koji sut bio..Memija svaki put viska potez ima i onda se zapetlja..Kod prvog gola Memija prvi put nije peljao,vec odmah ubacio i odmah gol..

I ono mozda najvaznije,kad misle ovi nasi stesati onu sumu iznad jugu..Dodjem na tribinu i imam sta viditi,balavan tri metra dug sav istruho otego se preko one ograde..Pa ljudi moji ono je skoro palo,pa sta treba da nekome u sred utakmice rokne drvo na glavu da neko pogine..Ono drvo je moglo pasti u danasnjoj utakmici i ubiti nekoga..I sto je najgore ako se ne rijesi ovo nece biti prvo drvo koje ce pasti jer par onih drveca i vecih od onog balvana na koncu se drzi u onoj strani..

Insajder silni sto ovde trube o nekim transferima,sto imaju neke veze i vezice po klubu neka ukazu ljudima na ovu stvar i neka isjecu ono nestabilno drvece iza juga..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 06 dec 2015, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 06 dec 2015, 17:13

Tip igraca poput Bekrica nam je prijeko potreban. Bio to on ili neko drugi je nebitno.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 dec 2015, 17:20

Prvo poluvrijeme bas slika Zelje ove sezone. Puno meljanja, vracanja lopte nazad, bez prave ideje na sredini, bez opasnih prodora po stranama, ispadanja bekova, al stabila odbrana. Drugo poluvrijeme angazovanije, opustenije, na kraju krajeva i efikasnije. Crveni karton nas je dodatno rasteretio i olaksao posao. Lijepo je vidjeti ova tri strijelca, Zeljina djeca. Eh sad, toliko o utakmici, kasnije post o sezoni i buducnosti..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 06 dec 2015, 17:23

Ja sam misljenja da je presudio brzi gol Beganovica. Da je prosla jos minuta i crveni karton ne bi ga do Bajrama dali.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 dec 2015, 17:23

A kakva je spica bila u prvom poluvremenu na sjeveru.. Utakmicu presudila rotacija Thiago-Hiros.. Cesce bi trebao one rotacije raditi.. Odlicna utakmica, gledajuci sa svih aspekata. Pobjeda bez primljenog gola, tri razlicita strijelca, bezbroj nase djece u ekipi. Sad kad se sve sagleda jedino mi je zao sto Zeric mali nije bio u konkurenciji za par zadnjih meceva.. A sad jedan od najvaznijih prelaznih rokova u zadnjij 10-tak godina...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 06 dec 2015, 17:31

Najavljena press konferencija je navodno u četvrtak... Kažu biće svega...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 14 gostiju.