Pa to ti govorim.mozda do ljeta tusanj bude perverzijaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Rekao je covjek da ide renoviranje zapada i gradnja istoka.
Sto se tice sponzora i investitora, mislim da su tu neki iz Dubaija i USA.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa to ti govorim.mozda do ljeta tusanj bude perverzijaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Rekao je covjek da ide renoviranje zapada i gradnja istoka.
Sto se tice sponzora i investitora, mislim da su tu neki iz Dubaija i USA.
Kakve veze ima,pa moze se diskutovati.NYKnicks Fan je napisao/la:Nije na vama da kontate ko placa, ko je investitor, zavalite se u fotelje i uzvajte ljudi.
Sumnjam da ce ovo grad finasirati bez necije pomoci jer za samo par dana da pronadju sredstva za ovoliki poduhvat nesto ne vjerujem pogotvo jer se nije nista najavljivalo prethodnih dana od Imamovica sto inace nije praksa kod njega kada su neki veliki projekti u pitanju.solinas je napisao/la:Pa mene bas zanima zato sam i napisao maloprije.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nista od Bingo Arene
Premalo informacija.dali su nasli sponzora...KO to finansira.
Jer ako grad opet,bolje da ne pocinje jer trajace 10 godina.
Zapad se raspada,reflektori ne rade,WC nespominjati,sjever nezavrsen.....a on pocinje istok...
Totalno nerezonski,jedino ako su nasli sponzora i imaju pare,onda istok i sve mogu zavrsiti do jula .
Mozes ti do sutra, klasika... volis diskutovati.solinas je napisao/la:Kakve veze ima,pa moze se diskutovati.NYKnicks Fan je napisao/la:Nije na vama da kontate ko placa, ko je investitor, zavalite se u fotelje i uzvajte ljudi.
Imao je pik i na Azmira kad je došao a vidi ga sad kako piše o njemu. Nadoći će i u vezi Ordage, polako.solinas je napisao/la: Ti imas pik na momka kako je dosao u Slobodu.a cinjenica je da momak razvaljuje i da je nas najskuplji,i jedan od najboljih igraca.svidjalo se to tebi ili ne.
Samo sto je ovdje razlika u kojoj je glavni baja grada to objavio i dao jasan datum kada krece sa gradnjom...Jasmin je izuzetno pametan covjek i ne bih rekao da bi bas tako olako u ovim trenucima izlazio u javnost sa ovakvom informacijomHeller je napisao/la:Nemojte se zalijetati, da ne ispadne ko najave Strumpfova o Mercedes Arenama
Govorim o stranim investitiorima, Dubai i tako to.SARS je napisao/la:Samo sto je ovdje razlika u kojoj je glavni baja grada to objavio i dao jasan datum kada krece sa gradnjom...Jasmin je izuzetno pametan covjek i ne bih rekao da bi bas tako olako u ovim trenucima izlazio u javnost sa ovakvom informacijomHeller je napisao/la:Nemojte se zalijetati, da ne ispadne ko najave Strumpfova o Mercedes Arenama
Ma iskreno ko je investitor ni najmanje me ne interesuje, bitno mi je da se ovo ispostuje pa makar ga i grad pravio sam od sebeHeller je napisao/la:Govorim o stranim investitiorima, Dubai i tako to.SARS je napisao/la:Samo sto je ovdje razlika u kojoj je glavni baja grada to objavio i dao jasan datum kada krece sa gradnjom...Jasmin je izuzetno pametan covjek i ne bih rekao da bi bas tako olako u ovim trenucima izlazio u javnost sa ovakvom informacijomHeller je napisao/la:Nemojte se zalijetati, da ne ispadne ko najave Strumpfova o Mercedes Arenama
pa ako je najavljeno da ce istok imati 7200 natkrivenih mjesta onda je to po planu kakav je i biomerak je napisao/la:Samo polako ljudi sa maketama. Ja sanjam takodjer da nekad dozivimo stadion kakav i zasluzujemo al nemojte da poslije dodje do razocarenja izgradnjom jer ovdje je u pitanju plan da se dobije makar B licenca sto ne znaci da ce se krenuti u izgradnju stadiona po planiranoj maketi.
Nadam se da grijesim i da ce se poceti graditi kako je Bogom dato
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.