Skver je napisao/la:Fontanu obavezno ispred stadiona.....hairli fontanu, da nam se ispuni svaka zelja kad dolazimo na Tusanj arenu.
Nešto na ovaj fazon

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Skver je napisao/la:Fontanu obavezno ispred stadiona.....hairli fontanu, da nam se ispuni svaka zelja kad dolazimo na Tusanj arenu.
ma njima je on tamo dobar na bekovskoj poziciji..nama je Veselinovic bolji kao krilni igrac od Almira definitivno.. oni su svakako dobili sa njim, a mi smo sa Veselinovicemzeza je napisao/la:Opcija -dodje Veselinovic ode Bekic najbolja moguca ahaha jos smo sjebali pitare
A ti nemoj ni ići u BANJA LUKU.hule_barca je napisao/la:Odlično odrađenih 18 kola. Sad polahko sjesti, rezimirati situaciju, napuniti baterije, kvalitetno sa 2-3 igrača se pojačati, i u nove pobjede. Sve je do nas, ako pobijedimo pritisak koji će biti sve veći iz kola u kolo, možemo nastaviti u ovom ritmu. Plašim se gostovanja u Banja Luci nakon jučerašnje pobjede Borca, jer će se i oni sad sigurno pojačati kako bi opstali.
Pa i bit ce spojeno, na onoj slici sto je @gorki postavio ono sto je nije sastavljeno to je prostor izmedju zapada i juga, na slici ti gledas u "ledja" sjeveru i sa lijeve strane ti je istok, to mozes zakljucit po tartan stazi, vidis da ti je pocetak za 100 metara desno na slici.pinoglavi je napisao/la:Da hoce spojiti istok i sjever, mislim da bi puno ljepse izgledalo
Gorki je napisao/la:Skver je napisao/la:Fontanu obavezno ispred stadiona.....hairli fontanu, da nam se ispuni svaka zelja kad dolazimo na Tusanj arenu.
Nešto na ovaj fazon
Haha kraljsloboda72 je napisao/la:A ti nemoj ni ići u BANJA LUKU.hule_barca je napisao/la:Odlično odrađenih 18 kola. Sad polahko sjesti, rezimirati situaciju, napuniti baterije, kvalitetno sa 2-3 igrača se pojačati, i u nove pobjede. Sve je do nas, ako pobijedimo pritisak koji će biti sve veći iz kola u kolo, možemo nastaviti u ovom ritmu. Plašim se gostovanja u Banja Luci nakon jučerašnje pobjede Borca, jer će se i oni sad sigurno pojačati kako bi opstali.
Kladioničarska utakmica momak ,mora Mušija izvuć para ,puno je investiro.
LUTVO je napisao/la:Pa yebote sta je ovo, svaki dan sve bolje i bolje vijesti ne moze se covjek ni posteno radovati jednoj vijesti ono druga, te azmir ostaje, te novi sponzori te pojacanja te reprogram pa podrska grada, novi igraci stadion, covjece mogu mislit sta je sledece
onaj sto je igrao za Borac gdje je on sad uopste ne kontam ?tuzlak1987 je napisao/la:Ajdinu Redizcu je istekao ugovor, idealna prilika. Azmire ovo ne smijes propustiti
Jest Ordagić ali kad bi se zezali.solinas je napisao/la:Igrac polusezone za mene je Ordagic.
Njegovi slalomi kroz protivnicke odbrane driblinzi,asistencije,kakvo gradjenje lopte ima momak,
pregled igre.teknicki odlican pravi dragulj kakvog nismo imali öd vremena Husejnovica.
Nakon njega idu Zeba,Ahmetovic.....
Nebi bilo dobro mjenjati ekipu puno,3 igraca dovest maksimalno.
Kostic i Skahic takodjer odlican posao smo napravili....
Ti imas pik na momka kako je dosao u Slobodu.a cinjenica je da momak razvaljuje i da je nas najskuplji,i jedan od najboljih igraca.svidjalo se to tebi ili ne.sloboda72 je napisao/la:Jest Ordagić ali kad bi se zezali.solinas je napisao/la:Igrac polusezone za mene je Ordagic.
Njegovi slalomi kroz protivnicke odbrane driblinzi,asistencije,kakvo gradjenje lopte ima momak,
pregled igre.teknicki odlican pravi dragulj kakvog nismo imali öd vremena Husejnovica.
Nakon njega idu Zeba,Ahmetovic.....
Nebi bilo dobro mjenjati ekipu puno,3 igraca dovest maksimalno.
Kostic i Skahic takodjer odlican posao smo napravili....
Što ništa? Možda će se na taj neki način i raditi jel, ko će ga znati? Do prije par minuta nismo znali ni da će se graditi. Osim ako ti nemaš neke informacijeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nista od Bingo Arene
Pa mene bas zanima zato sam i napisao maloprije.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nista od Bingo Arene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.