Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sinoc je bio Mostaru sa Spahom...sigurno je vec otputovao,ako hoce da stigne na vakatBoSna_pLayA je napisao/la:http://www.newsclick.de/index.jsp/menui ... d/12272210
Evo za nase koji znaju Njemacki jezik. Dzeko ce otputovati za Madrid gdje ce gledat finale LP.
Dzeko ce se najverovatnije naci sa Mourinhom u Nedjelju. Tako bise u ovom clanku
Ma svi ti uglavnom navijaju za Bayern pa su pozitivneomerbavarac je napisao/la:Ljudi, imajte razumijevanja. Ipak je veceras finale, hiperaktivan sam, tako da se nadam da mi ne zamjerite.Ponos Torina je napisao/la:Omeru vokri sto nece u Bayern pa baca patke sram te bilo![]()
![]()
![]()
Doci ce on u Bayern kad tad.![]()
![]()
@NoName: Kakve se reakcije kolega?![]()
Ja Real ocima nemogu ali eto ako ode Dzeko tamo nek mu je bog na pomoci i neka ga sreca prati da ga povrede zaobidju....omerbavarac je napisao/la:Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime.![]()
Moze koga sracka uhvatiti, nedo Bog.![]()
Gdje god da Dzekson ode, sretno mu bilo. Ne znam koliko je Real dobra opcija, ali ako se tamo skrasi, nadam se da ce im donijeti barem cetvrtfinale.
Valja živjeti sa pomješanim osjećanjimaomerbavarac je napisao/la:Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime.![]()
Gdje god da Dzekson ode, sretno mu bilo. Ne znam koliko je Real dobra opcija, ali ako se tamo skrasi, nadam se da ce im donijeti barem cetvrtfinale.
Isti smoNoName je napisao/la:
Mada moram priznati da sam itekako navijao za Real dok je Zizu igrao tamo, tačnije, navijao sam za svaki klub gdje je on igrao
Ja sam davno govorio da ga u Italiju nebi da mu je najbolje u Englesku ali bog zna gdje ce on..NoName je napisao/la:Valja živjeti sa pomješanim osjećanjimaomerbavarac je napisao/la:Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime.![]()
Gdje god da Dzekson ode, sretno mu bilo. Ne znam koliko je Real dobra opcija, ali ako se tamo skrasi, nadam se da ce im donijeti barem cetvrtfinale.Mada moram priznati da sam itekako navijao za Real dok je Zizu igrao tamo, tačnije, navijao sam za svaki klub gdje je on igrao, tako da se nadam da ću nekako zavoljeti i Real ako bude neophodno
Mada lično mislim da bi mu danas bilo najbolje da ide u ManUTD zbog koncepcije igre kao i zbog deficita napadača.
Najlakše bi mi bilo preorjentisati se da navijam za Bayern ili Arsenal ali i ovako i jedni i drugi imaju viška napadača, pa je to nerealno.
@Torinac, bolje bi bilo u Barcu 30x nego u Real al ne odlučujemo mi. Šta god bude, nek ide samo u klub koji ide u LP, ostalo je OK (sorry, ne mislim da je dobro da ide u neki klub koji ne igra LP ove godine, pa makar to bio i Juve).
@Reds, kad nešto izjaviš tako svečano, red bi bio i da daš neko obrazloženje.
Ne zeli da zaostaje. Tradiciju bi da nastavi. Zeli biti konstantan u najjacem Europskom takmicenju.daffy je napisao/la:a zasto mu ne bi bilo dobro da ne ide u klub koji nece igrati ligu prvaka? to on alergican an europa ligu i mora samo igrati ligu prvaka? to on igrao 20 godina ligu prvaka i od toga 10 puta osvojio ligu prvaka pa mu ne bi bilo dobro da ne igra ligu prvaka?
Kako sam nacuo,sutra ce Porto da se raspituje za Dzeksona.nafrI82 je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/liverp ... 92747.aspx
Sta je sad ovo? Liverpool jbg
E jest qrac se raspitivao. Sve mogu vjerovati,al u ovo nemogu nikako.newton_heath_lyr je napisao/la:Kako sam nacuo,sutra ce Porto da se raspituje za Dzeksona.nafrI82 je napisao/la: Sta je sad ovo? Liverpool jbg
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89 i 24 gosta.