FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 06 dec 2015, 14:48

solinas je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Dajte ba, yebo vas sudija. Niko nam nije kriv sto ne znamo tri pasa sastaviti.
Isto kao da slusam navijace Slobode kad su igrali protiv nas.
Dok nam sudija bude izgovor za to sto licimo na seosku ekipu, nikad od nas nista nece biti.
Ja sam na početku rekao da nam je igra sazrela za poraza... Ali to ne znači da treba šutiti na ovakvu štetu!
A onaj masakr nad nasim igracima ti odgovarao,tad je to bila muska igra jel...kao i posteno sudjenje a....nisi posten
Pričamo da je Sesar kada je zaustavljena igra bila zaletio se na Barbarića i iz zaleta uhvatio ga za vrat i bacio na zemlju. Ne sjećam se da smo mi to radili. A odmah nakon toga je napravio prekršaj za koji bi i mi dobili barem žuti protiv Vas. Znači ne pričam o muškoj igri nego u potezima koji moraju da budu uvijek sankcionisani.
Samo Saraj'vo.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 dec 2015, 14:48

Bit ce bolje ! Mora bit ! VOLIM TE SARAJEVO !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 06 dec 2015, 14:49

Evander je napisao/la:Pa je li moguce da nisu u stanju nikakav pritisak napraviti pred kraj, bilo sta da urade.
Ova ekipa nije toliko nekvalitetna koliko je bezlicna i bez karaktera.

Ekipa je nekvalitetna! O cemu pricas vidi nam sastava ne moze ih najveca borba u zivotu spasiti koliko su nekvalitetni druze moj fini posteni.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 06 dec 2015, 14:49

E **** te zivot uvijek isto

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 dec 2015, 14:50

Blijeda partija, domaćin bio konkretniji, da se ne lažemo, pobjeda realnija od remija.

To naravno ne križa činjenicu da je Skakić zaradio suspenziju kao i Tičić.
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 dec 2015, 14:50

vratite dženu uščuplića opet **** vam on majke svima
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 14:50

Pa mi ako rahmet Radovca prodamo za 500k, onda poslujemo dobro ko chifuti, i znamo zayebati raju! Koja pickica od igraca bez grama muda! Rustemovicu, ko te doveo svaka mu cast yebo te on u dupe!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 dec 2015, 14:50

VOLIM TE SARAJ'VOOO

YEBEM TE LISTICOO
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 dec 2015, 14:50

Neka su oni prodali vezni red, kakav takav. Bitno je biti u plusu, to sto ce igrati oni mejtovi, to nema veze

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 dec 2015, 14:51

Grupne faze, stadion novi, Bosanksi Bayern, mrs ba svi u PM.
I ti Selimovicu i svi iz uprave. Ublehe klasicne.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 06 dec 2015, 14:51

dr.van nostrand je napisao/la:Njima je neki dan Travnik ovdje zabio 2 gola :cry: :cry:
:lol: :lol: :lol:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 dec 2015, 14:53

Evander je napisao/la:Grupne faze, stadion novi, Bosanksi Bayern, mrs ba svi u PM.
I ti Selimovicu i svi iz uprave. Ublehe klasicne.
Sad će slučajno vijesti o zvanično potvrđenoj utakmici sa onima iz Egipta, kako se gradi još jedan teren na Butmiru...
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 14:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka su oni prodali vezni red, kakav takav. Bitno je biti u plusu, to sto ce igrati oni mejtovi, to nema veze

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rustemovic>Cimirot! Mesa>Stojcev! :opaopa:

I kazem sebi, nemoj se nervirati, nemoj nista ocekivati, al qrcina kad je jace od mene! Nadam se da je ovo Benki zadnja utakmica, poserem mu se u platu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 06 dec 2015, 14:53

Rutsemovic,Radovac,Berberovic,Okic itdd toliko su losi da ti zgade gledati utakmicu voljenog kluba.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 dec 2015, 14:54

Ma dobro,samo lagano,mozda smo i mi previse ocekivali,velike pohvale za momke koji su poderali dlanove i grla :bow: :bow: :bow: ,jbg pljuvaci ce sad doci do izrazaja,MOSA RAJ'VOSA
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 dec 2015, 14:54

Pljujte sad upravu ma ja ..... i Jesica isto .... sad jedno deset stranica pljuvanja .... LJUDI DRAGI TEK SAD PLACAMO CEH GDINA SUPKA IBRAKOVICA I NJEGOVOG DOVODJENJA IGRACA ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 dec 2015, 14:54

borbe i zalaganja je bilo ,igre ne bas ali nije ni široki ima nesto ,zasluzili smo barem bod al sta je tu je . sto Ješic rece treba se spremiti inadamo se boljem Sarajevu na proljece

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 dec 2015, 14:56

Čisto sumnjam da ćemo biti ekipa koja je sa 6 poraza postala prvak, a još manje je realno da ćemo ostati na tih 6 poraza jer idemo u goste i Zrinjskom i Slobodi. Početi sa selekcijom igrača za slijedeću sezonu, pokušati kroz kup osigurati evropa ligu i zadržati kontiunuitet osvajanja titula.

A šta kažu da prodamo još i Dulju i Radovca i Krstu i Benku... Aham, baš da vidim zamjene za te igrače... Obzirom da i sa njima uz ostale poluamaterske igrače ne možemo mnogo.
Samo Saraj'vo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 dec 2015, 14:56

stvarno ne znam šta vise napisati.... i sta uraditi u stvari... nije sad problem ni ta borba ni zalaganje, evo danas se jesu zalagali to stoji ali nigdje specificne igre jer jednostavno ne znaju, ne mozes za Dzemu Kalasija Rustema Radovca rec da se ljudi ne zalaazu... itekako se oni zalazu ali ne znaju, nisu kvaliteta onakva kakva se ocekuje i nisu oni krivi, kriv je onaj ko ih je doveo, Jesicu treba citava polusezona da otjera sve ove polovnjake... veze danas nigdje, pa yebo majku da sam ja okupio svoju ekipu sa termina ako ne bi uvezali 20-25 tacnih pasova na sredini glavu svoju dajem... ne znam stvarno dokle ovako vise... sljedeca u Mostaru ako se ne dobije... a oni igraju jos disciplinovanije nego ovi skutori... nisu oni bili toliko ni bolji u stvari nisu ni bili ali eto sitnica odluci pa mozda i prvaka... a ovom skakicu se posebno nayebem pomrlih.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 dec 2015, 14:56

Drugo pol bolje od prvoga, imali sanse koje nismo iskoristili, oni zabili iz nicega i to je to. Nismo pokazali nista cime bi zasluzili 3 boda, remi nekako i najrealniji, ali eto, ovako -6 koje ce biti tesko stici gledajuci kako Sloboda igra. Jedina pozitiva je sto ce Jesic imati citave pripreme sa ekipom, da se iskristalizira ta prva ekipa napokon i da se pokusamo pojacati po njegovim zeljama, a ne po zeljama uprave i nekih mesetara.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 06 dec 2015, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Napapijri, napoleon72 i 49 gostiju.