Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BSBosna
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la BSBosna » 05 dec 2015, 03:15

Pivopija je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
Pivopija je napisao/la: Obzirom da je Eibar u jacoj ligi u vrhu, a Werder u slabijoj ligi u dnu, moze se reci da je Eibar trenutno sigurno bolja ekipa, a kup je nebitan.
Pa tesko je sad to reci tek u Decembru. I prosle je godine Eibar igrao dobru prvu polusezonu ali su raspali poslije nove godine i zavrsili na 18. mjesto, ali su samo ostali u ligi zbog administrativnih problema kod Elchea koji su spali u drugoj ligi umjesto njih. Vidjet cemo hoce li uraditi bolje ove godine u drugoj polusezoni, al za sada, tesko reci da li su bas trenutna bolja ekipa od Werdera ovako rano.
Pa napisao sam trenutno, znaci ovaj prvi dio sezone, gdje rezultati govore da jesu bolji od Werdera.
Nisam vidio, izvinjavam se.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 dec 2015, 07:00

Dobro @ne znam ko sam neka si ti mene naucio sta je to sarkazam. Ja sam samo pitao slucajno AKO si zamjerio to odnosno pogresno razumio nista drugo. Da ne bude da lupam nesto napamet pronasao sam i citat. Jer se dobro sjecam da smo prije toga imali finih dialoga a poslje 0. Kada ono prvo pljesces @virtu4L na temi Begovica kao neka mi je odgovorio pa sada skreces moju i njegovu raspravu na bukvalno najmanje bitnu tacku. Tvoje pravo misli sta hoces briga me a ako ti je jaran neka je. Ja svakako ne mislim vise komentarisati tu osobu samo eto reko da upitam dali je zbog toga a ti tako. Nema veze tema je svakako Hajrovic.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 dec 2015, 10:04

Previše si ozbiljno shvatio forum.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 dec 2015, 19:40

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 06 dec 2015, 02:27

Krembil nije ni u protokolu za utakmicu večeras.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 06 dec 2015, 10:52

O Izetu ne treba uopste pricati dok ne odigra barem polusezonu standardno i bude imao neki ucinak. Trenutno se lik fudbalom bavi amaterski i ni u kom slucaju ne smije biti u bilo kakvim kombinacijama oko pozivanja. Ako u sljedecim kvalama budemo gledali kroz prste igracima tipa Hajrovic i Medunjanin, mozemo opet plasman slobodno zaboraviti

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 06 dec 2015, 14:45

BH Messi opet po starom :kafa:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 06 dec 2015, 14:54

Sarmelino je napisao/la:BH Messi opet po starom :kafa:
Ovaj nas je polivalentniji nego Messi, ovaj igra lijevo, desno, popularnu desetku i poluspica ;), samo je druga prica to sto treneri Galate, Werdera i Eibara igraju nekakve formacije bez lijevog i desnog krila, bez desetke i bez poluspica :lol: :lol:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 dec 2015, 14:49

obagol je napisao/la:O Izetu ne treba uopste pricati dok ne odigra barem polusezonu standardno i bude imao neki ucinak. Trenutno se lik fudbalom bavi amaterski i ni u kom slucaju ne smije biti u bilo kakvim kombinacijama oko pozivanja. Ako u sljedecim kvalama budemo gledali kroz prste igracima tipa Hajrovic i Medunjanin, mozemo opet plasman slobodno zaboraviti
To sto nama igraci igraju za reprezentaciju koji se ne nalaze ni na tribinama svojih klubova ustvari sve govori o nama. MRTVI PROSJEK. Lulic, Visca, Sunjic, Vranjes, Mujdza, Tino, Medunjanin, Hajrovic, Zukanovic. Sve prosjecni i ispodprosjecni igraci od kojih manje vise nema nikakve koristi u ozbiljnim utakmicama.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2015, 14:50

Šunjić nikako ne može na taj spisak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 dec 2015, 15:01

Sunjic je prosjek i nista vise od toga koliko god ti njega simpatizirao. Znam da je vadio Emira bezbroj put u njegovim uzasnim pohodima ali ga to ne amnestira individualnih slabosti kojih ima pogotovo protiv brzih i tehnicki jakih igraca.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2015, 15:16

Šunjić je mnogo puta pravio razliku i to nema veze sa mojim simpatijama. Vidjeli smo kako nam odbrana izgleda bez njega.

U evropskim okvirima on jeste prosjek, ali u našoj reprezentaciji je uz Džeku, Bešića i Pjanića među boljima od SP pa na ovamo.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 dec 2015, 15:32

Virtu4l je napisao/la: U evropskim okvirima on jeste prosjek, ali u našoj reprezentaciji je uz Džeku, Bešića i Pjanića među boljima od SP pa na ovamo.
Apsolutno, to je zasigurno tako. Stim da je Sunjic bolji od veoma losih, sto ga po meni ne cini dovoljno dobrim protiv top reprezentacija, tu cemo se svesti/reducirati na gornja tri imena.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2015, 15:35

DonCorleone je napisao/la:Apsolutno, to je zasigurno tako. Stim da je Sunjic bolji od veoma losih, sto ga po meni ne cini dovoljno dobrim protiv top reprezentacija, tu cemo se svesti/reducirati na gornja tri imena.
Utakmice govore drugačije, prvo na SP, pa onda Belgija u Zenici kad je igrao i Belgija u gostima kad nije igrao ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 dec 2015, 15:38

Protiv Belgije bi u gostima izgubili da smo igrali sa 12 igraca i tri Sunjica u odbrani. Zar stvarno mislis da bi Sunjic napravio razliku?
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 11 dec 2015, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 dec 2015, 15:38

Nek vam je kabadahija onda dobar :D
Sunjic je najbolji stoper kojeg cemo imat u sljedecih 5 godina barem
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2015, 15:40

Zaobići ćemo Spahića. Samo mi je malo zasmetalo stavljanje Tonija u isti koš sa navedenim igračima, ipak je on poprilično pouzdan igrač i kad je ekipa na nivou, on je među najboljima. Kad nismo na nivou i mnogo bolji stoperi se ne bi snašli.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 dec 2015, 15:45

Sarmelino je napisao/la:Nek vam je kabadahija onda dobar :D
Sunjic je najbolji stoper kojeg cemo imat u sljedecih 5 godina barem
Vjerovatno jeste najbolji. Sto pokazuje koliko smo zapravo losi.

Emir je svoje odigrao, svaki dodir sa loptom je nesiguran, igra nekoncentrisano i pravi strasno grube startove, vjerovatno iz nemoci.

@Virtual

Nisi mi odgovorio na zadnje pitanje. Povukao si paralelu izmedju te dvije utakmice protiv Belgije, dakle zanima me da li stvarno mislis da bi Sunjic cinio razliku na terenu?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2015, 15:52

DonCorleone je napisao/la:@Virtual

Nisi mi odgovorio na zadnje pitanje. Povukao si paralelu izmedju te dvije utakmice protiv Belgije, dakle zanima me da li stvarno mislis da bi Sunjic cinuo razliku na terenu?
Teško je to sad procijeniti. U Zenici se odlično nosio sa Lukakuom i Origijem, nisu imali baš previše šansi u skoku, čak i kad je Kompany bio u našem kaznenom prostoru. Njegova zamjena u drugom meču (Vranješ) je pala upravo na tim stvarima. Yebiga, onda mi je logično da bi Šunjić pružio malo veći otpor. To je svakako greška selektora, u takvoj utakmici, protiv takvih skakača staviti Vranješa je samoubistvo, što se na kraju ispostavilo tačnim.
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 dec 2015, 22:49

Virtu4l je napisao/la:Šunjić je mnogo puta pravio razliku i to nema veze sa mojim simpatijama. Vidjeli smo kako nam odbrana izgleda bez njega.

U evropskim okvirima on jeste prosjek, ali u našoj reprezentaciji je uz Džeku, Bešića i Pjanića među boljima od SP pa na ovamo.
Pa Besic trenutno ni u europskim okvirima nije prosjek. Dzeko, Pjanic i Begovic. Za ostale igraci skoro cijela Europa nije cula. Lulica znaju dobro u italiji. Ostalo je sve tanko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, hurem i 20 gostiju.