FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad će to Ješa posložit kako treba... Go samooo gooo.....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
nisu oni nista kvalitetniji od nas. samo moramo jace igrat, zapet muski i naci cemo put do gola nekako. hajde molim vas obradujte nas
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj da kenjate... Fali nam Bekić, koliko god vi to negirali... A ne znam brate kako je ništa s ničim uputili 10 šuteva, ne brojeći nabijanja... Kako jedva dočekate pljuvati sopstveni klub pa nije ni završena utakmica, nije ni izgubljeno još uvijek... Malo podrške nije na odmet.
Kadušić igra vrhunski, Benko samo čeka da ga utrpa, vidi se da je danas pravo raspoložen, Bekić ganja kao i standardno, Dulji fali Bekić jer sa Ahmadom se ne može igrati na taj način... Rustem i Džemo su možda ispod nivoa i bilo bi dobro da se malo trgnu u drugom poluvremenu... Očekijem da će Kallasi vani zbog žutog kartona, bilo bi dobro da Osmanović dobije priliku, barem umjesto Okića koji je danas mnogo slab.
Kadušić igra vrhunski, Benko samo čeka da ga utrpa, vidi se da je danas pravo raspoložen, Bekić ganja kao i standardno, Dulji fali Bekić jer sa Ahmadom se ne može igrati na taj način... Rustem i Džemo su možda ispod nivoa i bilo bi dobro da se malo trgnu u drugom poluvremenu... Očekijem da će Kallasi vani zbog žutog kartona, bilo bi dobro da Osmanović dobije priliku, barem umjesto Okića koji je danas mnogo slab.
Samo Saraj'vo.
ima li neko link da mi da sa Moja TV? Hvala
Treba spustati loptu na zemlju, bezveze nabijamo loptu 90% vremena. Ocekujem da Jesic reaguje
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
I meni se ucinilo da nije bio offside...ali nema usporenog da to potvrdi, gotovo sam siguran da nije bio.edRed je napisao/la:Nek je sudija podigao zastavicu a ovo vidjelo ofsajda nije, Crnov pomete našeg ništa, naš napravi i slabiji prekršaj odmah žuti i ide pritisak na sudiju....
Sto se tice sviranja prekrsaja, sudija je u par situacija ispao bas naivan i vidi se da malcice navlaci na stranu sirokobrijezana, bar ovih posljednjih 20ak min koliko sam gledao.
Nadam se da ce 2.plvr.biti bolje.
Nadam se da ce Radovac moci nesto vise uciniti u sredini,jer vezni red nam je najslabiji dio ekipe danas.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nadam se da ce izvadit Ahmu, jer njemu ne gine crveni karton.
U drugom poluvremenu cvrsto odigrat, bas ono muski pa ako sijevne jedna kontra bice to dobro
U drugom poluvremenu cvrsto odigrat, bas ono muski pa ako sijevne jedna kontra bice to dobro

ZZ
Dobro je ovo sve zasad s obzirom kakav nam je sastav i ko nam sve igra jbg ovo je realnost zasada za nesto bolje trebat ce nam dobar prelazni rok posebno za sredinu terena koja je najlosija u zadnjih 10 godina.
Generalno, ravnopravni smo bili. Nerjeseno za sad realno. Mi smo nerealni pa mislimo da smo bolji od Sirokog.
Bod na kraju bi po meni bio OK.
Bod na kraju bi po meni bio OK.
- HzHercegovac
- Kontakt:
sudija šilji očigledno, samo laganice možda čak umjesto Benkare Krstu ubaciti umjesto Kalasija Radovca i Džemicu na bok msm da ćemo dobiti aBd
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo projekta u igri umjesto Kallasija
AUUUUUUU ŠTO NAS IZVADI PLAKALO

AUUUUUUU ŠTO NAS IZVADI PLAKALO

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 06 dec 2015, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
esprit24 je napisao/la:Za pocetak izmjena Kalasi-radovac, dzemo na beka , pa onda sevko-krle malo kasnije

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
PLAKALO!!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Znaju gdje smo najtanji, i da Kallasi nije lijevi bek, ono sto uspjeva da odradi je radio na borbenost tako da je karton realan bio.
A da vi malo prestanekte sra.ti
A da vi malo prestanekte sra.ti
Pakalooooo
Bravo Emire
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, bvsic, DzemoSmjecanin, Proximic, r3m1, ronaldo99, TETRAPAK i 41 gost.