Sta ti to treba, bez kopiranja molimNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uskoro u izvedbi crveno-crnih ajmoooooooooooooooo
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8F8WxAdGp7A[/youtube]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta ti to treba, bez kopiranja molimNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uskoro u izvedbi crveno-crnih ajmoooooooooooooooo
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8F8WxAdGp7A[/youtube]
Probisvjet je napisao/la:Veselinovic nevjerovatan po krilu. Strava igrac.
Ma ne zna se ko je bolji jbt.!
Da igrač ne bude u ofsajdu, mora ispred sebe imati dva igrača (tu računamo i golmana), ili jednog u slučaju da se nalazi iza lopte, što kod gola Kostića nije bio slučajstaragarda je napisao/la:mislim da je Kosticu cist gol ponisten...igrac slavije je bio na stativi u momentu upucivanja udarca...ne znam tacno ko je pucao...jedino ako ne postoji to pravilo da su svi igraci iza golmana u u ofsajdu..za to jos nisam cuo al eto...sto se tice Kostica definitivno je igrac slavije bio iza njega
Ako je golman ispred protivničkog igrača, a iza golmana je još jedan saigrač, mijenja se onda stanje gdje golman postaje taj "zadnji igrač odbrane". Ofsajd čist, da je bio još jedan igrač na liniji druga bi priča bila.staragarda je napisao/la:mislim da je Kosticu cist gol ponisten...igrac slavije je bio na stativi u momentu upucivanja udarca...ne znam tacno ko je pucao...jedino ako ne postoji to pravilo da su svi igraci iza golmana u u ofsajdu..za to jos nisam cuo al eto...sto se tice Kostica definitivno je igrac slavije bio iza njega
Nešto slično sam ja prije neki dan napisao u vezi promjene vlasništva nad stadionom. Samo što nisam znao da je stadion bio pod hipotekomwobly92 je napisao/la:Enver Bijedić: Ovo što vidimo danas je evropska Sloboda
Enver Bijedić je funkciju predsjednika FK Sloboda obavljao u sezoni 2005./06., a ono što je obilježilo njegov mandat je promjena vlasničke strukture Gradskog stadiona Tušanj koji je do tada bio u vlasništvu kluba. Bijedić je objasnio kako se to desilo.
Lazov i bijednik. Navijao je protiv Slobode, a radio i uzimao pare iz Slobode. Nikada nije navijao za Slobodu, nego za Velez. Hercegovacka mrcina zajedno sa Nerkom trenerkom. Kako te nije sram da spominjes svetinju! Mrs picko supacka. Nisu te djaba navijaci popljuvali na Tusnju.wobly92 je napisao/la:Enver Bijedić: Ovo što vidimo danas je evropska Sloboda
Enver Bijedić je funkciju predsjednika FK Sloboda obavljao u sezoni 2005./06., a ono što je obilježilo njegov mandat je promjena vlasničke strukture Gradskog stadiona Tušanj koji je do tada bio u vlasništvu kluba. Bijedić je objasnio kako se to desilo.
Jest to, nadajmo se da ce ovi ponuditi Jasmina ili neka druga stranka nekog dostojnog jer do sada su po dogovoru nudili lose kandidate da SDP to uzme..Heller je napisao/la:Majko, do sad sam glaso za Imamovica jer su ostali kudikamo gori, al brate Bijedić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.