FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Boze ako te ima dobit cemo ovo samo zbog ovakvih stvari
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne znam da li pokušava da se ponaša pristrasno, pa kao Spaho naš kad hoće da niveliš i na kraju nas hejta cijelu tekmu... tako i ovaj ove hrvatske klubove. Ja mu nisam krva zrnca brojao, samo iznosim ono što sam upratio gledajući barem 20 njegovih zadnjih prenosa kada su takvi klubovi nastupali.BernardBarnjak je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Zoran Šuko za koorac nas vuk'o!!! Lik je toliko neobjektivan kada god se igra protiv klubova sa hrvatskim predznakom.... Drama ofiran.
Jeste ofiran ali zasto sa hrvatskim predznakom? Lik je srbin...
S ovakvom igrom ćemo popušiti crveni karton i teško uzeti bod/ove.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
zar ova provokacija sa tribina "Javi se" nije dovoljan motiv da uzoru teren danas
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Neko link sa komentatorom?
Ne treba ti vjeruj mi

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Nayebem im se najmilijih
Ovu utakmicu imamo samo sanse na snagu dobit jer tehnicki nismo ocito dovoljno ispred listice ovo je lose....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- BernardBarnjak
- Kontakt:
''Dodjite u Saraj'vo''

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma taj isti Zoran kad vodi i reprezentaciju,isto da prenosi Katarsku ligu,nikakvih emocija nema i jos provaljiva neke gluposti.
Šta je sa grupom?bojler je napisao/la:Boze ako te ima dobit cemo ovo samo zbog ovakvih stvari
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ima li ko na klupi da moze zamjeniti Kallasija? Jos jedan faul i crveni mu je.
Možel link. molim vas!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vidjet dobar centarsut danas
izgleda ponovo nista od toga

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kojom grupom bruda ovom za streamove mislis ?sasistika je napisao/la:Šta je sa grupom?bojler je napisao/la:Boze ako te ima dobit cemo ovo samo zbog ovakvih stvari
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Jos meni pisu nemojte se igrat sa zivotom da idete na svoju ruku a ovo sve sto je na nasoj tribini je doslo u privatnom aranzmanu osim ako nisu zabranili transove i bubanj?sasistika je napisao/la:Šta je sa grupom?bojler je napisao/la:Boze ako te ima dobit cemo ovo samo zbog ovakvih stvari
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Da, te grupebojler je napisao/la:Kojom grupom bruda ovom za streamove mislis ?sasistika je napisao/la:Šta je sa grupom?bojler je napisao/la:Boze ako te ima dobit cemo ovo samo zbog ovakvih stvari
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Sta vam je ljudi, ovo je odlicno. Spustite vi malo ocekivanja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
To bruda neki drugi momak vodi bilo je price na forumu oko toga nisam ja tu pa vidi snjima
Pa hebem ti Skakicu tvoj kriterij!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Džemo nije imao ni jedno ispravno dodavanje... svaka mu je presjecena!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.