FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 06 dec 2015, 00:22

dzekooooTz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Veseli 93 godiste, potpisi ga Azmire na 10 godina. :)
na kraju sezone sjesti sa Ordagićem, Veselim, Kostićem, Govedaricom i roknut' im dugogodišnje ugovore, recimo na tri godine :D
i skahic :D
da, što se tiče Škahića, ne bih ja njega dirao iz početne postave!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 dec 2015, 00:22

Jesi im i rokn´o :mrgreen: .

Inace danas sjajna utakmica,kako je krenulo mislio sam da ce biti Velez vol 2 ,puno prilika al nikako da ga uvaljamo,na vrijeme se gol zabio ...fina pobjeda i zbog gol razlike ,da se taj + malo podeblja.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 dec 2015, 00:24

Uskoro u izvedbi crveno-crnih ajmoooooooooooooooo

[youtube][/youtube]

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 06 dec 2015, 00:26

SARS je napisao/la:Mislim da nam Piric odlazi na zimu i to kako danas onaj gov.n.ar Husara rece u 2 Bundesligu ili Belgiju i spomenu nekom covjeku da je rijec o 400.000 sad ne znam jel eura ili KM...Ovaj ga pita pa sta je sa sampionima aludirajuci na Slobodu kaze dobar je i ovaj drugi golman nece nedostajati
Ovo sam i bio najavio, ukoliko ode sto je 99%, Dedin izbor bi pao na Hadzica sto je bio vec kod nas.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 06 dec 2015, 00:29

staragarda je napisao/la:Ko se na mlijeko opece i u jogurt puše...ovo sto ovaj kreten Husara piše treba DOBROOOOOOO sve provjerit... i to 3 puta najmanje....zaklali su nas 1 za evropu na pravdi Boga pa čisto sumnjam da lojavi salem i kompanija iz ovog krimogenog saveza neće opet pokušat jer su vidjeli da je đavo odnio šalu...Sloboda je prva sa tendencijom pojačavanja i nastavka karanja svih redom...ne ide sa sudijama,ne ide sa kartoniranjem...odigrat će sigurno na posljednju kartu a to je dug i licenca...TREBA BIT MAX OPREZAN....

A vi ih fino zaje8ete i vratite dug. :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 dec 2015, 00:30

Honorar je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ko se na mlijeko opece i u jogurt puše...ovo sto ovaj kreten Husara piše treba DOBROOOOOOO sve provjerit... i to 3 puta najmanje....zaklali su nas 1 za evropu na pravdi Boga pa čisto sumnjam da lojavi salem i kompanija iz ovog krimogenog saveza neće opet pokušat jer su vidjeli da je đavo odnio šalu...Sloboda je prva sa tendencijom pojačavanja i nastavka karanja svih redom...ne ide sa sudijama,ne ide sa kartoniranjem...odigrat će sigurno na posljednju kartu a to je dug i licenca...TREBA BIT MAX OPREZAN....

Zbilja,vauuuuu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 dec 2015, 00:31

pinoglavi je napisao/la: Hvala :thumbup:
Kakav je Nikolic? :D Jel bolji od Hamzabegovica po tvojoj procjeni?
Aco je došao vidno nespreman. Izgleda da ga je Deda malo gurao u stranu što se treninga tiče. Što je prvenstvo odmicalo dalje to je Aco bivao sve bolji, a "eksplodirao" je u Travniku u kupu kad je poskidao sve moguće i nemoguće (i uz strijelce je najzaslužnji za prolazak dalje). Imao je i par kikseva, ali dešava se svim golmanima.

Pošto odlično poznajem i Mirzu H., tj. njegove vrline i nedostatke kao golmana, mogu reći da je u ovom trenutku on u blagoj prednosti u odnosu na Acu, ali sve su to nijanse i sve zavisi od "dobrog ili lošeg dana".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 06 dec 2015, 00:33

staragarda je napisao/la:
Honorar je napisao/la:

Zbilja,vauuuuu

Jednostavno zar ne? :kafa:

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 06 dec 2015, 00:34

Prava ekipa.
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2015, 00:36

Dobri su.. Danas kada smo izlazili sa stadiona oni pjevaju ovdje niko nije normalan :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 dec 2015, 00:36

@zoom znam da si odlicno upucen u 1.FBiH zato sam i pitao da ga uporedis sa Hamzabegovicem, hvala na info i sretno i vama u drugom dijelu sezone :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 06 dec 2015, 00:40

Veseli je danas izvrtio onog nabildanog s brojem 11, da ga je Darko iz samilosti zamijenio na poluvremenu :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 dec 2015, 00:43

Al kad Zeba izvrti onog lika pa odmah ode do njeg i pruža mu ruku... :oops:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 06 dec 2015, 00:52

DoeTz je napisao/la:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la: Pjevati zapadu "ustanite ****" u ovim momentima kad je klub prvi na tabeli i kad je sve ok ravno je debilizmu...
Donekle si upravu jest debilizam. Medjutim ne bi bilo potrebe za tim da zapad ne isfura.
Zapd nikad ne ustane na prvu, treba animirati ljude a ne nazivat ****. Plus ona zima danas... Ali svejedno, furka prejadna, sramota ne spomenuti ime Azmira Husica, covjeka kojem dugujemo to sto nismo ugaseni... Sve u svemu preocajno izdanje, a najavljivao se bum zbog povratka Azmira...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2015, 00:54

Ma na zapadu ima puno djedova i starijih koji ne mogu skakat. Ali se ispostuje uvijek Sloboda je sampion. Treba skandiranja jer starijima se ne ustaje kada sjednu :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 06 dec 2015, 01:03

Prvo, nazvali su nas na zapadu ****. To su ljudi koji zive za Sloboda za razliku od klinaca na sjeveru. A zapad pun. Drugo, mozda malo mulci na sjeveru da pojedu pure i popuse kurca kada prozivaju zapad.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 dec 2015, 02:02

Gledam ovaj ponisteni gol Kostica iz ofsajda, ovo nije da je smijesno nego zalosno da sudija ovo svira. Igrac Slavije na 1. stativi stoji cijelo vrijeme i Kostic pokraj njega zabija, znaci, nije bilo nikakve mogucnosti da bude ofsajd dok gostujuci igrac stoji zagrljen uz stativu.
Odmah dobro kazniti linijskog sudiju.

A tek sad vidim da smo dobili novog claa crveno-crne porodice.
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... e-porodice
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 dec 2015, 02:18

Beduin je napisao/la:Gledam ovaj ponisteni gol Kostica iz ofsajda, ovo nije da je smijesno nego zalosno da sudija ovo svira. Igrac Slavije na 1. stativi stoji cijelo vrijeme i Kostic pokraj njega zabija, znaci, nije bilo nikakve mogucnosti da bude ofsajd dok gostujuci igrac stoji zagrljen uz stativu.

Cist ofsajd jer se u ovom slucaju golman racuna kao zadnji igrac odbrane ovako se sviralo i u lp jednom mislim da je juve igrao protiv olympiakosa.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 dec 2015, 02:21

prenesite Ahmetoviću da se ne zajebava i neka ostane tu gdje jeste :cool:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 dec 2015, 02:37

samirr je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Gledam ovaj ponisteni gol Kostica iz ofsajda, ovo nije da je smijesno nego zalosno da sudija ovo svira. Igrac Slavije na 1. stativi stoji cijelo vrijeme i Kostic pokraj njega zabija, znaci, nije bilo nikakve mogucnosti da bude ofsajd dok gostujuci igrac stoji zagrljen uz stativu.

Cist ofsajd jer se u ovom slucaju golman racuna kao zadnji igrac odbrane ovako se sviralo i u lp jednom mislim da je juve igrao protiv olympiakosa.
Nisam ni gledao u golmana, nego kad sam pogledao golove zapade mi za oko zadnji igrac zalijepljen uz stativu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.