Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

solidus
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 00:31

yasminho je napisao/la:Ma on ce dobiti otkaz od onog Pereza za 2 mjeseca...covjek jeste lafo neki takticar, al u Spaniji se igra na ljepotu, i ako uspije napraviti nesto sa sugavim klubom, opet ce svi govoriti da on nije za madrida i za Spanije, te da Katalonci uvijek imaju rjesenja za njih.....a onda ce on reci kako ga niko ne postuje i ne cijeni njegov rad i otice negdje drugo.....
Ljudi , ova dotična osoba pod nickom "yasminho" je zapravo zastupnik ili je ona lično - vidovita Džemila . De nam gospođo recite da li će zaista biti smak svijeta 2012 il' moram doći na Aneks da platim za tu informaciju ?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2010, 00:33

Wolverine je napisao/la:brinut ce ga kad mu podju bjelim maramicama radi toga mahat.

sjetite se kapela. covjek prvak bio, a oni mu bjelim maramicama mahali.
Real je specificna sredina za trenere. Bas me interesuje kako ce Mourinho proci. Jedino je jasno da ce dueli Reala i Barce biti jos i vise naelektrisani.
#divovi

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 00:37

Ovaj post maloprije je tipicni post navijaca reala.....Ja samo govorim cinjenice koje ce se desavati u buducnosti ovog antinogometnog kluba.....VISCA BARCA

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 00:39

yasminho je napisao/la:Ovaj post maloprije je tipicni post navijaca reala.....Ja samo govorim cinjenice koje ce se desavati u buducnosti ovog antinogometnog kluba.....VISCA BARCA
nisam navijač već simpatizer ;)

opet se ponašaš ko džemila .. vidiš budućnost woooow

antinogomet - ko koristi još riječ nogomet ? odbrana je dio fudbala i samim tim cilj opravdava sredstva

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 maj 2010, 00:45

yasminho je napisao/la:Ovaj post maloprije je tipicni post navijaca reala.....Ja samo govorim cinjenice koje ce se desavati u buducnosti ovog antinogometnog kluba.....VISCA BARCA
a ovo je sad post jednog navijača barse(koji navija za taj klub od kad se messi pojavio):
visca barca, mes que un club, posjed lopte, koji pasovi, messi je bog, visca barsa, mes que un club, imamo školu, imamo svoje igrače, real je luzerski klub, samo kupuju, nemaju svojih igrača, visca barca, mes que un club.

a onda ide realnost da trošite isto para kao i real ili nešto malo manje, a rezultati vam isti u zadnjih desetak god po 4 titule u španiji i po 2 u evropi, kupujete bekove po 40 m eura-alves, pete štopere za 25-čig fucking rinski, dajete najboljeg napadača i 60+ m za ibru sad vilja pa fabregas, al nema veze visca barca, mes que un club, imamo najbolji posjed lopte, preko 500 pasova, messi je bog.
ništa tebi lično al barsa mi je čak bila draga dog svaki balavac nije počeo za nih kao navijati i preseravati kao najjači na kugli zemaljskoj i razne gluposti a dužni ko i real isto
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 00:47

tony slažem se apsolutno , samo što bi rekao da je došlo do ere masovnih navijača pronalaskom ronaldinha a ne mesija ;)

VISCA CATALUNA (zar nije glupo da naši bosančerosi veličaju Kataloniju hahahahah :D )
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 23 maj 2010, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 maj 2010, 00:48

tony-mortale je napisao/la:
a ovo je sad post jednog navijača barse(koji navija za taj klub od kad se messi pojavio):
visca barca, mes que un club, posjed lopte, koji pasovi, messi je bog, visca barsa, mes que un club, imamo školu, imamo svoje igrače, real je luzerski klub, samo kupuju, nemaju svojih igrača, visca barca, mes que un club.

a onda ide realnost da trošite isto para kao i real ili nešto malo manje, a rezultati vam isti u zadnjih desetak god po 4 titule u španiji i po 2 u evropi, kupujete bekove po 40 m eura-alves, pete štopere za 25-čig fucking rinski, dajete najboljeg napadača i 60+ m za ibru sad vilja pa fabregas, al nema veze visca barca, mes que un club, imamo najbolji posjed lopte, preko 500 pasova, messi je bog.
ništa tebi lično al barsa mi je čak bila draga dog svaki balavac nije počeo za nih kao navijati i preseravati kao najjači na kugli zemaljskoj i razne gluposti a dužni ko i real isto
oooo.
1.41 milion za alveas je ispo odlican potez.
2.25 za dmitra nije, i sta sad.
3.60 + eto'o, provjeri oept. i vec sam piso o tome, necu opet.
4.trosimo isto ko real, ili mozda malo manje? wtf?

barca mozda trosi puno, ali i osvaja trofeje. real ih ne osvaja, sto ne znaci da nece.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 maj 2010, 00:51

solidus je napisao/la:tony slažem se apsolutno , samo što bi rekao da je došlo do ere masovnih navijača pronalaskom ronaldinha a ne mesija ;)
ma svejedno kad al mrzim ta svršavanja na nešto što uopšte nije tako kako se nastoji prikazati i to svak može skontati da hoće al et oni neće jer su oni više od kluba-pa šta su onda nato pakt, zemljoradnička zadruga il šta već.
kad je u barsi bilo 9 stranaca u prvom timu a u realu 5-6 iz njihove škole to nije bilo bitno, sad odjednom oni imaju svoje igrače, onda napadaju real zbog transfera a i isto to rade, mislim sve ok, imaju pravo al nemojte toliku frku oko toga praviti, obični fudbalski klub u kojem igra 11 ljudi ne nikakvih bogova kao i svim drugim klubovima,

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 00:53

Druze moj, ja navijam za Barcu od vremena svetog Hriste i gospon Romaria, mislim da ti ova 2 covjeka sve govore,a Real Madrid je uvijek imao zelju da igra kao Barca i da ima onaj slogan VISE OD KLUBA, al nikad to nije uspio niti ce kad uspjeti, jer suge su zaista takve kao sto si ih ti opisao, tj. samo trose i trose dok mi stvaramo i osvajamo, a ujedno na terenu imamo 8 igraca koji su nas produkt... a kod reala vise ni tog nema osim na klupi kao sto su patak raul i neandertalac guti......VISCA BARCA

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 23 maj 2010, 00:54

Mourinho je u prvoj sezoni sa chelskim igrao najljepsi fudbal na planeti, mislim da mu to nece biti problem. Covjek je svjestan, ako dodje da je sasvim drugaciji pristup igri od talijanskog...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 00:56

yasminho je napisao/la:Real Madrid je uvijek imao zelju da igra kao Barca
Real ima titula toliko da ih Barca nikad neće stić' . Nek' mi neko pojasni jednom riječju šta je to više od kluba ?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 maj 2010, 00:58

tony-mortale je napisao/la:

Buraz , u Barci igra komletan tim domacih igraca (iz njihove škole) plus uskoro i Fabregas koji je njihovo dijete....to je prakticno prvih 11 :!:
Tako da sva ta prica automatski pada u vodu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 maj 2010, 00:59

yasminho je napisao/la:Druze moj, ja navijam za Barcu od vremena svetog Hriste i gospon Romaria, mislim da ti ova 2 covjeka sve govore,a Real Madrid je uvijek imao zelju da igra kao Barca i da ima onaj slogan VISE OD KLUBA, al nikad to nije uspio niti ce kad uspjeti, jer suge su zaista takve kao sto si ih ti opisao, tj. samo trose i trose dok mi stvaramo i osvajamo, a ujedno na terenu imamo 8 igraca koji su nas produkt... a kod reala vise ni tog nema osim na klupi kao sto su patak raul i neandertalac guti......VISCA BARCA
ma što mi onda lažeš ako od tad pratiš barsu onda znaš i godine kad je baš ovaj jadni van gal vodio ekipu, koja je tu bila ljepota, gazili vas i real i valensija, plus sve stranci bili i tad to nije bilo važno, sad kad imate 5-6 odma jest, e o tome ja govorim, jednostavno samo spominjete ono što vam ide u korist,
kao real samo troši, pa otkud barsi onda 400 m minusa kad ne troši
onda te separatističe spike kao više od kluba, živjela katalonija i sl gluposti, a da vam nije španije i njihove lige igrali bi sa barselonom b espanjolom i gironom

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 23 maj 2010, 01:00

yasminho je napisao/la:Druze moj, ja navijam za Barcu od vremena svetog Hriste i gospon Romaria, mislim da ti ova 2 covjeka sve govore,a Real Madrid je uvijek imao zelju da igra kao Barca i da ima onaj slogan VISE OD KLUBA, al nikad to nije uspio niti ce kad uspjeti, jer suge su zaista takve kao sto si ih ti opisao, tj. samo trose i trose dok mi stvaramo i osvajamo, a ujedno na terenu imamo 8 igraca koji su nas produkt... a kod reala vise ni tog nema osim na klupi kao sto su patak raul i neandertalac guti......VISCA BARCA
Taj patak je ucinio vise u svjetskom fubalu nego sto ce kepec ikada uspjeti.Samim tim sto ga zoves tako vidi se da nisi objektivan jer vise mrzis Real nego sto volis Barcu stoga je bilo kakva rasprava s tobom gubljenje vremena.Da je suprotno bio bi sad na Barcinoj temi i raspravljao o njihovim uspjesima.Pogledaj malo kroz historiju ili ako hoces u zadnjih 5,10 ili 20 godina ko ima vise uspjeha u Evropi ili u Primeri.A to sto kupujemo...pa brate ne bi kupovali da nam se ne isplati,ima se moze se ;)
Zadnja izmjena: Napoli, dana/u 23 maj 2010, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 23 maj 2010, 01:01

Koje si godiste???
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 01:08

hahahahahahahahahhahahaha.......................da da da, uvijek ta istorija, uvijek se vezete za nju....pa kako vas nije sramota to govoriti, pa svi znaju sta ste radili igracima i navijacima tog kluba.....pa da vam nije bilo onog kralja koji je zatvaro igrace u zatvor da bi vi pobijedili, ja bi se stidio da sam to radio nekom klubu, a vi se izvlacite na to.....pa samo se di stefanov transfer ukrali od barcei hvalili se da ste ga vi pronasli....ajde care da sad vidim koliko poznajes istoriju svog vizuelnog kluba.....pa vama je san bio da imate najveci stadion, a mi ga dobili, pa pokusavate da kazete da smo mi prosjecan klub, a vi namjestali utakmice.....VISCA BARCA

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 01:13

http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... i-could-go

yasminho : ti isto ko da si rođeni katalonac pa pričaš MOJ , NAŠ itd itd .. a nećeš biti na tekmi barce nikad ;)

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 23 maj 2010, 01:22

yasminho je napisao/la:hahahahahahahahahhahahaha.......................da da da, uvijek ta istorija, uvijek se vezete za nju....pa kako vas nije sramota to govoriti, pa svi znaju sta ste radili igracima i navijacima tog kluba.....pa da vam nije bilo onog kralja koji je zatvaro igrace u zatvor da bi vi pobijedili, ja bi se stidio da sam to radio nekom klubu, a vi se izvlacite na to.....pa samo se di stefanov transfer ukrali od barcei hvalili se da ste ga vi pronasli....ajde care da sad vidim koliko poznajes istoriju svog vizuelnog kluba.....pa vama je san bio da imate najveci stadion, a mi ga dobili, pa pokusavate da kazete da smo mi prosjecan klub, a vi namjestali utakmice.....VISCA BARCA
Hahaha ma Svjetski ratovi su se vodili da bi mi pobijedili i doveli Di Stefana i slicne.
Ej KRALJEVSKI KLUB Real Madrid :!: :!:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 01:24

druze, za tvoju informaciju. ja sam vec bio na 3 utakmice Barce, i znam sta su ljudi propatili zbog olosa iz Madrida....

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 maj 2010, 01:24

solidus je napisao/la:Benzema jeste bolji od Higuaina , ali Benz se nije uklopio u tim za razliku od Higuaina koji je tu par godina . Gdje je taj mutavac Higuain u bitnim utakmicama u kojima fula prazne golove ? Možes brate Valladolidu , Tenerifama i **** ama materinama ... Pa Higuain je meni lično zajedno sa Busqetsom jedan od najmržih igrača . Jeste li vi ikad vidjeli Higuaina da prihvati ofsajd u kojem se nalazi ili faul koji napravi ? To je igrač sa ubjedljivo najgorom naravi .
A što se tiče Džeke , on je skroz underrated igrač i bolji je od obojice što dokazuje iz sezone u sezonu , a nadam se uskoro i prelasku u veći klub gdje će još više eksplodirat ;)
Ja fakat ne mogu vjerovati sta ti solidus u zadnje vrijeme pricas.

Pa taj isti Higuain je pretprosle sezone bio najbolji strijelac i najbolji asistent Real Madrida u Primeri, a ove sezone je bio najbolji strijelac.

Da, lako je zabijati Valladolidu i Tenerifama, gdje su Raul i Benzema kad treba zabiti. Raul je u jednoj utakmici izbio loptu sa protivnicke linije, onda kada je Ronaldo sutao, a Benzema je placen 40 miliona a ne 12-13 kao i Higuain odmah da se razumijemo..

Isti taj Benzema je masio nevjerovatne situacije tako da nemas sta pricati.

Da ja sam ga uvijek vidio da prihvati ofsajd, a isto tako znam da je Benzema uz Ibru igrac sa najvise ofsajda u Primeri.

Gonzalo Higuain je najbolji napadac Real Madrida a ti pricaj sta hoces. Falite vi svi Benzemu i Kaku ali njih dvojica nista uradili nisu za Real Madrid ove sezone!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.