FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
#jesuismilan
Cekam za 500 eura zelju sta mislite jel to kecina sutra kakvo je vrijeme u sarajevo malo me brinula ona magla na kosevu danas... gdje cu braniti bacati pare na pisljivi vitez 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Za vrijeme utakmice magla je podnošljiva, al poslije ko se bude kući znao vratiti treba mu medalju datiPrijedor je napisao/la:Cekam za 500 eura zelju sta mislite jel to kecina sutra kakvo je vrijeme u sarajevo malo me brinula ona magla na kosevu danas... gdje cu braniti bacati pare na pisljivi vitez

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
brani ,poslusaj mePrijedor je napisao/la:Cekam za 500 eura zelju sta mislite jel to kecina sutra kakvo je vrijeme u sarajevo malo me brinula ona magla na kosevu danas... gdje cu braniti bacati pare na pisljivi vitez

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pogotovo ko je iz Buca PotokaDooVe je napisao/la:
Za vrijeme utakmice magla je podnošljiva, al poslije ko se bude kući znao vratiti treba mu medalju dati

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- milanribar
- Kontakt:
E cuj Ikande hahahahahahahaahahahahahahahahahahahha
Sutra izvesti 22 igraca na teren, ko da ce ko provalit.. Hodzurdaaaaaa iduuu li vitezoviii, Hodzurdaaaa
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kajkut i Bekricdelinjo je napisao/la:jel janje okreces ??? joj evo poceli su opet,dolazi li Kajkut ?IvicaOsim je napisao/la:E ovako da rezimiramo polusezonu iako je ostalo jos jedno kolo, sezona definitivno za zaborav,katastrofa.Liga odavno nije bila losija, kao i mi nazalost. Od lige se odustalo i to je najpametnije, jer je realno do kraja nekih osam kola iz razloga sto ce svi dobijati drinu, veleza, r prijedor bez obzira da li kuci da li na strani i to je odmah neka tri kola manje pa sa obzirom na veliki zaostatak pisi propalo ... Sto se tice nove polusezone mislim da cemo u narednim danima biti strasno zadovoljni a pojedini i iznenadeni u vezi igraca koji dolaze, te sa njima nece biti patnje barem kad dolaze ove cirkus ekipe, meni je jos draze sto cemo se rijesiti nekih desetak a pojedini kazu i petnaest igraca mladi ce biti poslati na posudu (Gorazde)... Uglavnom OUT bi trebali biti Joco, Kokot (sporazumni raskid) i Antolović sto me i zaista raduje .Malo mi je zao Diatte jer nije imao priklike... Edis ce nastaviti biti trener, sve ce se dati na kup gdje smo i najbolji, pet utakmica nas djeli od evrope ukoliko izvucemo mladosti isl onda tri....Sve u svemu najgore je iza nas Uprava je odrijesila kesu shvatili su (nadam se ne kasno) da je Evropa nas najveci sponzor,sada opet pocinju dolaziti igraci koji vrijede i koji zavrjeduju da igraju U FKZ. .Ukoliko se i ne plasiramo u Evropu nece biti katastrofa Uprava ima plan i za to ali da odmah ne ocajavamo nama Evropa pocinje vec u martu kada igramo cetvrtfinale kupa ...Sve do kraja Zeljo nema predaje....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- milanribar
- Kontakt:
Cim je on napisao uprava ima PLAN ako ne odemo u evropu, ozbiljnost posta je jasna. 

Imaju nasi svake godine plan ali ...milanribar je napisao/la:Cim je on napisao uprava ima PLAN ako ne odemo u evropu, ozbiljnost posta je jasna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
a Vugrinec ?gavran je napisao/la:Kajkut i Bekricdelinjo je napisao/la:jel janje okreces ??? joj evo poceli su opet,dolazi li Kajkut ?IvicaOsim je napisao/la:E ovako da rezimiramo polusezonu iako je ostalo jos jedno kolo, sezona definitivno za zaborav,katastrofa.Liga odavno nije bila losija, kao i mi nazalost. Od lige se odustalo i to je najpametnije, jer je realno do kraja nekih osam kola iz razloga sto ce svi dobijati drinu, veleza, r prijedor bez obzira da li kuci da li na strani i to je odmah neka tri kola manje pa sa obzirom na veliki zaostatak pisi propalo ... Sto se tice nove polusezone mislim da cemo u narednim danima biti strasno zadovoljni a pojedini i iznenadeni u vezi igraca koji dolaze, te sa njima nece biti patnje barem kad dolaze ove cirkus ekipe, meni je jos draze sto cemo se rijesiti nekih desetak a pojedini kazu i petnaest igraca mladi ce biti poslati na posudu (Gorazde)... Uglavnom OUT bi trebali biti Joco, Kokot (sporazumni raskid) i Antolović sto me i zaista raduje .Malo mi je zao Diatte jer nije imao priklike... Edis ce nastaviti biti trener, sve ce se dati na kup gdje smo i najbolji, pet utakmica nas djeli od evrope ukoliko izvucemo mladosti isl onda tri....Sve u svemu najgore je iza nas Uprava je odrijesila kesu shvatili su (nadam se ne kasno) da je Evropa nas najveci sponzor,sada opet pocinju dolaziti igraci koji vrijede i koji zavrjeduju da igraju U FKZ. .Ukoliko se i ne plasiramo u Evropu nece biti katastrofa Uprava ima plan i za to ali da odmah ne ocajavamo nama Evropa pocinje vec u martu kada igramo cetvrtfinale kupa ...Sve do kraja Zeljo nema predaje....

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- milanribar
- Kontakt:
Vidis da im je plan Ikande, ne mogu ovo vise citatiElegant je napisao/la:Imaju nasi svake godine plan ali ...milanribar je napisao/la:Cim je on napisao uprava ima PLAN ako ne odemo u evropu, ozbiljnost posta je jasna.

i ako ispadnemo uprava ima plan ,bez frkemilanribar je napisao/la:Cim je on napisao uprava ima PLAN ako ne odemo u evropu, ozbiljnost posta je jasna.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- milanribar
- Kontakt:
Hahahahadelinjo je napisao/la:i ako ispadnemo uprava ima plan ,bez frkemilanribar je napisao/la:Cim je on napisao uprava ima PLAN ako ne odemo u evropu, ozbiljnost posta je jasna.
Tebi k'o šega ovo... Jel' "navijač Željezničara"?milanribar je napisao/la:Hahahahadelinjo je napisao/la:i ako ispadnemo uprava ima plan ,bez frkemilanribar je napisao/la:Cim je on napisao uprava ima PLAN ako ne odemo u evropu, ozbiljnost posta je jasna.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Rahmet ti dusi brate sa tribine, rahmet dusi i tvom ocu.. Gore na nebu, armija plava !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Tuga pregolema, da im Allah podari lijepi dzenet.Ajzea je napisao/la:Rahmet ti dusi brate sa tribine, rahmet dusi i tvom ocu.. Gore na nebu, armija plava !
Ma nema od ikandea nista to su gluposti. Nego idem podrzati Zelju da dobijemo viteza i onda idemo ovdje oplesti o zeljama mogucnostima i to samo da sutra aBd dobijemo.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
aldin je ko emir kusturicaAsharaK je napisao/la:Haj što prIdi ime u Milana, al što ostavi vjeru dragi Aldine?

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.