FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo sutra je pravi test za ove momke i trenera. Nek pokažu jesu li šampioni ili nisu. I igrači i trener. Ne treba im veći motiv. Na tri poena prići, tad vjerovati i treneru i ovim momcima da idemo u pravom smjeru.
Pozzz tebra dobrodosao 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Daje hilmi 70% od plate da ga gura u prvih 11 al ne samo on nego svi pa cak i onaj video skautkenanbrajic je napisao/la:Duska na golu? Hmmmmm
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A sta sa mnom? Ja treba da glumim skauta, jel?joker90 je napisao/la:Ona ekipa gore bi izorala Pecaru, a ti bi pricao na presici kako smo golemi, a ne veliki..hilmo je napisao/la:Suspendovan siPitarBordo je napisao/la:Nigdje mene... Pfff, razočaran sam.![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tebi je Hilmo namijenio sudbinu Puzigace i Tatomirovica, kvario bi nam disciplinu da si tu.FrancescoTotti je napisao/la: A sta sa mnom? Ja treba da glumim skauta, jel?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja kao sluzbeni predstavnik kluba vam garantujem da ce nasi igraci dati sve od sebe.
U slucaju loseg rezultata, molim vas ne uzimajte me na zub i bez uvrijeda, hvala.
U slucaju loseg rezultata, molim vas ne uzimajte me na zub i bez uvrijeda, hvala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo pomocni trener? uvreda
ja hocu da budem oficijelni snagator, ono ko kaze nesto protiv Sarajeva ja ga izmarisem i to

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Mogu li ja glumiti Mehmeda Alispahica? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da ti odmah papire uruce jelEvolution87 je napisao/la:Mogu li ja glumiti Mehmeda Alispahica?

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sad kad iz očaja počnu slati nemoralne ponude za OrdagićaBesic je napisao/la:Wolfsburg nije izgubio sijaset utakmica na svom terenu eno sad izgubise u zadnjoj minuti , pa ekipe iz europe nam govore da je vakat
1946
službeni predstavničeMCMXLVI je napisao/la:Ja kao sluzbeni predstavnik kluba vam garantujem da ce nasi igraci dati sve od sebe.

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Zaboravio sam tamo odrediti ko je kapiten.
Znači to mora biti neko ko ima fudbal u malom prstu, pravi vođa na terenu, veliki pitar, a ja to vidim samo u jednom liku a on je @joker90
Znači to mora biti neko ko ima fudbal u malom prstu, pravi vođa na terenu, veliki pitar, a ja to vidim samo u jednom liku a on je @joker90

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Al prvo godina lezanja i primanja plate, ali mozda i explodiram u medjuvremenu, ko ce znatiDerdiyok je napisao/la:Da ti odmah papire uruce jelEvolution87 je napisao/la:Mogu li ja glumiti Mehmeda Alispahica?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ja taman krenuo da klan pravim i da bojkotujem, ali vidim da si shvatio sta je najbolje za tim kao i za sigurnost tvoje pozicije.hilmo je napisao/la:Zaboravio sam tamo odrediti ko je kapiten.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad se rijesite klana,ja mogu doci kao pojacanje...evo sam se nudim,bez odstete 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neka neka @hilmo, ima da pocnem mahalat sad o tvojim sposobnostima! Pa kad ti se @mortem pojavi na vratima nemoj da se iznenadis!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja na beku, spremao me licno Jammal 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ćuj ja suspendovan.. a ja duša od čovjeka. Morat ću Mortema ja poslati dušmanima da ih presloži.
Samo Saraj'vo.
Totti brate, znas da si mi drag lik, zato te molim makni tu tempiranu bombu sa avatara. Evo lijepog avatara za tebe, a ne taj sto moze svake sekunde da pukne, pa odosmo u pm..FrancescoTotti je napisao/la:Neka neka @hilmo, ima da pocnem mahalat sad o tvojim sposobnostima! Pa kad ti se @mortem pojavi na vratima nemoj da se iznenadis!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946