FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

struja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 05 dec 2015, 19:28

Gator je napisao/la:Vitez toplo hladno. Ima utakmica odigraju dobro, a ima utakmica gdje u budu poniženi kao mala djeca. Za nas samo pobjeda dolazi i obzir. Hvala Bogu pa nema Djelmic, Stokica i Kokota. Znači može se očekivati Mujagic u napadu. Isto tako očekujem Edisovo glupiranje sa Enisom koji će završiti ili na mjesto beka ili krila.

Ono što bi volio vidjeti sutra
Kjosevski-Sehic/Memija, Kosoric, Hodzurda, Mladenovic- Hasanovic, Amir, Blagojevic, Memija/Hiros, Tiago- Dzenis/Mujagic

A ovo očekujem
Antolovic-Memija/Enis, Kosoric, Hodzurda, Mladenovic- Amir, Blagojevic, Enis/Memija, Tiago, Dzenis - Mujagic.
po onim markerima danas na treningu enis će igrati,najvjerovatnije na beku

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 05 dec 2015, 19:29

**** ga Enis

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 dec 2015, 19:36

Gator je napisao/la:**** ga Enis
legendo nisam bio na treningu ,pregledao sam slike i zaključio to,crveni markeri prva postava a on je nosio crveni marker

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 05 dec 2015, 19:36

bas vise i oni i enis boze zar ne moze Seha isto odraditi ko ovaj gori ne moze nikako biti ,,ako ovaj ostane sad poslije zime ja nikom vise u klubu ne vjerujem frajer je za termina za Želje nije .....

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 05 dec 2015, 19:38

Pa nije momak kriv što mu je prirodna pozicija u veznom redu. To je isto ko da Tiaga stavljamo na zadnjeg veznog. On kad god je ušao u igru i igrao veznog igrača odigrao je sasvim korektno. Memija sutra na krilu ;)

Mene interesuje hoće li Midžić ovaj drugi dio ostati kod nas ili se vraća u Goražde?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 05 dec 2015, 19:48

pa ne stavljam ga ja na beka .....a meni nije za Želje ,ali svakako ja ne radim u Želji pa me niko i ne pita :angel: :angel: :P :P :bale: :hmmmm:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 05 dec 2015, 19:50

DR.HOUSE je napisao/la:pa ne stavljam ga ja na beka .....a meni nije za Želje ,ali svakako ja ne radim u Želji pa me niko i ne pita :angel: :angel: :P :P :bale: :hmmmm:
Pa ne bih ga ni ja stavio sutra ali u našem slučaju kad Đelme nema i Memija ide na krilo, bolje staviti Enisa koji je koliko-toliko iskusniji nego Šehu. Izgledaće to mnogo drugačije sutra kad desna strana bude Enis- Memija nego što bi bilo u slučaju Enis- Đelmić. Šeha je meni drag igrač i mislim da će biti Memija 2 u budućnosti ali utakmica kakva je sutrašnja nije za njega :), i njega bih ovaj drugi dio sezone poslao na posudbu negdje i smatram da bi to bio dobar potez za njega . Najbolje bi bilo sutra staviti Livaju, da ga zabije svojima :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 05 dec 2015, 19:54

Livaja :o :o :o :shock: :shock: sta to napisa :kralj: :kralj: :lol: :lol: joj sada kada na zimskoj pauzi objave odlazi Livaja kod mene praznik :lol: :lol: :lol: :lol: svakog od juniora koji nece dobivati vrijeme negdje na posudbu evo Midzic je stekao neko iskustvo i valjalo mu je ...ali vidicemo

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 05 dec 2015, 20:04

Cim je tebi problem Livaja vidi se da nisi pogledao dvije utakmice Zelje, a Livaju si gledao mozda 10 minuta kako igra. Ali je bitno da si ti procitao negdje da Livaja ne valja..

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 05 dec 2015, 20:06

milane milane milane nap......... kur...... milaneeeeee boli tebe ku... koliko ja sta gledam maj...ne.. procitao sam kada sam ti ma... j... jel to ok?

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 05 dec 2015, 20:07

Enis neka igra sta mu je pozicija, a ne sta nije. On ne može ni beka ni odbranu igrati jer ne zna. Pa i na prirodnoj poziciji je loš.
Tu je Memija koji može da pomogne Sehicu.

Strasno me nervira priča o pomladjivanju, a skoro nikako priliku da dobiju. Mislio sam da ce se sa Edisom promijeniti. Hoće ****.
Da nije bilo Adzema ne bi ni Memije, Bajica i Amira.
Ovakav Kokot i Stokic nikad ne bi zaigrali prije Mujagica i Dzenisa, Livaja ne bi nikad zaigrao prije Sehica. Memija bi Djelmica sigurno izgurao iz prvih 11. Antolovic bi davno bio na klupi, a Rudar, Slavija, Mladost ne bi nam bodove uzimali.

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 05 dec 2015, 20:08

E ovako da rezimiramo polusezonu iako je ostalo jos jedno kolo, sezona definitivno za zaborav,katastrofa.Liga odavno nije bila losija, kao i mi nazalost. Od lige se odustalo i to je najpametnije, jer je realno do kraja nekih osam kola iz razloga sto ce svi dobijati drinu, veleza, r prijedor bez obzira da li kuci da li na strani i to je odmah neka tri kola manje pa sa obzirom na veliki zaostatak pisi propalo ... Sto se tice nove polusezone mislim da cemo u narednim danima biti strasno zadovoljni a pojedini i iznenadeni u vezi igraca koji dolaze, te sa njima nece biti patnje barem kad dolaze ove cirkus ekipe, meni je jos draze sto cemo se rijesiti nekih desetak a pojedini kazu i petnaest igraca mladi ce biti poslati na posudu (Gorazde)... Uglavnom OUT bi trebali biti Joco, Kokot (sporazumni raskid) i Antolović sto me i zaista raduje .Malo mi je zao Diatte jer nije imao priklike... Edis ce nastaviti biti trener, sve ce se dati na kup gdje smo i najbolji :) , pet utakmica nas djeli od evrope ukoliko izvucemo mladosti isl onda tri....Sve u svemu najgore je iza nas Uprava je odrijesila kesu shvatili su (nadam se ne kasno) da je Evropa nas najveci sponzor,sada opet pocinju dolaziti igraci koji vrijede i koji zavrjeduju da igraju U FKZ. .Ukoliko se i ne plasiramo u Evropu nece biti katastrofa Uprava ima plan i za to ali da odmah ne ocajavamo nama Evropa pocinje vec u martu kada igramo cetvrtfinale kupa ...Sve do kraja Zeljo nema predaje....

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 05 dec 2015, 20:11

Da su igrali Mujagic i Dzenis kako ti hoces mi bi sad ispali iz lige, iako smo jedva s Kokoto iznad crte. Ne vidim potenciranje nekakve omladine i onda se boriti za opstanak, a ulazis u ligu 12 gdje ce biti najbolje ekipe. Pod hitno se trebaju dovesti iskusni, dobri igraci jer cemo otici u sto lijepih...

Vise dosadila price omladine neke, stabilizacije i gluposti..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 dec 2015, 20:23

do zadnjih 4-5 tekmi kokotov učinak se može ocijeniti kao (jedva) prihvatljiv. ali u zadnje vrijeme je nestvarno šta promašuje i teško je zamisliti da bi neko drugi iz isto šansi koliko je on imao dao manje od tri gola u ovih 17 utakmica.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 05 dec 2015, 20:29

Kokotovim golovima mi smo sad iznad crte, posebno u katastrofalnoj utakmici protiv Olimpica a on ga je zabio. Da tu nismo pobjedili sad bi bili ispod crte, ne treba zaboraviti neke stvari i zatvarati oci.

Kokot ne valja, istina je, a ko to valja? Cijela ekipa je uzasna, ali su njegovi golovi jako vazni. Je.be se meni za Kokota neka ga otjeraju sutra, ali glupa prica o nekom podmladjivanju je dosadila Bogu i narodu. Isto igrica ubaci 20 juniora sve otjerat i to je to.

Ljudi izgleda ne razmisljaju nego samo lupaju gluposti. Kakvi su ciljevi Zelje? Ko to ubacuje 10 juniora jbt. Pa evo Beganovic je najlosiji igrac Zelje 10 utakmica, manje igrac, zar jos treba 5 Beganovica da trpim. Dosadna prica.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 dec 2015, 20:33

jesu bitni golovi koje jeste dao, ali šta je fulio protiv slavije, mladosti, zrinjskog, radnika...sve tekme koje smo imali sasvim dovoljno šansi da pobijedimo.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 05 dec 2015, 20:35

ChWilla je napisao/la:jesu bitni golovi koje jeste dao, ali šta je fulio protiv slavije, mladosti, zrinjskog, radnika...sve tekme koje smo imali sasvim dovoljno šansi da pobijedimo.
moze jos sutra fulati i onda cao
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 05 dec 2015, 20:40

Pa kad se uzme sve na vagu sve je to u pet deka. Nema niko konstatno da je dobar osim Kosorica. Kokot je najbolje partije pruzao na krilu, kad su prebacili u spic lose, jako lose iako mu je to prirodna pozicija. Ali ako mu ide na krilu zasto ga diras, ostavi ga tu. Znaci nije samo do njega ima do trenera. Trener igra veliku ulogu, a Mulalic nema pojma!

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 05 dec 2015, 20:43

IvicaOsim je napisao/la:E ovako da rezimiramo polusezonu iako je ostalo jos jedno kolo, sezona definitivno za zaborav,katastrofa.Liga odavno nije bila losija, kao i mi nazalost. Od lige se odustalo i to je najpametnije, jer je realno do kraja nekih osam kola iz razloga sto ce svi dobijati drinu, veleza, r prijedor bez obzira da li kuci da li na strani i to je odmah neka tri kola manje pa sa obzirom na veliki zaostatak pisi propalo ... Sto se tice nove polusezone mislim da cemo u narednim danima biti strasno zadovoljni a pojedini i iznenadeni u vezi igraca koji dolaze, te sa njima nece biti patnje barem kad dolaze ove cirkus ekipe, meni je jos draze sto cemo se rijesiti nekih desetak a pojedini kazu i petnaest igraca mladi ce biti poslati na posudu (Gorazde)... Uglavnom OUT bi trebali biti Joco, Kokot (sporazumni raskid) i Antolović sto me i zaista raduje .Malo mi je zao Diatte jer nije imao priklike... Edis ce nastaviti biti trener, sve ce se dati na kup gdje smo i najbolji :) , pet utakmica nas djeli od evrope ukoliko izvucemo mladosti isl onda tri....Sve u svemu najgore je iza nas Uprava je odrijesila kesu shvatili su (nadam se ne kasno) da je Evropa nas najveci sponzor,sada opet pocinju dolaziti igraci koji vrijede i koji zavrjeduju da igraju U FKZ. .Ukoliko se i ne plasiramo u Evropu nece biti katastrofa Uprava ima plan i za to ali da odmah ne ocajavamo nama Evropa pocinje vec u martu kada igramo cetvrtfinale kupa ...Sve do kraja Zeljo nema predaje....
Pretpostavljaš ili znas nesto vise o tome
Nakon ovog sa poreznicima, Aldin opet dosao na svoje. Na stranu kako je doslo do toga, ali kako shvatiti da je nekima bas drago zbog toga, a nazivaju se zeljovcima. Ne znaju ni sakriti a i ne trude se
05. - 07. Oktobar 1992

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 dec 2015, 20:43

pa pobogu cijeli život igra špica, i sam to kažeš. i kad se već nađe u onakvoj šansi, dobije, primi loptu, zar je bitno je li na tabli špic ili krilo?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Mamba21, Strumfinho i 60 gostiju.