Jedan...19FKS46 je napisao/la:Ko ti je to rekao? Jesic?Besic je napisao/la:Uprava će tražit u transfer roku novog lijevog beka , novog zadnjeg veznog i novog centralnog veznog iz razloga što su na tim pozicijama igrali igrači koje su odstranili ili će odstranit . Jedino gdje još niko nije odstranjen je desno krilo , a i ako ne bude mislim da ga obavezno treba dovest jer Okić nema damara za ono što mi hoćemo .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
FK Sarajevo
Nisu trebali Dzenanu Znaci Velicanstvenomzagorski je napisao/la:Velika je greska sto se Ordagic nije doveo pred pocetak sezone za relativno smijesnu cifru,sada je vec kasno. Istu gresku smo napravili sa Piricem,a mozda i sa Subicem,mada sumnjam i da je on imao neku zelju da dode u Sarajevo.SiouxLukavac je napisao/la:Žao mi je zbog Ikande-a, ali sam je kriv vjerovatno.
Sutra igra samo pobjeda.
Ordagić fin igrač, bio bi pojačanje sigurno a još bi se oslabio konkurent za titulu.
Zato slicne greske u buducnosti ne smijemo praviti. Vec ima par zanimljivih,mladh igraca u PL koje jednostavno moramo dovesti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo smo napisali prije dvadesetak dana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sto se tice euforije jedina razlika izmedju nas i navijaca slobode je u tome sto su oni iz Tuzle a mi iz Sarajeva, potpuno ista i euforija i prica koju smo mi imali zadnje dvije godine tako da nemojte ljudima zamjerati nista kad smo i mi isti 
sto se Ikandea tice on zna igrati lopte ali jednostavno nece da igra, tako da sto se mene tice moze vala i konama preci nece ih puno pojacati, stavise tamo bi se mogao jos vise zajebavati
sto se Ikandea tice on zna igrati lopte ali jednostavno nece da igra, tako da sto se mene tice moze vala i konama preci nece ih puno pojacati, stavise tamo bi se mogao jos vise zajebavati
Pyro is not a crime !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jest,sviju mi sto se tice euforijeTHEC je napisao/la:sto se tice euforije jedina razlika izmedju nas i navijaca slobode je u tome sto su oni iz Tuzle a mi iz Sarajeva, potpuno ista i euforija i prica koju smo mi imali zadnje dvije godine tako da nemojte ljudima zamjerati nista kad smo i mi isti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sto bi reko @solinas; "nemate vi para" za uslove koje trazi Ikande 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znam sto se pojedini brinete za sutra
nikad opusteniji nisam bio pred utakmicu, sutra uzimamo, mnogi ce se syebat kako lagano.
Dalje ne brinem se ni za titulu, buducnost, ma nista... Sve igrace za koje smo pricali da su rak rana Sarajeva, da koce napredak, Jesic je otjerao
tjera ih i dalje, a ako je suditi po tome sta je do sad uradio, i ova pojacanja u buducnosti ce da budu strasna!
A za mog slanog druga @solinasa, jer vidim da uredno prati sta pisemo, jedna pjesmica
Dalje ne brinem se ni za titulu, buducnost, ma nista... Sve igrace za koje smo pricali da su rak rana Sarajeva, da koce napredak, Jesic je otjerao
A za mog slanog druga @solinasa, jer vidim da uredno prati sta pisemo, jedna pjesmica
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Od ponedjeljka je slobodan. Lik nije dobar u glavi,zna igrati,a nece,nesto slicni Balotelijustaragarda je napisao/la:jest,sviju mi sto se tice euforijeTHEC je napisao/la:sto se tice euforije jedina razlika izmedju nas i navijaca slobode je u tome sto su oni iz Tuzle a mi iz Sarajeva, potpuno ista i euforija i prica koju smo mi imali zadnje dvije godine tako da nemojte ljudima zamjerati nista kad smo i mi isti
sto se Ikandea tice on zna igrati lopte ali jednostavno nece da igra, tako da sto se mene tice moze vala i konama preci nece ih puno pojacati, stavise tamo bi se mogao jos vise zajebavati![]()
![]()
![]()
![]()
..izvinjavam se zbog upada al me interesuje zbog cega Ikandeu noga,jel slobodan igrac sad il je pod ugovorom i ako neko zna kolika mu je plata bila...onako,odokativno..hvala unaprijed
Plata,pretpostavlja se nekih cca 7-8k evrica
Neznam sta se palite momci bezveze,proce sigurno jos vode miljackom dok bilo koji nas Klub izvali skoro milion za nekog igraca.
Vi ste na dobrom putu,Ali Jos je to daleko.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mudro zboriš solinaše
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Lijepo je vidjeti kako je euforija drasticno pala prije utakmice, pogotov poslije danasnjih rezultata.
Polahko ljudi, sutra je nama pravi test ove sezone, i ova utakmica ce nam mnogo stvari pokazati gdje smo mi kao ekipe.
Iako npr. sutra izgubimo (pu pu pu) apsolutno nista ne treba da znaci, na proljece ulazimo sigurno sa mnogo jacom ekipom.
Mnogi zaboravljaju jednu jako bitnu cinjenicu, a to je da smo mi ostali bez trenera i pola ekipe od pocetka sezone.
Puzigaca, Tatomirovic, Baric, Ikande i Ostrakovic, Delac + Stepanov, sve igraci koji su bili u nasoj prvoj postavi.
Koliko god neki od njih bili levati za nas, svi nabrojani osim Retarda bi bili u prvoj postavi u svakoj ekipi ove napace lige.
Pola ovih igraca iz trenutne ekipe je bila nasa klupa u sampionskom timu, ovo je realnost i cinjenica.
Koja je to jos ekipa u ligi izbacila pola svoje pocetne ekipe, a da se i dalje bori za titulu?
Iako smo se ja i @zagorski davno odrekli titule, za sutrasnju utakmicu sam veliki optimista.
Polahko ljudi, sutra je nama pravi test ove sezone, i ova utakmica ce nam mnogo stvari pokazati gdje smo mi kao ekipe.
Iako npr. sutra izgubimo (pu pu pu) apsolutno nista ne treba da znaci, na proljece ulazimo sigurno sa mnogo jacom ekipom.
Mnogi zaboravljaju jednu jako bitnu cinjenicu, a to je da smo mi ostali bez trenera i pola ekipe od pocetka sezone.
Puzigaca, Tatomirovic, Baric, Ikande i Ostrakovic, Delac + Stepanov, sve igraci koji su bili u nasoj prvoj postavi.
Koliko god neki od njih bili levati za nas, svi nabrojani osim Retarda bi bili u prvoj postavi u svakoj ekipi ove napace lige.
Pola ovih igraca iz trenutne ekipe je bila nasa klupa u sampionskom timu, ovo je realnost i cinjenica.
Koja je to jos ekipa u ligi izbacila pola svoje pocetne ekipe, a da se i dalje bori za titulu?
Iako smo se ja i @zagorski davno odrekli titule, za sutrasnju utakmicu sam veliki optimista.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
solinas je napisao/la:Neznam sta se palite momci bezveze,proce sigurno jos vode miljackom dok bilo koji nas Klub izvali skoro milion za nekog igraca.
Jel se ti šališ za 400.000 eura.
Pa igrac se ne moze prodati,samo sto stavis cifru,i kazes mi ga ne damo ispod te cifre.Briga nekog za vasu cifru.Vidio si Borac, za Subica trazili oko 200-250 milja eura, ode za manje od 80.00.€
Igrace prodaju godine,reprez.nastupi,statistika,ugovor itd.itd.Pa i Sarajevo do dolaska Tana tesko je moglo prodati igraca za te pare.Dolaskom Tana ljestvica je dignuta,ali i ugovori i plata u Sarajevu.
Molim te reci mi po cemu Ordagic zasluzuje paznju klubova bundeslige,i po cemu obestecenje od 400.000 €.
To pitaj ljude iz klubova koji su ga pratili.i koji su i danas bili prisutni.imali su sta da vide.amypitar je napisao/la:solinas je napisao/la:Neznam sta se palite momci bezveze,proce sigurno jos vode miljackom dok bilo koji nas Klub izvali skoro milion za nekog igraca.
Jel se ti šališ za 400.000 eura.
Pa igrac se ne moze prodati,samo sto stavis cifru,i kazes mi ga ne damo ispod te cifre.Briga nekog za vasu cifru.Vidio si Borac, za Subica trazili oko 200-250 milja eura, ode za manje od 80.00.€
Igrace prodaju godine,reprez.nastupi,statistika,ugovor itd.itd.Pa i Sarajevo do dolaska Tana tesko je moglo prodati igraca za te pare.Dolaskom Tana ljestvica je dignuta,ali i ugovori i plata u Sarajevu.
Molim te reci mi po cemu Ordagic zasluzuje paznju klubova bundeslige,i po cemu obestecenje od 400.000 €.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Ode Ordagic u Hertu za 1,4 miliona eura. 100%
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma neda njega Aza ispod dvice jarane, i uz dužno poštovanje nema Herta te pare
Kad je bio bio igrač utakmice,kad se spominje (Ordagić ovo,Ordagić ono) ,kao što se Cima spominjao
On bi kod nas bio još jedan (ispod)prosječni igrač 100 %
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Imas u Srbiji i Hrvatskoj najmanje deset U 21 reprezentivaca, koji su duplo bolji od Ordagica,a mogu ih dovesti za te pare(dobro ima ih sto puno vise vrijede).Ordagic jeste dobar igrac,ali on ne bi bio siguran da bi u Sarajevu izborio mjesto u ekipi,a kamo li u bundesligi.
Ipak nakon danasnje utakmice Ordagic ide u Juventus ili Palermo.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, skoJaa i 37 gostiju.