FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 05 dec 2015, 16:33

Ocekivani pad Slobode :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 05 dec 2015, 16:39

Čestitke Tuzlaci! :thumbup: Odlično odrađen prvi dio sezone. Biće veoma interesantno proljeće a dosta ćete se i vi pitati. Ja se nadam da ce moje Sarajevo završiti na kraju prvo, ali to ne znači da ne postujem uspjeh koji je Sloboda napravila i koji još može da napravi. Na dobrom ste putu, to svi vide, i samo nastavite tako. Bez jakih klubova i jake konkurencije širom BiH nema ni napretka. :bih:

PS još vam nisam halalio kamenjanje iz kukuruza 90 i neke... ;)

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 05 dec 2015, 16:44

SARS je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Nikad bolja Sloboda,nikad gora grupa...sta je rec???Do proljeca se ovaj dio treba popravit drasticno,ovi igraci zasluzuju bolju potporu.
Pitate se sto se nije spomeno Azmir,kako, kad je danas vodio navijanje momak koji ga proziva na svakom koraku :crazy:
+1 zaista fukare moraju poraditi na sebi...Jbg kad pogledamo na zapadu je konstantno raje ako ne i veca brojka iz utakmice u utakmicu a Fukare konstantno stagniraju, umjesto da ih bude sve vise i vise...Drugo poluvrijeme samo prvih 10 minuta se navijalo kasnije tuga

Ma taj momak nema dvije čiste u glavi to znamo mi koji ga znamo :D ,mada i njemu su zacepljena usta kao i ostalim pljuvacima tako da nema brige ...i takvi sad se svi uvlače :D joj na tribini danas na zapadu najvatreniji Fazle danas dramaaa :D koji su to uvlakači :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2015, 16:53

popustite vise Fukare...1000 puta su dali podrsku Husicu...prozivanjem,parolama i odazivom u velikom broju na nedeljnom okupljanju..sta p r d i t e vise i sta hocete....da mu po ulici svaki dan skandiraju..pretjerujete...sjever nije u idealnom stanju,moze to puno bolje al daleko da je to od loseg..gledamo i pratimo BOSANSKU LIGU i ako ocekujete neke hiljade navijaca grdno ste se z a j e b a l i...vidi se po gostovanjima da se daje podrska klubu na gostovanjima kad nas bas bruka ide i to je bitnije puno od domacih tekmi al i danas na Tusnju je grmilo prvo poluvrijeme...kasnije nesto slabije al ne dramite...nasa neka realna cifra u kopu je oko 1000 ljudi i to ce bit na jacim tekmama...vidjeli ste protiv zrinje...ponavljam,ako mislite da ce nas bit milja protiv mrtve slavije z a j e b a l i ste se...pogledajte izdanja ostalih grupa protiv viteza,slavije,travnika pa ce te vidjet da je to u 5 deka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 dec 2015, 16:54

Mislim da nam Piric odlazi na zimu i to kako danas onaj gov.n.ar Husara rece u 2 Bundesligu ili Belgiju i spomenu nekom covjeku da je rijec o 400.000 sad ne znam jel eura ili KM...Ovaj ga pita pa sta je sa sampionima aludirajuci na Slobodu kaze dobar je i ovaj drugi golman nece nedostajati

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 dec 2015, 17:02

SARS je napisao/la:Mislim da nam Piric odlazi na zimu i to kako danas onaj gov.n.ar Husara rece u 2 Bundesligu ili Belgiju i spomenu nekom covjeku da je rijec o 400.000 sad ne znam jel eura ili KM...Ovaj ga pita pa sta je sa sampionima aludirajuci na Slobodu kaze dobar je i ovaj drugi golman nece nedostajati
Ne pita se Husara, Pirić ima ugovor sa Slobodom. :D

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 dec 2015, 17:04

NKMramor je napisao/la:
SARS je napisao/la:Mislim da nam Piric odlazi na zimu i to kako danas onaj gov.n.ar Husara rece u 2 Bundesligu ili Belgiju i spomenu nekom covjeku da je rijec o 400.000 sad ne znam jel eura ili KM...Ovaj ga pita pa sta je sa sampionima aludirajuci na Slobodu kaze dobar je i ovaj drugi golman nece nedostajati
Ne pita se Husara, Pirić ima ugovor sa Slobodom. :D
Ja se nadam da ga Azmir nece pustiti jer sa njim na golu imamo dodatnu sigurnost u odbrani iako danas ga ispucavanja nikako nisu isla :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 dec 2015, 17:11

Piric je trebao ici,ali posto smo sredili finansijski,i reprogram i sve,nezuri nam se.ako se husari zuri njegov problem.

Pite spominju ordagica.haha
Pa valjda platiti obestecenje a nisu oni jos nivo da placaju nekome 800 000 maraka.
Druga stvar je sto ordagic kao i ahmetovic samo vani mogu.
U bih,samo sloboda.
Ordagic vec na radaru herte i palerma,i da ide u Sarajevo.
Smijesno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2015, 17:14

ako ce neko platit 400 000 za Piriju ja cu mu pomoc da se spakuje...on meni nije nista impresivno pokazao ovu polusezonu...daleko da je los,dobar je to golman za nase lige i sigurno u top 3 al sad da je nesto impresivno pokazao vala nije...sto se tice Ordagica mislim da cemo na ovom momku GRDNE PARE UZET...ako ga pite zele,sto da ne...mislim da je realno da ode za milion pa ako plate,bujrum
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 dec 2015, 17:16

Piric treba da ima cijenu tj Slobodi fiksan dio procenta od 500k € a ako Husara sebi dodatni milion isposluje super za njega.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 dec 2015, 17:17

već sam rekao, Ordagiću produžit' ugovor za dvije godine, ostavit' ga još jednu sezonu, obećat' mu transfer nakon toga, neka zaigra u evropi i još više podigne cijenu, plus što bi nama pomogao još jednu sezonu :D nipošto ga prodavat' na ljeto, nadam se da će i on biti pametan

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 dec 2015, 17:20

Ordagic ne ide nigdje, bilo je nekih poziva, ali Husic jasno rek'o da on nije na prodaju.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 dec 2015, 17:24

Piric je stroj golman, jos je i u-21...ali ako iko moze ici onda je to on jer Hamzabegovic je na nivou da ga zamjeni...

samo dobra lova u klub
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 dec 2015, 17:25

YNWA je napisao/la:Ordagic ne ide nigdje, bilo je nekih poziva, ali Husic jasno rek'o da on nije na prodaju.
Kratko i jasno.direkt iz izvora :urnebes:
Hajd ti to objasni pitama,napravili dobar transfer misle evo ga.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 dec 2015, 17:26

Ko je menadžer Ordagiću?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 05 dec 2015, 17:30

Svaka cast igracima, husrefu i upravi! hvala im na ovoj polusezoni iz snova :tokralju:
Iskreno nadao sam se porazu Borca jer bi onda 90% bili 2.liga i puno bi nam lakse bilo na proljece u BL kao i kiksu Zrinjskog ali eto otvorise utakmicu sa 2 sumnjiva gola... Proljece pocinje sa Zrinjski - Sarajevo i da su danas kiksali to bi bilo idealno za nas al sta je tu je...

a sto se tice nas fukara, organizacija nula, vise me i stid, ne znam za sta slusi onaj fan club i sta se u njemu radi al brate da se ne mogu smislit
3-4 pjesme i malo poradit na svemu, katastrofa... ako se sta ne popravi od sada na sjever ne u kopu...

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 dec 2015, 17:37

emirzlaTu je napisao/la:Nikad bolja Sloboda,nikad gora grupa...sta je rec???Do proljeca se ovaj dio treba popravit drasticno,ovi igraci zasluzuju bolju potporu.
Pitate se sto se nije spomeno Azmir,kako, kad je danas vodio navijanje momak koji ga proziva na svakom koraku :crazy:
To je tačno on ima pik na Azmira i u sjećanju mi ostaje jedna od utakmica kad je Azmir molio da se ne bacaju baklje na teren, ovaj se sa par svojih pajdaša pojavio i namjerno ubacio 3 u teren i tad smo popušili kaznu, a da bu se nakon toga samo ispario.
Naravno niko mu se nije htio zamjerit.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 dec 2015, 17:42

Igra danas perfektna. U jednim momentima pravili smo akcije kao Barcelona. Zaista nevjerovatna igra. Ordagic i Zeba defintivno najbolji igraci ove ekipe. Onaj slalom Ordagica :clap: :tokralju: ! Fukare danas prvo poluvrijeme dobre, dok drugo poluvrijem nula. Vidi se da kada B vodi da je navijanje puno bolje. Mislim da je B pogrijesio sto nije spomenuo Azmira ni jednom, ali hajde. Svaka cast Husrefu doktoru i naravno nasem spasitelju, legendi Husicu. Valjic je opet srao, **** Natasu svoju. NATAAASAAAA JE KURVAAA OGNJENEEEEEE, OGNJENEEEE, OGNJENEEEEEEEEE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 05 dec 2015, 17:45

Mortus je napisao/la:
To je tačno on ima pik na Azmira i u sjećanju mi ostaje jedna od utakmica kad je Azmir molio da se ne bacaju baklje na teren, ovaj se sa par svojih pajdaša pojavio i namjerno ubacio 3 u teren i tad smo popušili kaznu, a da bu se nakon toga samo ispario.
Naravno niko mu se nije htio zamjerit.
Ma danas ga baš gledam kao se qurci, glumi frajera i psuje svima redom a niko mu nista ne smije reci.... ne mogu da sebe ubjedim da je to on posto frajer, jer ga stvarno znam preko 15 godina i dobar sam sa njim i nemam prtiv njeg stvarno nista, kunem se, al on nikad nije bio frajer nit ce kad bit, on je piCqurina vise nego neko koga bi se trebali bojat, ja sam mu to reko hiljadu puta al uvjek se okrene na zayebanciju i predje se preko toga... al se mora priznat da zna dignut raju u pojedinim momentima i da se krene navijat al je to kratkog maha, traje ko kisela....al et

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 05 dec 2015, 17:59

Ordagic masinaaaa, niposto ga jos prodavati

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.