Sretno ROĐENI moji, volio bih da se ostanete na prvom mjestu i nakon posljednjeg kola. Vidimo se na proljece u Tuzli.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pappywobly92 je napisao/la:Nijedne pjesme Azmiru se nisu sjetili uputit![]()
Šta reć za utakmicu, s pola snage. Momci su pokazali da su superiorniji u svakom smislu od Slavije. Mogli su dat i 6-7 da su htjeli sigurno. Kakve minijature...i kakvi pritisci, pa ovi iz Slavije su samo nabijali loptu, samo da se riješe, nijednom nisu spustili loptu kako treba da jedan naš igrač nije odmah išao na njeg, pa ni na svojoj polovini.
Skandiranje Nataši![]()
Skandiranje Vojvodi![]()
Amer Ordagić, kakva igračina...![]()
P.S. Jel ono bio neki navijač Slavije tamo na D? Svaka mu čast ako jest.
+1 zaista fukare moraju poraditi na sebi...Jbg kad pogledamo na zapadu je konstantno raje ako ne i veca brojka iz utakmice u utakmicu a Fukare konstantno stagniraju, umjesto da ih bude sve vise i vise...Drugo poluvrijeme samo prvih 10 minuta se navijalo kasnije tugaemirzlaTu je napisao/la:Nikad bolja Sloboda,nikad gora grupa...sta je rec???Do proljeca se ovaj dio treba popravit drasticno,ovi igraci zasluzuju bolju potporu.
Pitate se sto se nije spomeno Azmir,kako, kad je danas vodio navijanje momak koji ga proziva na svakom koraku
tropic je napisao/la:Kod mene kuci slave sto je Sloboda na prvom mjestu. Imam dva prava Tuzlaka clana porodice, cak i onu utakmicu sa Jedinstvom nisam smio gledati u kuci zbog njih. Podjebavali me
Sretno ROĐENI moji, volio bih da se ostanete na prvom mjestu i nakon posljednjeg kola. Vidimo se na proljece u Tuzli.
I pomislio sam odmah na njega.emirzlaTu je napisao/la:
Pappy
Hahah joj i ja sam oplako na to. Igra sampionska, svako ko dodje na tusanj prima 2+Chinaglia je napisao/la:al' kako Ahmetović zaljepi Zebu, mislim da mu se svijet okrenuo
Dobar je bio predosjećajsolinas je napisao/la:Meni nesto govori da ce biti golijada,rapsodija crveno- crnih i Ahmet i Ordagic u glavnim ulogama
Ja i zaboravio,znaci imao sam predosjecajCoraco je napisao/la:Dobar je bio predosjećajsolinas je napisao/la:Meni nesto govori da ce biti golijada,rapsodija crveno- crnih i Ahmet i Ordagic u glavnim ulogama![]()
Svi su bili na nivou, Ordagić iznad nivoa![]()
Husrefu nije trebalo ono isključenje, al nije trebalo ni seronji Valjiću.
Lijepa brojka je bila, kako ste ovdje očekivali ono je super. Sad lagano kokice i pratit vijesti o igračima itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.