Ordagic nakon prodora sutira sa 20-ak metara i lopta u mrezi.
4:0
83'
Ponovo Ordagic pravi slalom,asistira Krpicu koji rutinski pogadja.
Sad cekam petardu.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
drug seres ko foka taj isti Kiso je sa Stjepanovicem cuvao vezni red i pruzao Ordagicu, Zebi, Ahmetu i Veselinovicu sigurnost na terenuBeduin je napisao/la:Daj sefe izbaci Kisu i ubaci klasicno krilo, yebemu vraga, daj Govedaricu protiv svog kluba da procepi. Il ako ga cuvas za priprema da vidis imal hajra, onda daj Mehidica koji ima dobrih utakmica ove sezone.
pinoglavi je napisao/la:
Cestitamo i mi tebisloboda72 je napisao/la:ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU, DIREKTORU VUGDALIĆU,ŠEFU MUSEMIĆU, IGRAČIMA I SLOBODAŠIMA.
I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE.
Drug radije me preskoci ako ces taok pisati, suzdrzavam se odgovarati istom mjerom, al previse se opustate s tom retorikom. Napisao sam svoje misljenje gledajuci iz perspektive da imamo 3 igraca na sredini i ako vec igramo u postavci sa krilnim napadacima, volio bih gledati 2 klasicna krila. Osim ako je Kiso vise igrao u sredini a Ordaga ili neko se izvlacio na krilo, opet meni nelogicno. Ali hajde, dok imamo rezultate dobro je.fukaratz je napisao/la:drug seres ko foka taj isti Kiso je sa Stjepanovicem cuvao vezni red i pruzao Ordagicu, Zebi, Ahmetu i Veselinovicu sigurnost na terenuBeduin je napisao/la:Daj sefe izbaci Kisu i ubaci klasicno krilo, yebemu vraga, daj Govedaricu protiv svog kluba da procepi. Il ako ga cuvas za priprema da vidis imal hajra, onda daj Mehidica koji ima dobrih utakmica ove sezone.na ovakvim terenima Kiso i Stjepanovic su nepohodni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.