FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bojler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 05 dec 2015, 14:39

THEC je napisao/la:
bojler je napisao/la:Pa nema prvak bit nad malima prsa u prsa sa konkurentima pa uzet titulu !
pa dobro ali mi smo dokaz da se titula moze uzeti ili izgubiti na 'malim' ekipama
Ma mi smo budalasta ekipa mi smo dokaz da mozes ne jednu utakmicu nego 30 minuta bit Barca 30 minuta bit Real ne znam ja iz kola u kolo svakog konkurenta pratim i sve nekako oni svi redom lakse to rjesavaju od nas u pm bas ce **** da bude

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2015, 14:40

Titule se i gube i osvajaju u 'malim' utakmicama i sa malim ekipama.
Sutra je veliki ispit za Jesica,ova utakmica ce nam dati objektivnu sliku ove ekipe i Jesica kao trenera,jer realno Drina,Travnik su ekipe koje svi redovno kantaju.
Derbi se moze i oprostiti,pa i onaj kiks u Kaknju,ali mislim da je vec dovoljno vremena proslo da se vidi njegov rukopis na ekipi,vec ce se moci i o njemu donijeti neki sud.
Sve osim poraza ce biti dobro.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 dec 2015, 14:42

Onaj se naguzio tuzlacima, Travnik haman zapinjao samo protiv Širokog (sad tek mi je ta utakmice ne mjerodavna pred utakmicu sa Lištičanima).... Radnik u Mostaru bez problema laganih 2:0... Sve što se nije trebalo desiti desilo se...
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 dec 2015, 14:43

ove godine ce biti mnogo teze nego prosle jer prosle godine smo realno bas nafaku tesku imali, dosta kikseva konkurenata, ove sezone je tih kikseva dosta manje i mi cemo morati prakticno svaku dobiti
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 dec 2015, 14:43

Ako nista, sutra ce biti dobra utakmica. Nijednoj ekipi ne odgovara remi. Dakle i nama i njima odgovara samo pobjeda za prikljucak vrhu.
Igraj bordo bijeli

Mi sa svim pobjedama do kraja prvenstva smo prvaci, tako znaci da sami o sebi odlucujemo. :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 dec 2015, 14:46

Kako smo navini bili od pocetka prvenstva.Sto je zalosnije najbolju ubjedivo imamo ekipu.
Da smo Jesica ima li od pocetka prvenstva,sad bi 5-6 bodova bjezali drugom na tabeli.
Sutra pobjeda po moranjem.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 dec 2015, 14:49

ShofaII je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neki u slučaju poraza već sutra otpisuju titulu, pa čak i evropu, dajte ljudi sta vam je... :facepalm:
Ako se ovaj post odnosi na mene onda procitaj ponovo.
Nema potrebe da citam ponovo tvoj post, shvatio sam i prvi puta sta si htjeo da kazes, a ne znam zasto si se pronasao kad nikog nisam imenovao... vec sam rekao opcenito za sve one koje izmedju redova vec otpisuju titulu u slucaju sutrasnjeg poraza.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 dec 2015, 14:50

nama bi sutra eventualni poraz bio veliki problem iz razloga sto nam je prva na proljece Zrinjski u gostima i teoretski mi mozemo vec u martu da sve izgubimo, zato se nadam da cemo ipak sutra barem nerijeseno igrati iako ni bod ne znaci puno al bolje opet nego poraz
Pyro is not a crime !

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 dec 2015, 14:55

ajdohordas je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neki u slučaju poraza već sutra otpisuju titulu, pa čak i evropu, dajte ljudi sta vam je... :facepalm:
Ako se ovaj post odnosi na mene onda procitaj ponovo.
Nema potrebe da citam ponovo tvoj post, shvatio sam i prvi puta sta si htjeo da kazes, a ne znam zasto si se pronasao kad nikog nisam imenovao... vec sam rekao opcenito za sve one koje izmedju redova vec otpisuju titulu u slucaju sutrasnjeg poraza.
da nebi bilo izmedju redova :
ako ne uzmemo iduce 2 tekme, mozemo se samo boriti za Evropu. Moramo uzeti obje, da nebi MORALI pobjediti na Tusnju jer ako to bude odlucivalo o tituli - bice tesko.

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 05 dec 2015, 15:03

Jedino sto je danas dobro od rezultata je da je borac pobijedio

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
F.K. SARAJEVO

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 05 dec 2015, 15:03

Raja, da čujem sastav za sutra, ali objektivan.. Nemojte neke svoje želje i željice xDD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2015, 15:06

senad82 je napisao/la:Jedino sto je danas dobro od rezultata je da je borac pobijedio

Kakve veze Borac ima sa nama Senco dragi, Mladost nam nije konkurent ni u cemu tako da je svejedno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 dec 2015, 15:06

ajdohordas je napisao/la: Nema potrebe da citam ponovo tvoj post, shvatio sam i prvi puta sta si htjeo da kazes, a ne znam zasto si se pronasao kad nikog nisam imenovao... vec sam rekao opcenito za sve one koje izmedju redova vec otpisuju titulu u slucaju sutrasnjeg poraza.
Nisam primjetio da je prije mene bilo takvih komentara pa sam se zato i javio ;)
Ne otpisujem ja titulu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2015, 15:10

Realno,ako (ne daj Boze) izgubimo sutra...nase sanse za titulu ce biti minimalne,mada i u tom slucaju nista nije nemoguce.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2015, 15:12

zagorski je napisao/la:Realno,ako (ne daj Boze) izgubimo sutra...nase sanse za titulu ce biti minimalne,mada i u tom slucaju nista nije nemoguce.
To si govorio i nakon petog kola :mrgreen: polako..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 dec 2015, 15:13

zagorski je napisao/la:Realno,ako (ne daj Boze) izgubimo sutra...nase sanse za titulu ce biti minimalne,mada i u tom slucaju nista nije nemoguce.
Vece su nam sanse za titulu i sa porazom nego sanse da dole uzmemo tri boda
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 dec 2015, 15:21

Nakon 18 kola 2014/15

1. Kamenjari 41 bod
-
3. Sarajevo 36 bodova

Ove sezone situacija može biti identična ... sami sebi krivi sve ccc
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

senad82
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senad82 » 05 dec 2015, 15:35

MortemHz je napisao/la:
senad82 je napisao/la:Jedino sto je danas dobro od rezultata je da je borac pobijedio

Kakve veze Borac ima sa nama Senco dragi, Mladost nam nije konkurent ni u cemu tako da je svejedno
A reci mi kako nema?
Ovom pobjedom ima nade da opstane a prvo proljetno kolo mu dolazi sloboda pa ti sad vidi jeli bolje sto su dobili i sto imaju sanse za opstanak ili da ih docekaju pa da onako odigraju

F.K. SARAJEVO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 dec 2015, 15:38

I ja sam na to mislio , valjda će zapet protiv Slobode na svome terenu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 dec 2015, 15:56

ShofaII je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la: Nema potrebe da citam ponovo tvoj post, shvatio sam i prvi puta sta si htjeo da kazes, a ne znam zasto si se pronasao kad nikog nisam imenovao... vec sam rekao opcenito za sve one koje izmedju redova vec otpisuju titulu u slucaju sutrasnjeg poraza.
Nisam primjetio da je prije mene bilo takvih komentara pa sam se zato i javio ;)
Ne otpisujem ja titulu
Nebitno, necemo se raspravljat sad, samo hocu rec da je sezona duga i da ce do kraja sigurno morat kiksat par puta jer su do sad sve svi odradjivali na nivou... bice tesko ali uz ovaj trud koji pokazuju sad ako bude u svakoj tekmi ne sumnjamo u novu titulu :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: galia95, Hajdeee, Proximic, simurgh i 21 gost.