Ceka nas pakleno proljece

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sjecamo se da je Ahmetovic oboren u sesnaestercu grubo i da je zato dobio zuti.Zip je napisao/la:Fukare jos uvijek sanjaju Valjica, i jos uvijek misle da im je on kriv za poraz.
A to sto nisu imali sut u okvir gola, to sto ih je C ekipa Sarajeva dobila, toga se ne sjecaju il ne zele da se sjecaju..
Nikad ne otpisuj Velikana iz Platonove .AsharaK je napisao/la:Borac zbogom
Nekad se malo ugasite pa nekad malo opet nastavite sa postojanjem desi vam se ****...rigotina je napisao/la: **** ga nekad izgubimo s jednim golom razlike, nekad vas napunimo 6:0 u gostima... dogodi nam se **** ga...
Namjestili Musemicamaxmore je napisao/la:Meni je čudno da Musemić ima sada nešto prigovoriti Valjiću a u utakmici sa Sarajevom nije otvorio usta.
Kakva C ekipa?Zip je napisao/la:Fukare jos uvijek sanjaju Valjica, i jos uvijek misle da im je on kriv za poraz.
A to sto nisu imali sut u okvir gola, to sto ih je C ekipa Sarajeva dobila, toga se ne sjecaju il ne zele da se sjecaju..
Jos recite kako je namjesteno , pa ovi iz Mladosti bi vise voljeli pobjediti Borca nego hljeba jesti .Borac nema para da placa sudije, igramo srcem tako da ...club21 je napisao/la:Mladost je mogla da otpise borca medutim propustili su veliku priliku, valjda nije sumnjivo iako mi nekako cudan rezultat.
Pogodili precku i stativu, i jos par dobrih prilika imali.. Za propustene prilike slijedi kazna, vazda biloclub21 je napisao/la:Mladost je mogla da otpise borca medutim propustili su veliku priliku, valjda nije sumnjivo iako mi nekako cudan rezultat.
Sta ce ti biti cudno nema Mladost toliku zalihu da se moze qrciti i rasipati bodove..club21 je napisao/la:Mladost je mogla da otpise borca medutim propustili su veliku priliku, valjda nije sumnjivo iako mi nekako cudan rezultat.
Ne trebate njega namještati on se sam naguzi.MortemHz je napisao/la:Namjestili Musemicamaxmore je napisao/la:Meni je čudno da Musemić ima sada nešto prigovoriti Valjiću a u utakmici sa Sarajevom nije otvorio usta.
Ma i to, sve smo naguzili i namjestilimaxmore je napisao/la:Ne trebate njega namještati on se sam naguzi.MortemHz je napisao/la:Namjestili Musemicamaxmore je napisao/la:Meni je čudno da Musemić ima sada nešto prigovoriti Valjiću a u utakmici sa Sarajevom nije otvorio usta.
solinas je napisao/la:Ali kada vidim kako na zeljinoj temi placu i jos uvjek mastaju da necemo dobiti licencu.nenadjebivo![]()
Mastajte momci mastajte.
Jel preslo -15![]()
Skafandere i vunene carape u modi na grbavici.
I ja mislim da su s ovim porazom ozivjeli Borac i neko ce platiti glavom iz ove sigurne zone, za sada. Vitez, Slavija ili Mladost. Bez veze poraz kuci!club21 je napisao/la:Mladost je mogla da otpise borca medutim propustili su veliku priliku, valjda nije sumnjivo iako mi nekako cudan rezultat.
Pisu pisu.kalkulacije.oni da kako zavrse ispred radnika,il da mi i oni ispusimo licencu.hahahaSaltCityAttack je napisao/la:solinas je napisao/la:Ali kada vidim kako na zeljinoj temi placu i jos uvjek mastaju da necemo dobiti licencu.nenadjebivo![]()
Mastajte momci mastajte.
Jel preslo -15![]()
Skafandere i vunene carape u modi na grbavici.
zar pisu ? ahaahhaa ne znam ne citam tudje teme ali brate ne mogu da vjerujemm hahahaha
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.