Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Freiburg pm1 @2.52 poklon kvota bila.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ne igraju efikasno al doduse pobjedjuju problema nemaju Ne igra im Martinez i Tiago koji ce bit propisno zamjenjen radi nekog cistog poredjenja u zadnjih 5 tekmi Atletico je igro protiv Betisa i Espanyola koje je uzeo a Grada s njima igrala remi protiv malage se cupala da dodje do remija gotovo citavo drugo poluvrijeme imala igraca vise cak i primila go stoga Atletico igra ko **** al ovako gledano po meni 90% uzima Granadu jer ona je bas prelosareeds je napisao/la:e moram pitati i ovde, sta mislite za Atletico Madrid protiv Granade. Licno sam ga stavio na tiket, zavrsio sam tiket, ali cekam do zadnjeg da li da ga ostavim ili izbacim, u meni nesto kaze nije siguran, pa da cujem i vas
Od bitnih izostanaka treba izdvojiti onaj standardnog beka Miguela Lopesa, te ključnog veznjaka Javija Marqueza. Osim ovog dvojca za nastup ne konkurira niti slovenski veznjak Rene Krhin koji je u posljednje vrijeme ispao iz momčadi. Ovi fale granadi
Moramo se držati zajedno, biti momčad. Protiv Atletica treba odigrati kompaktno, biti borben i pokrivati jedan drugoga. Atletico nije slučajno na drugoj poziciji, ekipa je to koja se kolektivno brani i kolektivno napada. Mi se prvenstveno bavimo sami sobom i budemo li sproveli u djelo ono što smo dogovorili vjerujem da možemo iznenaditi.
a ovo ti je izjava trenera cemu se to oni nadaju i kako i sta
sve u svemu ja bi stavio 2 kad bi se odlucivo
Ma i meni je Atletico danas poklon dana po kv. 1,6. Sigurniji mi je i od Arsenala i od Uniteda. A možda je tu nekako najsigurnije odigrati z1.reeds je napisao/la:e moram pitati i ovde, sta mislite za Atletico Madrid protiv Granade. Licno sam ga stavio na tiket, zavrsio sam tiket, ali cekam do zadnjeg da li da ga ostavim ili izbacim, u meni nesto kaze nije siguran, pa da cujem i vas
Zadnja izmjena: Civa, dana/u 05 dec 2015, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Tako blizu, a tako daleko.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ocel biti engleza danas ovih vanarama ima nema FL1 I FL2 mogu se i ovi probrat a ?Okolele je napisao/la:Freiburg pm1 @2.52 poklon kvota bila..

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
vanarama se ne moze u premieru danas igrati na golove south i north... mamu im ali zato na bet365 moze
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society

Idemo po pare

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
jel celtic ovo odgodjen ?
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
-
- Kontakt:
Pu *ebem ti osmanlispor

Hvala @bojler, @civa, idemo uz bozju pomoc i navijanje, 

[youtube][/youtube]reeds je napisao/la:u premieru do prije pola sata kvote na atletico i maribor bile 1.65 i 1,25 a sada 1.55 i 1.10

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Bas me zanima jel ko imao danas 7+ na Olimpiku 45 kvota jer nema sanse da je to regularna utakmica.
i ovom prilikom ih pozdravljamogaston je napisao/la:[youtube][/youtube]reeds je napisao/la:u premieru do prije pola sata kvote na atletico i maribor bile 1.65 i 1,25 a sada 1.55 i 1.10
![]()
[youtube][/youtube]
a inače smo
[youtube][/youtube]

to tozgmiky je napisao/la:i ovom prilikom ih pozdravljamogaston je napisao/la:[youtube][/youtube]reeds je napisao/la:u premieru do prije pola sata kvote na atletico i maribor bile 1.65 i 1,25 a sada 1.55 i 1.10
![]()
[youtube][/youtube]
a inače smo
[youtube][/youtube]
![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Podolsk 0-0 Cherepovets
Probati na liveu dvicu odigrat, zadnjih pet tekmi gost dobio.
Probati na liveu dvicu odigrat, zadnjih pet tekmi gost dobio.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Chorley - North Ferriby
Također ovde mi je nekako dvica sigurica. Smrdi mi ova tekma puno
Također ovde mi je nekako dvica sigurica. Smrdi mi ova tekma puno

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Sta mislis ko je imo brat predsjednikArmala je napisao/la:Bas me zanima jel ko imao danas 7+ na Olimpiku 45 kvota jer nema sanse da je to regularna utakmica.
haha vidi leverguzena a imam oba daju
hajde bayo pročepi tooo
Hajmo sad golovi,da se vise dobije

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.