p.s. sinoć jedan šut u okvir gola za 90 minuta postignuta 2 gola
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
p.s. sinoć jedan šut u okvir gola za 90 minuta postignuta 2 gola
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- bianconeros
- Kontakt:
Da nismo prosuli onoliko bodova izpocetka sad bi bila druga prica al nema veze, intresantnije je ovako ...

Mario Mandzukic was the Juventus player who made most tackles against Lazio yesterday

Mario Mandzukic was the Juventus player who made most tackles against Lazio yesterday
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne znam brate šta je tu čudno, čovjek trči ko konj i bori se za svaku loptu. Dobio je 3-4 lakta u vugla takođe. Nije tek tako u prvih 11. Sve je bilo jasno kod drugog gola. Četiri igrača oko njega, Dybala sam i otvoren šut ima. Veliki on posao radi za Argentinca.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipino
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Do prije 3 hefte je bilo da stalno rotira, nikako igraci ne mogu uhvatiti neki kontinuitet, a sad bezobraznik im ne dozvoljava da uhvate kontinuitetFrankDrebin je napisao/la:pobjede su tu, i to je najbitnije
ali po meni, Alegri ako zeli od ove ekipe da napravi dominantan tim, mora prestati previse da kalkulise, moraju i igraci sa klupe da osjete malo kako je kad se igra u punom ritmu kako je kad se navaljuje, napada.
a ovo zasad, em igraci rijetko kad daobiju priliku, a i sto dobiju, to je zadnjih 10-15 min kad se obicno cuva rezultat, samo se branimo, sve je nekako usporeno, ruzno, nema nikakve igre, i kasnije kad dodje prilika da mladji igraci igraju od pocetka bit ce neuigrani, nema povezanih napada, jer nisu imali kad da se susretnu sa time
a duga je sezona, doci ce vrijeme da ce opet nekad Lemina i ostali morati igrati od pocetka, pa da ne zazali Alegri sto momci nisu uigrani
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nekada je ovo bila jedna od najboljih stranica na forumu, sada vec polahko tone u sivilo. Pa zar je moguce ovoliko negativnosti i da opet ima ovoliki broj nezadovojnih i nakon sjajnih partija u zadnjih mjesec dana, nije ni bitno koliko?
Ovo je pravi Juve, fantasticni Juve, Juve koji ubi protivnika u pojam sjajnom odbranom i trkom. Ko se zali zbog pojedinih igraca, pogotovo ovih mladih, eno brate Arsenal, jedva ceka simpatizere koji vole vrtic, pa neka se posvete toj destinaciji.
Nikada nisam kontao mlado, staro itd. Rezultat je jedino mjerilo i teren, boli me briga koliko ko godina ima.
Titule pisu historiju a ne da li je neki Rugani ili Coman dobijao sansu ili ne. (primjer sam naveo)
Forza JUVE.
Ovo je pravi Juve, fantasticni Juve, Juve koji ubi protivnika u pojam sjajnom odbranom i trkom. Ko se zali zbog pojedinih igraca, pogotovo ovih mladih, eno brate Arsenal, jedva ceka simpatizere koji vole vrtic, pa neka se posvete toj destinaciji.
Nikada nisam kontao mlado, staro itd. Rezultat je jedino mjerilo i teren, boli me briga koliko ko godina ima.
Titule pisu historiju a ne da li je neki Rugani ili Coman dobijao sansu ili ne. (primjer sam naveo)
Forza JUVE.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
-
FrankDrebin
- Kontakt:
I rotirao je previse, i kostalo ga je, te hoce 4-3-3 malo te 4-3-1-2, te 3-5-2, svaku utakmicu druga formacija, i vidjelo se da igraci nisu mogli da se prilagode na to stalno mjenjanje, i srecom da se Hernanes povrijedio pa smo zadnjih par utakmica usmjereni na 3-5-2 i tu nam zasad najbolje ide.Italia je napisao/la: Do prije 3 hefte je bilo da stalno rotira, nikako igraci ne mogu uhvatiti neki kontinuitet, a sad bezobraznik im ne dozvoljava da uhvate kontinuitet
A sad kad ima neku stabilnost, neki kontinuitet, protiv ekipe kao Lacio sinoc, koja ne bi ugrozila Buffona da se igralo jos 3 sata, ubacivanje Evre nije bilo potrebno toliko, komotno je mogao npr Lemina uci, neka malo igra i on, nije toliko los da ne bi mogao odraditi pola sata protiv onako loseg protivnika
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
Jutros na Arena Sport 1 u 11h bila je snimka, a koliko sam uspio vidjeti na AS2 ce se ponovo reprizirat utakmicu, pa eto provjeri...JuventinoVero je napisao/la:Nek javi neko kad vidi reprizu na arenama..nisam mogao gledati sinoc
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Imaš na fullmatchesandshows.com online snimak pogledati. Mislim da može i na mobitelu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
El Mundo Deportivo: Juve usao u trku za Bernarda Silvu(21. Monaco)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Nek je i Torino osjetio slast gola u 90 + 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
GdS: Juventus zakljucio posao sa Internacionalom za brazilskog golmana Alissona(23) u vrijednosti od sedam miliona. Juve prestigao Romu u tom poslu. Licni uslovi dogovoreni. Alisson ceka talijansku putovnicu. Alissonov ugovor sa Internacionalom zavrsava u novembru 2016. Trenutno je prvi golman brazilske reprezentacije. Neto bi najvjerovatnije mogao napustiti Juve na ljeto.
#Sirina
#DobroPotrosenih85mill???
- L'Avvocato
- Kontakt:
A šta ovo nisu računali Mandžuki ovu asistenciju protiv Lazia?
Solidni su za sad svi koje smo doveli ljetos. Teško se i pokazati kad imaš jaku konkurenciju, treba i na rotaciju gledati. Mada sam jedino od Maria očekivao više, ali dobro, diže formu lagano.
Solidni su za sad svi koje smo doveli ljetos. Teško se i pokazati kad imaš jaku konkurenciju, treba i na rotaciju gledati. Mada sam jedino od Maria očekivao više, ali dobro, diže formu lagano.
★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bitno je da Dybala pokazuje da se onih 40 mil za njega isplatilo u cent. A malac pokazuje tek mali dio svog talenta.
Isto vazi i za Sandra. Jedino mi zao sto i Zaza ne dobija vise prilike. Kontam da bi momak kidao.
[youtube][/youtube]
Isto vazi i za Sandra. Jedino mi zao sto i Zaza ne dobija vise prilike. Kontam da bi momak kidao.
[youtube][/youtube]
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Meni je jedino razocarenje morata..ocekivao sam da ce pokidati ovu sezonu..vidicemo koliko je jak pihicki..
Dybala se isplacuje..vec vrijedi 60+ mill
Dybala se isplacuje..vec vrijedi 60+ mill
#ALLEGRIOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Morata je fenomenalan igrac. Dobra stvar je sto ova losa forma kod njega sigurno nece trajati cijelu sezonu i pitanje je samo kada ce explodirati. Mi smo vec tu bodovno priblizili se pozicijama koje vode u LP a on kada udje u formu sigurno ce nam samo jos vise pomoci. Lijepo ce biti kada pred kraj sezone budemo imali vise igraca koji su raspolozeni a takvih ce biti sve vise i vise.
Dybala je igrac koga ja ne bi pustio sada iz Juventusa pa i da neko nudi 150 miliona za njega.
Dybala je igrac koga ja ne bi pustio sada iz Juventusa pa i da neko nudi 150 miliona za njega.
Ukupan broj minuta i prosjecan broj minuta po utakmici u posljednjih pet utakmica za Juventusove napadace
Q: can Juve win the Scudetto?
Borriello "They can. The words of Buffon changed everything, when the Lion King roars the herd follows.Fino alla fine forza Juventus - is the motto, that is what the curva sings."
-
gojzerica
- Kontakt:
Borriello je king
- IlPrincipino
- Kontakt:
Neko koga trebamo ganjati!Rabiot: “I’ve asked the president for a loan move in January if my time on the field is insufficient,” the youngster told Telefoot. “It’s something that he can’t refuse me – I know he likes me very much.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.