FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bistrikboy » 12 feb 2009, 13:59

Po istrazivanjima bayern 4 po bogatsvu u svijetu,a po broju navijaca 9 u evropi sa 19.6 miliona navijaca 8-)
donovan 2 asistencija za SAD...
buyten strijelac...
ribery najbolji u porazu od argentine...
lahm najbolji u Njemackoj ostali (schweini i klose) odigrali zalosno lose...
bommel solidan...
ovo je sto sam ja vidio na onim pregledima i uzivo sto sam gledao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 12 feb 2009, 15:59

Ja sam gledo francusku citavu, henry je bio dobar, mozda i bolji od riberya. njemacku sam malo prebacivao, sa vremena na vrijeme, katastrofa, sam poraz od norveske govori sve :roll:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 feb 2009, 18:24

bistrikboy je napisao/la:Po istrazivanjima bayern 4 po bogatsvu u svijetu,a po broju navijaca 9 u evropi sa 19.6 miliona navijaca 8-)
buyten strijelac...
bommel solidan...

EVO TE LISTE:
1. Real Madrid (Špa), 365.8 miliona eura
2. Manchester United (Eng) 324.8
3. Barcelona (Špa) 308.8
4. Bayern Munchen (Njem) 295.3
5. Chelsea (Eng) 268.9
6. Arsenal (Eng) 264.4
7. Liverpool (Eng) 210.9
8. Milan (Ita) 209.5
9. Roma (Ita) 175.4
10. Inter Milan (Ita) 172.9
11. Juventus (Ita) 167.5
12. Lyon (Fra) 155.7
13. Schalke (Njem) 148.4
14. Tottenham (Eng) 145
15. Hamburger (Njem) 127.9
16. Marseille (Fra) 126.8
17. Newcastle (Eng) 125.6
18. Stuttgart (Njem) 111.5
19. Fenerbahče (Tur) 111.3
20. Manchester City (Eng) 104
Sent from my Philips Smart TV.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 feb 2009, 20:43

dr.adnan je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Po istrazivanjima bayern 4 po bogatsvu u svijetu,a po broju navijaca 9 u evropi sa 19.6 miliona navijaca 8-)
buyten strijelac...
bommel solidan...

EVO TE LISTE:
1. Real Madrid (Špa), 365.8 miliona eura
2. Manchester United (Eng) 324.8
3. Barcelona (Špa) 308.8
4. Bayern Munchen (Njem) 295.3
5. Chelsea (Eng) 268.9
6. Arsenal (Eng) 264.4
7. Liverpool (Eng) 210.9
8. Milan (Ita) 209.5
9. Roma (Ita) 175.4
10. Inter Milan (Ita) 172.9
11. Juventus (Ita) 167.5
12. Lyon (Fra) 155.7
13. Schalke (Njem) 148.4
14. Tottenham (Eng) 145
15. Hamburger (Njem) 127.9
16. Marseille (Fra) 126.8
17. Newcastle (Eng) 125.6
18. Stuttgart (Njem) 111.5
19. Fenerbahče (Tur) 111.3
20. Manchester City (Eng) 104

real i man utd se samo smjenjuju na prvoj poziciji....i još dugo godina bit će najbogatiji
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 feb 2009, 22:43

majestic je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
majestic je napisao/la:Zasto Bayern nebi prodao bastijana i za te pare kupio gourcuffa iz bordoa? Covjek je sjajan igrac.
Kontra pitanje: Zasto Manu ne bi prodao Nani-a ili Andersona, i kupio Benzemu ili Ibrahimovica?
Ova prva dvojica navedenih, osim sto su veliki talenti..ama bas nista ne pokazuju!
Drug ne kontam ti pitanje?
I ne treba da kontas, vec duze vrijeme pokazujes da si kontradiktoran, pa se pitam da sa tvog nika mozda pisu dvije osobe :shock: , nekada stvarno napises kvalitetan post, a nekada hmm...evo ti par primjera:
- za tog istog Schweinija si rekao da je medju 10 u svijetu na svojoj poziciji...i sad kad je produzio ugovor treba da ga proda...
- nedavno si reko, ne mozete Riberya zadrzati..odlazi sigurno, skoro negdje si sasvim suprotno napisao, da Ribi ostaje do kraja ugovora...ma vjerovatno si procitao negdje...
- citavo vrijeme si bio za ciru, i sad kad si ko fol sazno nesto mutno, sad je drzavni neprijatelj br.1...ha ja,jbg nisi prije znao
- e moram i ovo napomenuti...kada sam ti nudio (lafo) da se kladimo na tekmu Bayern-Sporting (vidi topic lp)..ti si reko da ne trosis pare na te gluposti, da se ne kladis...e onda ja procita neki dan na temi NBA, kako ti kazes da si ulozio 50km ( u sta ja naravno ne vjerujem) ccc opet jbg, mozda si poceo kockati...
- ma listi nema kraja, nedami se vise...nista protiv tebe ali takvi likovi mi nisu nikako simpa :idea:
- da se razumijemo, ne pratim ja nikoga ovdje, ja sam 1-2 sata ovdje online...ali moram biti neskroman pa se pohvaliti da imam izuzetnu memoriju i moc zapazanja hdB! :lol:

Izvinjavam se navijacima Bayerna na OT, ali morao sam... ;)
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 feb 2009, 22:32

Ako sutra ne iskoristimo vecerasnji kiks Hoffenheima, pocecu se lagano brinut :)
Bayern kompletan, spreman za 1. mjesto (ako pobjedimo, bice to prvi put ove sezone da smo prvi na tabeli :shock: )
Prosle sezone nismo ni silazili sa prvog mjesta...(Imali smo isti broj bodova sa Werderom, to ne racunam)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 feb 2009, 22:53

ribery je napisao/la:Ako sutra ne iskoristimo vecerasnji kiks Hoffenheima, pocecu se lagano brinut :)
Bayern kompletan, spreman za 1. mjesto (ako pobjedimo, bice to prvi put ove sezone da smo prvi na tabeli :shock: )
Prosle sezone nismo ni silazili sa prvog mjesta...(Imali smo isti broj bodova sa Werderom, to ne racunam)

Ma nesto mi se cini da ovo nece biti jedini kiks do kraja sezone,ako se ovo uopste moze nazvati kiksom a volio bi da sutra dobijete Herthu da se i oni malo vrate u realnost.

Gledam sad tu listu najbogatijih timova-glupi Schalke i sa tolkim parama ne mogu ni u kup uefa da odu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 feb 2009, 23:32

Sutra smo prvi put prvi na tabeli :o ne bude li tako, da se i ja malo igram :D nece me biti citavu heftu ovdje! :?

Vjerovali ili ne, toliko sam negativno nastrojen prema toj herthi, da bi me sutrasnji evt. los rezultat toliko pogodio kao npr. lanjski poraz od zenita!

Ali sam ubijedjen da ce u sutrasnjem trefu brace Heness, glavnu rijec voditi Ulli!!! ;)

Haj da pocnemo da gazimo, ono pravo...upravo pocetak neka bude protiv ...hmm...herthana... :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 14 feb 2009, 00:31

sutra igram dvicu na nas pa sta bude.. :)...
mislim da je pobjeda i prvo mjesto sutra nashe...hertha nam je uvijek bila dobra musterija,ove sezone su nesto bolji ali mislim da hertha nije ta ekipa koja bi mogla uci u borbu za eventualnu ligu prvaka (titulu da i ne pomisljam) cak sumnjam u njihove kvalitete i za cup uefa...mislim da ce i oni poceti padati u nastavku sezone (nesto kao i hoffenheim) tako da i necemo imati bas nekog konkurenta u nastavku sezone , eventualno da to mozda (veliko MOZDA) bude leverkusen ili hamburg...moja prognoza za sutra skromnih 0 : 2 (ribery , toni)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 feb 2009, 16:36

Poluvrijeme 0-1 :evil: lell i rensing krivci za gol. Toni povrijedjen, umjesto njega usao donovan...

Bayern je ekipa koja je u dosadasnjem dijelu sezone pet puta uspjela preokrenuti rezultat u svoju korist, kada je na poluvremenu bilo 0-1!
Vom Jäger zum Gejagten

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 feb 2009, 17:06

geronimo je napisao/la:Poluvrijeme 0-1 :evil: lell i rensing krivci za gol. Toni povrijedjen, umjesto njega usao donovan...

Bayern je ekipa koja je u dosadasnjem dijelu sezone pet puta uspjela preokrenuti rezultat u svoju korist, kada je na poluvremenu bilo 0-1!
ali danas nece preokrenuti, herta ce biti prva nakon 20 kola
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2009, 17:37

Vise srece, a manje pameti nisam vidio. Herthu prati srece cijelu sezonu, dva put prisli golu dali dva gola i to iz gresaka Bayerna. Kad sve sve sabere Bayern je sam sebe pobjedio isto kao prosle sedmice HSV.
Neki navijaci Bayerna su govorili da je HSV sretno pobjedio u 18. kolu, ali HSV je bar imao prilike pogadjao stativu dva puta imao nekoliko udaraca itd.
Jadna majka Bundesligi ako je Hertha bude predstavljala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 feb 2009, 17:53

Prije svega- slika
Eh sad da krenem redom:
Rensing- covjek nije ni dohvatio lopte za vrijeme utakmice a primio 2 gola. Ni za jedan nije kriv.
Lell- **** ga zuta i rahiticna, nek stavi naocale il sociva ako ne vidi dobro. Krivac za prvi gol, nista pametno nije uradio. Bolje da je ostao kod kuce danas.
Demichelis-solidan, mada je morao biti agresivniji kod drugog gola Herte. Nije smio dopustitu Rafaelu da onoliko vuce loptu i na kraju asistira Voronjinu.
Lucio- izjednacuji gol je njegov, ali isto tako i drugi gol Herte je njegovo "maslo". Voronjin ga se rijesio, k'o da ga Bog nije ni dao. Nije smio dopustiti da se nadje ledjima okrenut napadacu koji ima loptu i ide na gol.
Lahm-nista posebno, imao je i boljih dana.
Ze- trudio se, trudio ali kao i lahm...Nije nista pokazao.
Van Bommel-taj cim ne dobije crveni il ne pokaze sudiji "srednjaka", kao da nije ni bio na terenu.
Schweini-dobar. Nije on kriv sto nije onu odbijenu loptu poslao u gol, nakon suta Lucia, jednostavno je Drobni nenormalan bio. Kao i nekoliko minuta kasnije, kada je bastian opet sutirao. Za razliku od proslih utakmica, puno vise napada preko njegove strane.
Ribery-puno, previse prekrsaja na njemu. Koliko je imao prostora, toliko je i uradio-malo.
Donovan-onaj komentator ko da se pali na ovog momka. Hvali ga, a nije nista posebno pokazao. Jedan sut glavom, i jedom sam izasao na golmana, vidjeli ste kako je osutao :roll:
Klose- kao i ostatak tima, solidan.
Kad sve saberemo- SOLIDNO, a to nije dovoljno za prvo mjesto.
I jos nesto sto me iritira, posebno ove prve tri utakmice u nastavku prvenstva-golmani k'o da dobiju super moci kad igraju protiv Bayerna. :twisted:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 feb 2009, 18:24

amerosm je napisao/la:Vise srece, a manje pameti nisam vidio. Herthu prati srece cijelu sezonu, dva put prisli golu dali dva gola i to iz gresaka Bayerna. Kad sve sve sabere Bayern je sam sebe pobjedio isto kao prosle sedmice HSV.
Neki navijaci Bayerna su govorili da je HSV sretno pobjedio u 18. kolu, ali HSV je bar imao prilike pogadjao stativu dva puta imao nekoliko udaraca itd.
Jadna majka Bundesligi ako je Hertha bude predstavljala.
Upravo tako, zbog te silne srece koja ih prati citavu sezonu su mi i postali tako mrski. Ali kontas dokle vise, hajdi nek' sad dobiju fasungu od Bayerna i da se polako spustaju gdje im je i mjesto, ali vidi jada :mrgreen: fortuna je jos uvijek na njihovoj strani, jos kad im trener rastegne one gubice...sjedi i placi. :evil:
Ali dosta vise i o njoj, doce i njima zuta minuta. Na kraju se prvak moze samo zvati BAYERN :D
LP do slijedeceg vikenda 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 feb 2009, 18:35

ribery je napisao/la:Prije svega- slika
Eh sad da krenem redom:
Rensing- covjek nije ni dohvatio lopte za vrijeme utakmice a primio 2 gola. Ni za jedan nije kriv.
Lell- **** ga zuta i rahiticna, nek stavi naocale il sociva ako ne vidi dobro. Krivac za prvi gol, nista pametno nije uradio. Bolje da je ostao kod kuce danas.
Demichelis-solidan, mada je morao biti agresivniji kod drugog gola Herte. Nije smio dopustitu Rafaelu da onoliko vuce loptu i na kraju asistira Voronjinu.
Lucio- izjednacuji gol je njegov, ali isto tako i drugi gol Herte je njegovo "maslo". Voronjin ga se rijesio, k'o da ga Bog nije ni dao. Nije smio dopustiti da se nadje ledjima okrenut napadacu koji ima loptu i ide na gol.
Lahm-nista posebno, imao je i boljih dana.
Ze- trudio se, trudio ali kao i lahm...Nije nista pokazao.
Van Bommel-taj cim ne dobije crveni il ne pokaze sudiji "srednjaka", kao da nije ni bio na terenu.
Schweini-dobar. Nije on kriv sto nije onu odbijenu loptu poslao u gol, nakon suta Lucia, jednostavno je Drobni nenormalan bio. Kao i nekoliko minuta kasnije, kada je bastian opet sutirao. Za razliku od proslih utakmica, puno vise napada preko njegove strane.
Ribery-puno, previse prekrsaja na njemu. Koliko je imao prostora, toliko je i uradio-malo.
Donovan-onaj komentator ko da se pali na ovog momka. Hvali ga, a nije nista posebno pokazao. Jedan sut glavom, i jedom sam izasao na golmana, vidjeli ste kako je osutao :roll:
Klose- kao i ostatak tima, solidan.
Kad sve saberemo- SOLIDNO, a to nije dovoljno za prvo mjesto.
I jos nesto sto me iritira, posebno ove prve tri utakmice u nastavku prvenstva-golmani k'o da dobiju super moci kad igraju protiv Bayerna. :twisted:
ova tekma pokazala koliko nam treba desni bek ipak ponovo smo odigrali relativno dobro a izgubili,dosuse bayern je to vrati ce se kad najvise bude trebalo... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 feb 2009, 20:45

Toni ima upalu Ahilove tetive i nije sigurno hoće li nastupiti protiv Koelna :o Prilika za Donovana ili Podolskog da startuju... Za nadati se da će se oporaviti do LP-a :?
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2009, 02:31

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2009, 02:58

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

sprecanski
Kontakt:

Post Postao/la sprecanski » 17 feb 2009, 10:07

kao pro bayern je vjecni favorit za osvajenje titule ima dobru ekipu,ali ekipu koja je u godinama dosta igraca je starije od 30 godina a ti igraci koji su stariji su nosioci igre poput ze roberta tonija klosea van bomela,bajernu prije svega treba kvalitetan golman kao naprimjer adler(iz leverkuzena) i jos jedan kvalitetan napadac koji ce moci zamjeniti tonija i klosea (donovan nije ta klasa) i takodjer jedan vezni igrac kao npr.gorkuf(bordo) diego(werder) ili cak van der vart(real) za kojeg citam da ce na kraju sezone otic iz reala jer nit je on zadovoljan a ni uprava reala tako znaci bayernu je potreban po jedan igrac na svakoj poziciji.vidti camo kako ce to bit sljedece sezone sa timoscukom i olicem al ako nedovedu golmana nece nista bit bolji nego ove sezone.jer rensing je u dosadasnjem toku sezone bayernu izgubio naj manje 7-8 bodova.

sprecanski
Kontakt:

Post Postao/la sprecanski » 17 feb 2009, 10:12

Rz88 je napisao/la:svi nesto lell ovo, lell ono, ali kao sto sam rekao jedno 10000000 puta schweini je najlosiji igrac bayerna, i tako misle i njemacki mediji i uprava bayerna koja je rekla desna strana je glavni krivac, naravno i lell je tu, treba nam desni bek i zamjena za schweinija, koji bljesne u dvije tekme i onda nigdje ga,a i rensing je kritican do bola, i jos jedan praz, ovo me podsjeca na predproslu sezonu, ali mi gubio i ostalo kiksaju opet to bayern ne moze da iskoristi, nadam se da ce ipak na kraju biti na poziciji 1, i da ce dovest jos 2 vrhunska igraca, anatoli je 3 =), to znaci desni bek i zamjenu za svinju,,,,,kako kazu hoce nakvog francuza 27 godisnjaka ne znam jel renes, lens ili neki reci klub , uglavno nisam nikad cuo za njega , prodali su jansena koji je cudo od igraca, mogli lahma desno jansena lijevo ali ko sam ja da pricam o taktici, oni zaradjuju milione a ja ovdje pisem nesto ko da to ima veze sta mi pisemo ,ali eto, opet kazem bayern munchen stern des sudens....ich bin mit dir , verlieren oder gewinnen es ist nicht wichtig fur mich..
upravu si desni bek je potreban a taj neki igrac iz francuske je iz bordoa a svajnija drze samo sto je on djete bajerna a altintop je puno bolji igrac za tu poziciju il da vrate riberija na desnu stranu koko i igra u repki i kako je igro u marseju a lijevo nek igra borovski koji samo ulazeci s klupe zabio 5-6 golova

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.