Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PiazzaGrande

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 dec 2015, 01:36

Titula se slavi na Vojničkom igralištu, blizu stadiona, uvijek bude drama fešta...biće i dogodine aBd...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 dec 2015, 01:38

Sloboda radi dobre stvari cim raji lagano postaje trn u oku. :D
Samo naprijed, vako su i Želju hejtali pa ljudi harali par godina. Istina je sljedeća, to je mješavina straha ( jer se dizete ) koji će se kasnije pretvoriti u nemoć ( jer ćete postati bolji ).
Vrijeme je za crveno-crnu titulu ! Kad ne moze crno-crvena :mrgreen:
Sto se posjete tice, mi smo seljast narod navijacke kulture nemamo, nezahvalni smo rezultatski uz mješavinu nekvaliteta infrastrukture i fudbala .. Neće se popravit stanje dok se i tu ne probudi svijest i modernizuje se. Da raja dođe gledat i kad nije niz pobjeda zavidan, da sezonu bez titule isprati bar pola raje ko sa titulom. Da se podrska poveća a pljuvanje smanji. Da mahala se ne mijesa gdje joj nije mjesto itd itd
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 05 dec 2015, 01:39

tuzlak1987 je napisao/la: Inace Sloboda je pred 8000 ljudi slavila neki trofej u prvoj federalnoj. A Zrinjski je pred 1500 slavio u PL..
To i jest poenta gdje su sad ti ljudi ? Prvi na tabeli nema vas 5 milja sta tu treba ocekivat ? Sta hocete vi ?
!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2015, 01:45

PiazzaGrande je napisao/la:Nevjerovatno šta čovjek napisa, ne znam, Vi svoj klub volite a mi kao po zadatku moramo navijati za naš klub...hahaha...javljamo se u Stranku na dan utakmice i dobivamo upute kako se ponašati i kakav repertoar navijačkih pjesama pjevati na utakmici...omg...
:lol: :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 dec 2015, 01:58

Sta se raspravljas sa vjestackim klubom? Pa vecu historiju ima Olimpic od njih.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

rigotina
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rigotina » 05 dec 2015, 02:14

DoeTz je napisao/la:Sta se raspravljas sa vjestackim klubom? Pa vecu historiju ima Olimpic od njih.
Cak je i olimpic osvajao trofeje u ovoj ligi, dobro da si napomenuo.
goveđigulašmajka

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 dec 2015, 02:18

rigotina je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Sta se raspravljas sa vjestackim klubom? Pa vecu historiju ima Olimpic od njih.
A sta ce ti izvlakusa bit kad osvojimo ligu/kup ove godine ? Vi i dalje nemate historiju nikakvu, jbg.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 dec 2015, 02:32

zrinjevac365 je napisao/la:Možda je Velež žrtva politike, ali je i Zrinjski. Klubu kojem je zabranjeno igrati u bivšoj Jugi, to je tako. Ko imalo prati Mostarske derbije zna da je sve manje nereda(ako izuzmemo kup gostovanje Red Army-a), a u Mostaru je sve plod politike i velike medijske manipulacije. Svaki derby napušu situaciju kao da je neko ratno stanje,a na tribinama se navija za svoj klub i bude verbalnog sukoba što je i normalno. Inače volio bi da Velež ojača i vrati se što prije u Premier ligu i da Mostarski derbi bude kvalitetan kao Sarajevski. A slažem se gore sa komentarima, svim legendama Veleža puna Veleža a niko im ne pomaže. Niko neće ni da marke da, a ne daj Bože da bi ih neko došao trenirat poput Vahe,Envera,Bake itd.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:thumbup:

Zvuci kao sasvim realno vidjenje proslosti i sadasnjosti. A buducnost diskutabilna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la zrinjevac365 » 05 dec 2015, 02:50

DoeTz je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
A sta ce ti izvlakusa bit kad osvojimo ligu/kup ove godine ? Vi i dalje nemate historiju nikakvu, jbg.
Ti i tvoja povijest, pa kakva je vasa povijest nemate niti jedan trofej, a jedini je klub poprilično velikog grada Tuzle. Ali eto pustit cu vas da uzivate ove sezone možda i iduće pa onda opet "Svi u Lukavac". A niti prvenstva niti kupa nećete vidit.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 05 dec 2015, 02:53

PiazzzaGrande i Rigotina luđi ste vi sto se raspravljate sa njima,pa oni su prosli tjedan potrosili 200 -300 km.na nabavku kucni potrepstina ,pa ce za 4-5godina pricat kako su skrsili te pare jer zive od proslosti !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2015, 02:58

ljudi igrali sa Partizanom kako nemaju historiju mislim ove iz zapadnog? ... mi se razlikujemo jos po tome daa smo mi mogli koristiti uzrecice "Geca-Lica Partizanu trica"...dok su ovi tamo bili ubjedjeni da igraju protiv Velez 2 :-)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 dec 2015, 03:09

Kone, Sloboda,Siroki,Zrinjski borba za titulu.
Vise sanse dajem konama I Slobodi (55-50) u borbi za titulu. Mislim da Siroki I Zrnjski ipak ove godine nece osvojiti nista. (Opet nisam ja vidoviti pitic zaborvih mu ime pa da gledam u viljuške ko on I sve znam)

To je dobro jer izgleda ove godine, Zeljo je mission impossible za titulu PLBIH ali kad sve sagledam njima( fupi's halalite :D ) ce biti tesko igrati na dva fronta punom snagom I liga I kup.
Tako da vidim tu sansu za Zelju da barem preko kupa ode u Europu.

Sve lige napreduju samo nasa liga nazaduje godinama.
Igraci od prije 10 godina su duplo bili bolji nego ovi sto igraju sad, zato cemo morati poceti uvoziti strane igrace.
Vec smo poceli. Savez jednostavno nema nikakav interes po nekom njihovom misljenju da naprave ovu ligu boljom.
Plus, stadioni (tereni) I sudije su zlo ove lige!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 05 dec 2015, 09:21

LuKaVaC je napisao/la:Svinjski :bih:
Tako j'! :urnebes:
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 05 dec 2015, 09:27

DoeTz je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
Matirao te kao jazavca. Moras imati svijesti i savjesti da se san ne ostvaruje od glupih rijeci. Pobjednicima pripada povijest, a to tuzla nikada nije imala. Ne kazem da nece, al'danas je izvijesno da je Zrinjski za Tuzlu Himalaja i samo covjek kreten moze govoriti drugacije. Naravno i Olimpicov uspjeh je Tuzlu nedosanjan.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 05 dec 2015, 10:10

A sta ce ti izvlakusa bit kad osvojimo ligu/kup ove godine ? Vi i dalje nemate historiju nikakvu, jbg.[/quote]

Matirao te kao jazavca. Moras imati svijesti i savjesti da se san ne ostvaruje od glupih rijeci. Pobjednicima pripada povijest, a to tuzla nikada nije imala. Ne kazem da nece, al'danas je izvijesno da je Zrinjski za Tuzlu Himalaja i samo covjek kreten moze govoriti drugacije. Naravno i Olimpicov uspjeh je Tuzlu nedosanjan.[/quote]

Svi ti pomenuti klubovi ce zavrsiti na smetljistu bas kao sto se desilo Modrici ili Brotnju.... klub i ime cine navijaci a ne titule niti trenutni rezimi.
Npr Velez ce uvijek da postoji zbog svojih navijaca, mogu se ugasiti I takvi ce imati buducnost jer velez je brend i sigurno da imaju buducnost.
A Sloboda je radni pokret pandam na tada nacionalne klubove koji su egzistirali u Tuzli: zmaj od bosne, obilic i zrinjski svi nabrojani su umrli jer nisu imali podrsku ljudi koji imaju zdrav razum.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 dec 2015, 10:11

U Slobodi se stvarno desavaju lijepe stvari trenutno i zbog kvaliteta lige bi bilo bolje da se ovakve stvari dogadjaju u svim klubovima lige, medjutim navijaci Slobode su posebna prica, po njima ni jedna titula nakon rata nije legalna sto zbog nekog nacionalnog kljuca kao, sto zbog stimanja i sta sve ne, vjerovatno ako je oni osvoje u ovoj sezoni proglasit ce je jedinom validnom titulom. Malo realnosti ne bi vam skodilo.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 05 dec 2015, 10:11

Zrinjski za Tuzlu Himalaja :lol: :lol: :lol:
koji debil :bow:
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 dec 2015, 10:14

Vidi ovih, ocevi i djedovi im za Velez navijali i oni bi nesto da ih neko ozbiljno shvata :lol:
Prosle godine ih dobili a raspadala nam se ekipa, zao mi je sto ove godine nisu vise na Tusnju primili, a mogli su. Lafo najbolja odbrana lige, Zeba s pola terena i Mehidic im odbranu promijesa :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 dec 2015, 10:23

Pitanje za ove navijace Zrinjskog sto psuju Bosnu cijelu, imate li vi nekog prijatelja bosnjaka, srbina ili ste fakat ograniceni kao balkon mrznjom ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 05 dec 2015, 10:24, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 dec 2015, 10:23

ovima u zapadnom Mostaru treba isključit' internet, vidi se da je to na kamenu odraslo, pećinski ljudi

treba ih izolovat' od društva, nazad u pećine, pa tamo neka prosipaju svoju mudrost i fašizam

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.