Oplak'o sam.fukare987 je napisao/la:trenutno se u ovoj magli vide samo plakati za utakmicu i pano kod omege

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Oplak'o sam.fukare987 je napisao/la:trenutno se u ovoj magli vide samo plakati za utakmicu i pano kod omege
Ni Mehidić ni Govedarica.Chinaglia je napisao/la:sloboda72, ko će sutra igrat' na krilu, Mehidić ili Govedarica, ili možda niti jedan od njih dvojice
Jel ono protiv zrinjskog on pravio intervju...staragarda je napisao/la:znaci,najjaca...kad rece za pobjedu u prijedoru....znali smo sta nam ta pobjeda ZNACI,znaci..placemmmmmm..ahahahaha....hajd se ti moj Krpa fini,dobri nastavi tetovirat a intervjue ostavi za nekog drugog ba
Ja mislim da jesu al nek ti ultrasstyle objasni detaljnije ipak.merak je napisao/la:Jel neko detaljnije upucen u nase dugove ka poreznoj barem okvirno. Zanima me jesu li doprinosi prema bivsim igracima ukljuceni u u dug?
Da ne bude neugodnih situacija kao sto je Zelju zadesilo
a zivota mi ne bi me iznenadilo da uleti sad neka inspekcija i da dug bude veci za 5,5 miliona i da rata bude onda 60 000 mjesecno i grad odustane i eto opet belaja, baksuzi smo miultrasstyle_tz je napisao/la:otkud ja znam hehe i ja pokusavam saznat
nekom logikom trebalo bi da jesu, jer to su sve dugovi za porez..sto i kako su njima razdvojili (ako jesu), to su onda posebne muljaze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.