Ma nista to, isluzen jeTHEC je napisao/la:Kadusic je desni bek a kao drugo ne mozes za 19. godisnjaka tvrditi da je polovan igrac nikako

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nista to, isluzen jeTHEC je napisao/la:Kadusic je desni bek a kao drugo ne mozes za 19. godisnjaka tvrditi da je polovan igrac nikako
ne vjerujem da bi tu bilo ko ispaštao, dobro je imati po 2 minimum ili tri igrača na svakoj poziciji, čisto zbog konkurencije, a i sezona je duga a mi napadamo na dva fronta (kup, liga) a nikad se ne zna sa povredama, suspenzijama, obaveze sa repkom i slično, evo vidi sad sta nam se desava kad fali Almir... ta pozicija se krpi...miden je napisao/la:Da ispašta mladi Kadušic zbog nekog polovnjaka? To nam ne treba.belosevic28 je napisao/la:Nije los mali, a i nije stranac sto je jako vazno. Inace menadjer od Zilkica nam nudi jednog ''svog'' lijevog bekaajdohordas je napisao/la:Joj gledam ovog malog Zilkića u Novom Pazaru i pravo mi se sviđa mali, a skroz je mlad... tip igraca kao naš Amer... mozda bi ga mogli dovestkoji po meni nebi bio los beck up Almiru Bekicu...
i malog JovicaMortemHz je napisao/la:Od mladih iz nase lige samo bih Redzica doveo jer nam ne treba jos jedno gomilanje igraca. Znaci samo njega uz jos trojicu koji bi uletili u prvih 11 i to je to...naravno, raskinuo bih ugovor sa desetak igraca
Nadati se da će tako biti , mi od kako igramo dobro samo Krle ima zapaženu minutažu , ostalih nigdje , tako da nema priče kako nam tim gubi kostur.ElCartel11 je napisao/la:Puzigaca, Tatomirovic, Baric, Alispahic, Ikande, Hebibovic, Ostrakovic. Radovac i Krle pred prodajom, bice to dosta izmjenjen sastav u proljetnom dijelu.
Neko rece neki dan,da nam je nudjen Jovic,i da nismo prihvatili a ni odbili,eh sad koliko ima istine u tome nezzz,ja bi ga iskreno volio vidjeti kod nasajdohordas je napisao/la:i malog JovicaMortemHz je napisao/la:Od mladih iz nase lige samo bih Redzica doveo jer nam ne treba jos jedno gomilanje igraca. Znaci samo njega uz jos trojicu koji bi uletili u prvih 11 i to je to...naravno, raskinuo bih ugovor sa desetak igraca
Mladost kući , Vitez u gostimaado-hz je napisao/la:Off je al moram da pitam..gdje Sloboda igra sa Vitezom i Mladosti..kuci ili u gostima
Hvala drugBesic je napisao/la:Mladost kući , Vitez u gostimaado-hz je napisao/la:Off je al moram da pitam..gdje Sloboda igra sa Vitezom i Mladosti..kuci ili u gostima