Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

solinas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 04 dec 2015, 20:51

Svaka Zrinjskom cast,kao Klub svejedno mi je,Klub kao Klub,ali ono sto on pretstavlja nije Sport,to je sigurno.
I zbog toga nikada nece biti veci Klub öd recimo Slobode,tamam da trofejima zakrce stari most.
Kada neki Klub mora sa 6(siroki)
Ili 9(zrinjski) mjesta u evropu,sve ti je jasno.
Javna je tajna da je i evropa se godinama uzme po nacionalnom kljucu.sve Sto imate fakticki je tudje,öd stadiona pa dalje.sad je kao gradski,Ali necemo se lagat na koji nacin i zasto je to tako
Zato te tri titule slobodno baci u neretvu.
Za nas ste isto sto i Mladost,Orasje,Slavija,i TD...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 dec 2015, 21:01

zrinjevac365 je napisao/la:Zrinjski je drugi najtrofejni klub u BiH, odmah iza Želje. Tuzlak Sloboda u svojih 95 godina ako se ne varam, nema ni jedan trofej, a njihovi navijači se nađu prvi kad treba diskutirati o nekom klubu i naravno ni jedan klub ne valja. Ne želim da vrijeđam ali mislim da niti navijače Zrinjskog, niti Želje niti Sarajeva dira što im pričaju navijači koji su do prije godinu dana igrali federalku. Red Evil u tome i jest najveći problem Veleža što živite u prošlosti, a od nekadašnjih 30000 ljudi ostalo je 300 navijača koji navijaju. Od prošlosti se ne živi, CSKA Sofia najtrofejniji klub Bugarske, a Ludogorec nastao prije pet godina. Sada Ludogorec igra ligu prvaka i euroligu, a CSKA Sofia županijsku ligu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisi ti mene procitao,ja sam Pitar do groba,a i nisi me skontao sta sam htio reci,nemam ja nista protiv vas,I nisam zelio nikog omalovaziti,al cinjenica je da cete uvijek biti u sijenci Veleza,jer je to brend,simbol grada,slozili se vi il ne tako je,to je moje misljenje,pozzz :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 04 dec 2015, 21:06

dobro, pozdrav i tebi, malo si u sjenci...

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la zrinjevac365 » 04 dec 2015, 21:07

solinas je napisao/la:Svaka Zrinjskom cast,kao Klub svejedno mi je,Klub kao Klub,ali ono sto on pretstavlja nije Sport,to je sigurno.
I zbog toga nikada nece biti veci Klub öd recimo Slobode,tamam da trofejima zakrce stari most.
Javna je tajna da je i evropa se godinama uzme po nacionalnom kljucu.sve Sto imate fakticki je tudje,öd stadiona pa dalje.sad je kao gradski,Ali necemo se lagat na koji nacin i zasto je to tako
Klub je opća imenica i ona se ne piše velikim slovom osim ako je na početku rečenice. A mimo tih titula nikad nismo ispali iz lige, a vi jeste pa tako da ste vi u rangu Orašja,Mladosti,a ne mogu reći da ste u rangu Slavije jer oni imaju titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Pozdrav

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 dec 2015, 21:09

solinas je napisao/la:Svaka Zrinjskom cast,kao Klub svejedno mi je,Klub kao Klub,ali ono sto on pretstavlja nije Sport,to je sigurno.
:facepalm:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 dec 2015, 21:13

Signore je napisao/la:
:facepalm:
Sta je bilo kume :hmmmmm:

Zrinjevac kako cete ispast aktivni ste tek öd 92.
Kada spominjes Slobodu ustani u stav mirno momce.
Sta ima slavija ti rece :!:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2015, 21:16

Kakve ti gluposti lupas pa ovo je za zatvora, ne obmanjuj javnost..ima ljudi koji hoce da procitaju nesto istinito ovdje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 dec 2015, 21:20

MortemHz je napisao/la:Kakve ti gluposti lupas pa ovo je za zatvora, ne obmanjuj javnost..ima ljudi koji hoce da procitaju nesto istinito ovdje
To ti meni.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 dec 2015, 21:23

zrinjevac365 je napisao/la:
Klub je opća imenica i ona se ne piše velikim slovom osim ako je na početku rečenice. A mimo tih titula nikad nismo ispali iz lige, a vi jeste pa tako da ste vi u rangu Orašja,Mladosti,a ne mogu reći da ste u rangu Slavije jer oni imaju titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Pozdrav

Vi ste u normalnoj drzavi bili ugaseni, kao sto bi bili ugaseni i sankcionisani u svakoj drugoj normalnoj drzavi.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 04 dec 2015, 21:24, ukupno mijenjano 2 puta.
🔴⚫️

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 dec 2015, 21:23

solinas je napisao/la: Sta je bilo kume :hmmmmm:
Te price o nacionalnom kljucu su se mogle pricati prije deset godina, a cak ni tad nisu pile vodu s obzirom da se znalo desiti da ti u Europu izadju npr. tri kluba s hrvatskim predznakom i nitko vise osim njih. Ni Borac, ni Zeljo.

A u Europu ste i vi sami isli sa sestog mjesta.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 04 dec 2015, 21:25

šta je sa ovima iz tuzle, čas plač raspadamo se, pa za tri dana rasturamo sve, pa jasmin (valjda neki lokalni baja) lopov,, mafijaš, pa opet neki jasmin, ovaj put vizionar, poštenjačina. Pa neki valjda predsjednik kluba dvanaest puta daje ostavku zbog mafijaša jasmina pa zatim drugi jasmin koji je suuprotnost prvom jasminu ga odgovori od ostavke i tako svaki drugi mjesec, unedogled. Cirkus od kluba.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2015, 21:25

solinas je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Kakve ti gluposti lupas pa ovo je za zatvora, ne obmanjuj javnost..ima ljudi koji hoce da procitaju nesto istinito ovdje
To ti meni.
Ma onom Zrinjevcu, neces ti valjda reci da je Slavija bila prvak Bosne i Hercegovine i da je Zrinjski 2. najtrofejniji klub u BiH. Za one koji ne znaju kao ovaj momak, Slavija je osvojila kup Bosne i Hercegovine (2009 meni se cini) a Zrinjski je 3. najtrofejniji klub u BiH.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 dec 2015, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 dec 2015, 21:27

@Solinas..
04 Široki
05 Zrinjski
06 Široki...
12 Željo
13 Željo...(ako se ne varam)...
šta je tu po nacionalnom ključu?
Problem je što mnogi svoju nemoć i neznanje žele prestaviti kao neke urote, spletke koje vode neki tamo imaginarni likovi koji vuku konce iz sjene...Svi su im krivi osim njih samih...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 dec 2015, 21:30

MortemHz je napisao/la:
solinas je napisao/la:
To ti meni.
Ma onom Zrinjevcu, neces ti valjda reci da je Slavija bila prvak Bosne i Hercegovine i da je Zrinjski 2. najtrofejniji klub u BiH. Za one koji ne znaju kao ovaj momak, Slavija je osvojila kup Bosne i Hercegovine (2009 meni se cini) a Zrinjski je 3. najtrofejniji klub u BiH.
Pretpostavljao sam,Ali moradoh upitati,halali.

Miki sine.kakvi smo takvi smo,Ali svoji i uvjek isti vec skoro stoljece.i tu smo,u inat rezimima,strankama,i svemu ostalom.budi pozdravljen.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 dec 2015, 21:31

Skver je napisao/la:
zrinjevac365 je napisao/la:

Vi ste u normalnoj drzavi bili ugaseni, kao sto bi bili ugaseni i sankcionisani u svakoj drugoj normalnoj drzavi.
Zašto bi bili ugašeni u svakoj normalnoj državi?
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 04 dec 2015, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 04 dec 2015, 21:32

Borba dvije struje u Tuzli, Jasmin protiv Jasmina, koji od njih je pravi Jasmin..A predsjenik mirno motri iz tuđine i broji koliko još ostavki kovertiranih ima.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 dec 2015, 21:33

miki651 je napisao/la:šta je sa ovima iz tuzle, čas plač raspadamo se, pa za tri dana rasturamo sve, pa jasmin (valjda neki lokalni baja) lopov,, mafijaš, pa opet neki jasmin, ovaj put vizionar, poštenjačina. Pa neki valjda predsjednik kluba dvanaest puta daje ostavku zbog mafijaša jasmina pa zatim drugi jasmin koji je suuprotnost prvom jasminu ga odgovori od ostavke i tako svaki drugi mjesec, unedogled. Cirkus od kluba.
:lol: Pa koji je sad pravi Jasmin,ne kontam :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 04 dec 2015, 21:34

Šta želiš da kažeš da treba pustiti npr. Slobodu ove godine u CL ili EL ako ne potpiše reprogram otplate duga? Ili Veleža, Borca... nije bitno, Zato što su nekada igrali u prvoj ligi Jugoslavije. Onda je nepošteno ako ide Zrinjski npr sa 2 pozicije u CL, još pritom nije neki "velikan" iz prošlog stoljeća.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 04 dec 2015, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 dec 2015, 21:35

Azmir Utd.
Volim te bola'!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 dec 2015, 21:37

Meni vala Zrinjski isti kao Olimpic, Velez, Travnik i ostale ekipe kojima smo dali 2 gola na Tusnju i dobili, a mogli smo ih natrpati do vrha :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.