Koef.: 32

Koef.: 36
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pratimzgmiky je napisao/la:jučer nesretan pad pa da vidimo kako će danas biti
bez puno pametovanja jer nema od toga ništa, idem sa overom na sva četiri pa kud puklo
Ove tri lagano,ali zato RostovBihac96 je napisao/la:Da probamo Ruse malo ganjat na golove
Lokomotiv-Ural 3+ 2,45
Rostov-Rubin 4+ 3,95
Dinamo-Anzhi 3+ 2,10
Kuban-Krasnodar 3+ 2
Kvota:40,64
rice mi je nekako za jaču uplatu, singliram ga ipak je pala božićnica danasNees je napisao/la:Pratimzgmiky je napisao/la:jučer nesretan pad pa da vidimo kako će danas biti
bez puno pametovanja jer nema od toga ništa, idem sa overom na sva četiri pa kud puklo
Sretno
odigraš tu nice daje u 1.pol. i ćao đaciMirsoNi je napisao/la:Evo jedan interesantan podatak za utakmicu Nice - PSG:
Od 2014. godine kada je sudija koji sudi večerašnji susret ova dva tima (A. Gautier) dijelio pravdu na utakmicama PSG-a, ovakav je bio učinak:
PSG - Rennes 1:2 (2 žuta), Guingamp - PSG 1:0 (3 žuta), Rennes - PSG 1:1 (2 žuta), PSG - Bordeaux 2:2 (6 žutih, crveni)..
Od 2014. kada je sudio Nici, ovakav je bio učinak:
St. Etienne - Nice 1:1 (7 žutih, crveni), Lyon - Nice 1:2 (8 žutih, crveni), Nice - Marseille 2:1 (8 žutih, crveni), Marseille - Nice 0:1 (4 žuta)..
Na posljednjih 10 utakmica League 1, sudija Gautier je podijelio 8 crvenih kartona (od toga jedan je bio na već spomenutoj utakmici 5.tog kola ove sezone, PSG - Bordeaux 2:2)
Mnogo je kombinacija šta bi se ovdje moglo probati, od toga da PSG neće dobiti večeras, do toga da bi mogao biti i crveni karton. Odavno nije bio crveni na međusobnom susretu ova dva tima, zadnji put prije 5 utakmica, kada je PSG dobio 3:0 i ujedno je od tada započeo niz pobjeda protiv Nice, zadnjih 5, svih 5 je PSG dobio..
Možda je red da se prekine i serija dominacije PSG-a i serija izbjegavanja crvenog kartona na međusobnim susretima ove dvije ekipe![]()
SlevinKelevra je napisao/la:3+
Koef.: 32
80' Sigurno, ovo je jedna od najdosadnijih utakmice ove sezone u cijelom HNL-u
meni vise baca iz 1/2Okolele je napisao/la:20:00 Telstar - Oss 2/1 @25
Pa **** vam sjeme lopovsko ibprevarantsko cijelu sezonu svako kolo golova ko u prici sad nigdje ni za lijek...majku vam ****themaniaks je napisao/la:meni vise baca iz 1/2Okolele je napisao/la:20:00 Telstar - Oss 2/1 @25
koliko zabise ovi do sadzgmiky je napisao/la:jučer nesretan pad pa da vidimo kako će danas biti
rice 3 , shved 12, miller 12, zirbes 14, sad je poluvrijemethemaniaks je napisao/la:koliko zabise ovi do sadzgmiky je napisao/la:jučer nesretan pad pa da vidimo kako će danas biti
5zgmiky je napisao/la:rice mi je nekako za jaču uplatu, singliram ga ipak je pala božićnica danasNees je napisao/la:Pratimzgmiky je napisao/la:jučer nesretan pad pa da vidimo kako će danas biti
Sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.