FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ja sad uso u kucu i prva vijest koja me doceka je odlazak jos trojice igraca. Hebib, Ikande i Mesa. Proteklu sedmicu kao imali su priliku da se dokazu. Zna li neko nesta detaljnije?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Kallasi je sebi zacementirao mjesto u timu , odmah sam od pocetka sezone govorio da hebib nema sta trazit ... on je samo vrckast i trci ko muha bez glave ... da je jesa bio od pocetka sezone , vjerujte da bi otresli lech poznan ...
Ako je ovo istina,onda je to sasvim logican potez. Alispahic evo vec godinu dana se dokazuje,a nikako da se dokaze,usput dobru lovu uzima nizasta,a nije da nije imao prilike. Ja sam sve donedavno ocekivao tu 'eksploziju' od njega,ali nista.
Ikande ocigledno nije dobar u glavi.
Jedino mozda Hebib nije sve kredite ispucao,ali je ocigledno da ce tesko od njega nesto da bude.
Ikande ocigledno nije dobar u glavi.
Jedino mozda Hebib nije sve kredite ispucao,ali je ocigledno da ce tesko od njega nesto da bude.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Šta nije ispucao u svim utakmicama u kojim je igrao bio opasniji po naš nego po protivnički gol, još nam ga i zavalja u Zenici fino
1946
Ma Hebibovic nas je derbija kostao. Ubili su nas po njegovoj strani. Okic se vracao na beka...
-
- Kontakt:
Joj gledam ovog malog Zilkića u Novom Pazaru i pravo mi se sviđa mali, a skroz je mlad... tip igraca kao naš Amer... mozda bi ga mogli dovest 

Za Alispahica sam pretpostavio da ide, kad je onaj Reis dosao. Ne bi ga Jesic dovodio da je imao planove za Mesu. Sto se Ikandea tice, njega sam prekrizio u onoj utakmici protiv Galatasaraya. Vidi se da od njega nikad ozbiljan fudbaler nece biti, klasicni cirkusant. A vjerovao sam da smo dobili strasnog igraca kad je dosao. Hebib jednostavno nije kvalitet za Sarajeva. Mi navijaci smo krivi sto smo ga svi dozivali. Jos jedan dokaz da se ne trebamo mijesati u rad uprave. Barica mi je zao. Sretno mu u nastavku karijere. Vjecito je bio na udaru navijaca, a korektno je radio svoj posao.
Vjerujem Jesicu i u njegove odluke.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Vjerujem Jesicu i u njegove odluke.
Da je istina za ovu trojicu, bilo bi objavljeno na službenoj u članku kao i za Barića.
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Nije los mali, a i nije stranac sto je jako vazno. Inace menadjer od Zilkica nam nudi jednog ''svog'' lijevog bekaajdohordas je napisao/la:Joj gledam ovog malog Zilkića u Novom Pazaru i pravo mi se sviđa mali, a skroz je mlad... tip igraca kao naš Amer... mozda bi ga mogli dovest

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
http://www.transfermarkt.co.uk/rados-pr ... eler/47077
Vraca nam se Protić prvog januara, nije da ga niste zaboravili.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Joj ja sam ga fakat zaboravior3m1 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/rados-pr ... eler/47077

Mosa RajvoSa
Sto u SloboduBesic je napisao/la:Barić u Vitezu , Tatomirović i Puzigaća u Borcu , Alispahić u Slobodu , Hebibović u Velež i Ikande negdje.

Nemoj,hvala ti

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mesa ako proigra ikad, bit ce najbolji igrac lige, ubijedljivo.
Sta fali Mesi,tempiranoj bombisolinas je napisao/la:Sto u SloboduBesic je napisao/la:Barić u Vitezu , Tatomirović i Puzigaća u Borcu , Alispahić u Slobodu , Hebibović u Velež i Ikande negdje.![]()
Nemoj,hvala ti

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ako mu nefali nista,neka ga kod vasRedEvil je napisao/la:Sta fali Mesi,tempiranoj bombisolinas je napisao/la:Sto u SloboduBesic je napisao/la:Barić u Vitezu , Tatomirović i Puzigaća u Borcu , Alispahić u Slobodu , Hebibović u Velež i Ikande negdje.![]()
Nemoj,hvala ti

"Modra boja,na bijelome platnu,
To slusamo dvije god.vec.Evander je napisao/la:Mesa ako proigra ikad, bit ce najbolji igrac lige, ubijedljivo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Znači Ješa prije novih pojačanja na polusezoni prvo krenuo u metlarenje viška. Dobro, pošteno mora se mjesta napraviti za nove igrače FKS.
btw.
Meša će proigrati 8974 hidžretske godine.
btw.
Meša će proigrati 8974 hidžretske godine.
SRETAN BROJ - 1725
Hebibovic nas je licno ove sezone kostao najmanje 9 bodova.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Da ispašta mladi Kadušic zbog nekog polovnjaka? To nam ne treba.belosevic28 je napisao/la:Nije los mali, a i nije stranac sto je jako vazno. Inace menadjer od Zilkica nam nudi jednog ''svog'' lijevog bekaajdohordas je napisao/la:Joj gledam ovog malog Zilkića u Novom Pazaru i pravo mi se sviđa mali, a skroz je mlad... tip igraca kao naš Amer... mozda bi ga mogli dovestkoji po meni nebi bio los beck up Almiru Bekicu...
Das Ist Walter
Kadusic je desni bek a kao drugo ne mozes za 19. godisnjaka tvrditi da je polovan igrac nikako
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.