Mrsko mi traziti post pa sam parafrazirao rijeci pileta, od prije 20tak dana...
In pile we trust.

Znaci aldin je spas za nas sve, samo da ga slusamo I bice bolje. Sikirancije "nejma" no stress zonePantelija je napisao/la:Neka muha polako jarane plaho si nasikiran...
Na nemamo aldina jer nam je med i mlijeko![]()
Mi smo imali aldine na temi 2009 pa vamo i slušali smo ih i rastjerali lopove iz kluba , nismo glavu u pijesak ko neki
Nemoj biti supak nego nadji post ima i slika sa Djelmicev intervju iz novina i ako procitas tekst koji vjerovatno jesi nasi nisu sigurni hoce li mu vise ista nuditi nakon zadnje utakmice! Mada i sad mislim da ce produziti.belosevic28 je napisao/la:Djelmic je produzio ugovor! Svako ko kaze drugacije je neupucen...
Mrsko mi traziti post pa sam parafrazirao rijeci pileta, od prije 20tak dana...
In pile we trust.
Pa sta je ovo komsije...aferim, imalo se, trosilo se aaa? Ma boli vas rinakaZip je napisao/la:Cuj pronadjeno dodatnih 2,2 miliona duga![]()
Tacno se po tvom postu vidi,da ni ti sam ne vjerujes u ovo sto si napisao, o dobrom fin.poslovanju tvoga kluba.kenan_tm87 je napisao/la:Ovo nije novi nego stari dug! Problem, po meni, je sto se sutilo o tome, i na ljeto se spominjao taj dug ali nista zvanicno. Klub danas posluje po pravilima, preko racuna, sve redovno i normalno. Ajd nam sad malo sjasi
MCMXLVI je napisao/la:Pa sta je ovo komsije...aferim, imalo se, trosilo se aaa? Ma boli vas rinakaZip je napisao/la:Cuj pronadjeno dodatnih 2,2 miliona duga![]()
![]()
![]()
Evo ponovo uhvatise onog pilenca u lazi, i jos me onaj Jaozinho pita zasto sam ubacio sliku pecenog piletaZnaci to je ta institucija, koja je duzna bogu i narodu
Mila majko, kod vas niti se zna ko pije a ko placa, i to u bukvalnom smislu. Sinoc i danas pokusavam objasniti pojedincima neke cinjenice, ali ljudi ocigledno zive u nekoj teoriji i zabludi da je ipak sve OK. Kone vi uopste i niste svjesni koje ce poslijedice u buducnosti ovaj dug prema vama imati. Milan vise ne peca ribe, vec od danas cuva ovce.
Kao i VI u doba afere virslegodrina je napisao/la:dzaba ti to druze, njima treba crtat... nemaju drugog zivota nego pisat gluposti
toliko pisu o Zelji, znaju toliko stvari o Zelji to je tacno da se covjek zapita za koga oni navijaju
Kakve veze Ajfel ima nesreco mamina? Joj sa kakvim likovima smo mi ovdje prinudjeni da pisemo. Sve mi je bilo jasno kad ste napravili onu vasu grupicu na facebooku pa kad sam vidio te djecije facemoustapha je napisao/la:Mozete vi pricati sta hocete. Dusebriznici, kompleksi i ovo i ono. Ali ako je ovo tacno, onda je vas ajfel posteno zavalio.
Sljedece pitanje se postavlja, ko je maznuo te pare, Zujo, Amar ili Greda? Gdje su trenutno ove navedene osobe, i zasto vise nisu u klubu? Ima tu mnogo pitanja, ali malo odgovora.Zip je napisao/la: Ja ne znam ko jos ovog @kukavicu shvata ozbiljno, coek nije pogodio da je na grbavici trava zelena, a oni ga jos hoce u skupatinu kluba![]()
![]()
nesposobnost i strah ljudi odgovornih za toRN87 je napisao/la:A jelti? A koje vama uvalijo livaju?struja je napisao/la:hebibović ima sa leđima,menadžer ga uvalio uhljupimafanaticZeljin je napisao/la:Alispahic nije ni A od onog starog, Ikande nije dobar sa glavom i takav nam igrac ne treba u svlacionici, Baric tanak skroz, e ne znam za tog Hebiba bio je dobar u Velezu, al zasto gusiti naseg Memiju
IDIL?????
E jesi i biser alal ti vera, de obrisi sline i idi se igratMCMXLVI je napisao/la:Naravno da su te pare postojale, samo nije se placalo poreznoj, vec su bile preusmjerene na sudije, titule i licne dzepove. Sljedece pitanje se moze postaviti, u cije dzepove?
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, Giuseppe1, laszlo, MostarReds22, riki46, rishovski, VolimBiH96 i 25 gostiju.