Samo zato jer su igrali za Sarajevo, ili jer nisu dovoljno dobri?fanaticZeljin je napisao/la:Daleko im kuca od Grbavice bila.kenan_tm87 je napisao/la:Uredu momci, nema vise smisla polemisati o ovome sacekajmo zvanicno od kluba sta imaju reci.
Sta vi mislite o Baricu, Ikandeu, Alispahicu i Hebibovicu? Isplati li se dovesti nekoga od njih, nesto kao 1+1, niko se nije bas naigrao u Sarajevu, ali dvojica od njih cetvorice su sigurno igraci koji nama fale ali da li su potreban kvalitet?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FORZA ZELJO
svi su oni primjer papirnih pojačanja koja nisu pokazala ništa ni u našoj ligi onakvoj kakva jeste. naročito alispahić koji se nadavao golova i golova za dinamo i za kojeg je neko nekad izvalio 2,5 miliona eura.
-
- Kontakt:
Bekric bi bio ono sto nam treba...Pravo pojacanje na deficitarnom mjestu... 

da su dobri ostali bi kod njih, alispahic zadnje dvije godine nije bio mjesec dana 100% fit i spreman za utakmice, harmonija isto tako najavljivan kao bomba i rustemovic ga izbacio iz ekipe- nije dzaba kakve li su to igre menadzera, hebibovic ne moze ni u jednom klubu osim veleza neka ide dole pokusa sta, taj baric nzm za njega
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Skupo je to za Zelje
-
- Kontakt:
Alispahic nije ni A od onog starog, Ikande nije dobar sa glavom i takav nam igrac ne treba u svlacionici, Baric tanak skroz, e ne znam za tog Hebiba bio je dobar u Velezu, al zasto gusiti naseg Memiju
Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u 04 dec 2015, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
svi koji su u to vrijeme bili na celnim mjestima u klubu su odgovorni, znali su sta i kako rade i samo krili sto se sakriti da, eh sad to ne treba bacati pod tepih.... najveca moguca glupost u ovom trenutku bi bila da se vrate likovi koji su i tada vodili klub, ja ne znam ko normalan moze pozeljeti neke slatke price a ne zeljeti istinu, pa makar i gorka bila.... i da naravno dobro ispitati mogucnosti za krivicno gonjenje
Skupo je to za bilo koga pojacanja na papiru za bilo koji klub u ligi na terenu je i marka puno. Odlicna investicija zelis li oprati neke pare i za menadzerske talove.perodeformero je napisao/la:Skupo je to za Zelje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Bekric je sa jednom nogom bolji od ovih nasih veznjaka. I neka dodje, ja se slazem, za Bogija nisam, Stanu bi vratio bolji je Memije.na beku, a Memciju naprijed gurnuti
-
- Kontakt:
Moje misljenje je da je Bogicevic sasvim ok kao treca ili cetvrta opcija na stoperskim pozicijama...Pred nama je, do Edisa je...fanaticZeljin je napisao/la:Bekric je sa jednom nogom bolji od ovih nasih veznjaka. I neka dodje, ja se slazem, za Bogija nisam, Stanu bi vratio bolji je Memije.na beku, a Memciju naprijed gurnuti
-
- Kontakt:
Koliko je njemu u interesu da bude 4 opcija
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nama treba jos jedan stoper (ne bih volio Bogicevica), ako ode Đelmić volio bih Stanića i rotirao bih njega i Memiju na desnoj strani. Lijevo imamo Kramarica i Mailsona (+Thiago koji moze igrati na obje strane, Kokot). Alternativa na bekovima nemamo, osim djece za koju jos nemamo nikakvih informacija kakvi su. Zadnji vezni, po meni je Blagojevic odlican igrac i treba mu dodati jos jednog defanzivnije orjentisanog igraca, tipa Culum, Nyema i sl. Ispred njih bi bilo odlicno dovesti Bekrica i jos jednog napadaca, osim ako se ovaj nigerijac ne pokaze kao kakva zvijer mada cisto sumnjam. Eh sad sve zavisi i od odlazaka, da li ce nam trebati jos koji igrac, + sta cemo sa Amirom, Dadom i Beganovicem, sigurno da njih moramo i trebamo forsirati radi buduce zarade (a polako im i ugovori isticu, pa treba i o tome misliti na vrijeme). Kjosevskog bih svakako stavio na gol a Antolovica probao prodati za bilo kakve pare, a Cutahiju bih stavio za rezervnog golmana.
http://fkzeljeznicar.ba/uskoro-finansij ... car/17644/
Stvarno bih volio da neko jednom za sva vremena stisne muda, sve objavi, podnese tuzbe i sta bude nek bude. Sigurno ce imati podrsku navijaca.
http://fkzeljeznicar.ba/uskoro-finansij ... car/17644/
Stvarno bih volio da neko jednom za sva vremena stisne muda, sve objavi, podnese tuzbe i sta bude nek bude. Sigurno ce imati podrsku navijaca.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 04 dec 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
je.bo je on Zelju... a ti ako ga volis je.bo i tebeGator je napisao/la:**** i tebe Zujo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
ne razumijete se.
Mislim da cemo to saznati mozda vec ovo ljeto ako se ne obezbijedi europa ! Svi mozete predpostaviti moguce izjave pojedinaca iz uprave.salle86 je napisao/la:Da li iko zna / može pretpostaviti koliko je duboka naša "rupa bez dna"
više ništa nije sigurno, pa ni to da za pola godine - godinu neće isplivati dodatni milion(čić) duga
j.e.b.e.m ti život
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Na istoj ste straniMrRiccoli je napisao/la:je.bo je on Zelju... a ti ako ga volis je.bo i tebeGator je napisao/la:**** i tebe Zujo

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nadji na netu il fb Ahmed Muftic , mada beze je prica oko violine jest pakas i parazit al njegova steta koju nanosi je mala u odnosu na druge probleme..Gator je napisao/la:Ova uprava MORA imenovati sve parazite kluba. Inace su isti kao oni. Nesmije se više sutiti i pustiti parazite da nekažnjeno odsetaju. Ako nista ima batina.salle86 je napisao/la:Da li iko zna / može pretpostaviti koliko je duboka naša "rupa bez dna"
više ništa nije sigurno, pa ni to da za pola godine - godinu neće isplivati dodatni milion(čić) duga
j.e.b.e.m ti život
Dajte sliku Violine da vidimo tog kuma
a obojicu ih **** sabahudinMuhamedTM je napisao/la:Na istoj ste straniMrRiccoli je napisao/la:je.bo je on Zelju... a ti ako ga volis je.bo i tebeGator je napisao/la:**** i tebe Zujo

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Daj nam Barica i Hebiba da ih gađamo strelicama za pikado a onda nek ih Ikande i Alispahić motaju u zavoje...ko razumije,shvatit će 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
**** uglavnom je.bo nas je sviju... a ovi od kosmija ni pod razno, Alispahic nula, Ikande nista to sto je trenirao sa ronom u milanu ne znaci nista, Hebibovica smo vidjeli na derbiju, a Baric no commentMuhamedTM je napisao/la:Na istoj ste straniMrRiccoli je napisao/la:je.bo je on Zelju... a ti ako ga volis je.bo i tebeGator je napisao/la:**** i tebe Zujo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.