Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vjerovatno bi se naslo neko rjesenje i za taj stadion nakon toliko godina,ali nekome nije u interesu.nekome generalno odgovara ovakvo stanje u gradu Mostaru.
Tuzno je sto svi dizu ruke od Veleza,a izgleda legende Mostara poput nasih samo znaju kmecati i to je sve.
Naci ce se neko rjesenje za Velez,i mi smo pred gasenjem bili pa eto imali smo srece.samo rastjerati **** iz kluba koja kopaju Velez godinama.
Tuzno je sto svi dizu ruke od Veleza,a izgleda legende Mostara poput nasih samo znaju kmecati i to je sve.
Naci ce se neko rjesenje za Velez,i mi smo pred gasenjem bili pa eto imali smo srece.samo rastjerati **** iz kluba koja kopaju Velez godinama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- PitarBordo
- Kontakt:
Velež kao brend ima dašta mnogo za ponuditi. Ljudi kao Sergej Trifunović koji cijeli život navijaju za Velež, a postali su neko, sve bih imao u marketingu svom da samo klub se resetuje i stavi na zdrave osnove!
Legende naših klubova su samo to: legende, nekada se desilo, danas se o tome pričalo. Rijetke su situacije da je neko vratio klubu makar pola onog što mu je klub omogućio.
Legende naših klubova su samo to: legende, nekada se desilo, danas se o tome pričalo. Rijetke su situacije da je neko vratio klubu makar pola onog što mu je klub omogućio.
Samo Saraj'vo.
Izuzev Dzene Iskrenog.PitarBordo je napisao/la:Velež kao brend ima dašta mnogo za ponuditi. Ljudi kao Sergej Trifunović koji cijeli život navijaju za Velež, a postali su neko, sve bih imao u marketingu svom da samo klub se resetuje i stavi na zdrave osnove!

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa, rek'o sam, ono što se kaže, rijetke su situacije, je l'...Bolanos je napisao/la:Izuzev Dzene Iskrenog.PitarBordo je napisao/la:Velež kao brend ima dašta mnogo za ponuditi. Ljudi kao Sergej Trifunović koji cijeli život navijaju za Velež, a postali su neko, sve bih imao u marketingu svom da samo klub se resetuje i stavi na zdrave osnove!
Legende naših klubova su samo to: legende, nekada se desilo, danas se o tome pričalo. Rijetke su situacije da je neko vratio klubu makar pola onog što mu je klub omogućio.![]()

Samo Saraj'vo.
Bolja vremena ce doci kad se izgradi saraevska zaobilaznica..fedeltafrotta je napisao/la:kad ce doci bolja vremena ? bojim se da nece jos za 50-100 godina, nejse...
Tj bas za toliko koliko si i rekao

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koliko je star taj dug koji je prisjeo Zelji sad...iz kojeg perioda je ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Period prije 2013 godine kada su Žujo, Dželo i ostali kriminalci bili u klub, i kad je krao ko je stigao, a 27 decembra 2012 godine na mjesto predsjednika je došao Gredić koji je zapoceo borbu za klub i protiv kriminalaca koji su godinama unazad finansijski nanosili štetu klubu. Uspio je gotovo sve parazite da otjera iz kluba međutim dugovi koji su ti paraziti ostavili su bili ogromni. Hvala Bogu ogroman dio duga se vratio, igracima, trenerima, dobavljacima se ne duguje ništa, plate su redovne, uplacuju se i doprinosi, placa se porez itd. Ova trenutna uprava je najsposobnija od svih uprava koje smo imali. Na ovaj dug od 2,2 miliona mi smo se žalili i vjerovatno je da ce se skinuti određen dio duga a da ce se rata koju mjesecno placamo malo povecati..ultrasstyle_tz je napisao/la:koliko je star taj dug koji je prisjeo Zelji sad...iz kojeg perioda je ?
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma tu su nejasne dvije stvari..poreska uprava regulise i te doprinose zaposlenicima jel tako?
kako je onda moguce da u okviru ovog reprograma prema poreskoj koji Zeljo placa nisu bile ukljucene te stavke...ja koliko znam u nas dug prema poreskoj upravi su vec ukljuceni doprinosi za igrace...
kako je to moguce da se kod Zelje podijelilo na dva dijela i kakve su se tu igre igrale da se dobiju licence, jer opet kazem skoro pa sam siguran da je u nas dug za porez ukljucen i dug prema fudbalerima na ime doprinosa
sta je onda Zeljo do sad vracao i na cem je nakamarao toliko duga, ako je ovaj reprogramirani dug sto se sad vraca bio bez doprinosa uposlenika
kako je onda moguce da u okviru ovog reprograma prema poreskoj koji Zeljo placa nisu bile ukljucene te stavke...ja koliko znam u nas dug prema poreskoj upravi su vec ukljuceni doprinosi za igrace...
kako je to moguce da se kod Zelje podijelilo na dva dijela i kakve su se tu igre igrale da se dobiju licence, jer opet kazem skoro pa sam siguran da je u nas dug za porez ukljucen i dug prema fudbalerima na ime doprinosa
sta je onda Zeljo do sad vracao i na cem je nakamarao toliko duga, ako je ovaj reprogramirani dug sto se sad vraca bio bez doprinosa uposlenika
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Dug nije velik nego golem hehhe.
Lakoste je napisao/la:Dug nije velik nego golem hehhe.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
hahahahaha oplaka

- AaronRamsey
- Kontakt:
zrinjski žrtva politike hahaha
što li mu je bilo zabranjeno djelovanje....
što li mu je bilo zabranjeno djelovanje....
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zrinjski moze igrati gdje hoce,osvajati sta mu drugi ponude,pobjedjivati,gubiti,ali nikad nece biti veci od Veleza,u svakom smislu,kao brend,spomeni Mostar,prva asocijacija Stari Most i Velez,jest da je sad malo posrnuo,al izronit ce stari opet za one sto ga vole,u starom sjaju sto im ja iskreno i od srca zelim 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
2013
Željo pozitivno poslovao u 2013., za godinu i po izmirenje svih dugova
http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljo- ... /140109126
2015
Utvrđen novi dug za FK Željezničar u iznosu od 2.2 miliona KM

Željo pozitivno poslovao u 2013., za godinu i po izmirenje svih dugova
http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljo- ... /140109126
2015
Utvrđen novi dug za FK Željezničar u iznosu od 2.2 miliona KM

-
...mosa njaZri...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Tako je, zrinjski tek zadnjih par godina cilja na vrh, a u bivsoj Jugi znalo se koji je klub iz Mostara igrao u elitiRedEvil je napisao/la:Zrinjski moze igrati gdje hoce,osvajati sta mu drugi ponude,pobjedjivati,gubiti,ali nikad nece biti veci od Veleza,u svakom smislu,kao brend,spomeni Mostar,prva asocijacija Stari Most i Velez,jest da je sad malo posrnuo,al izronit ce stari opet za one sto ga vole,u starom sjaju sto im ja iskreno i od srca zelim

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
Jugoslavija se raspala prije 25 godina...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Zrinjski je u vrhu, gdje mu je i mjesto...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ako je tebi danasnji bh fudbal bolji i mjerodavniji od onog iz Jugoslavije, onda ok.PiazzaGrande je napisao/la:Jugoslavija se raspala prije 25 godina...

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.