FK Željezničar (opšte diskusije)

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la belosevic28 » 04 dec 2015, 16:35

Djelmic je produzio ugovor! Svako ko kaze drugacije je neupucen...

Mrsko mi traziti post pa sam parafrazirao rijeci pileta, od prije 20tak dana...

In pile we trust. :thumbup:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 dec 2015, 16:35

Pantelija je napisao/la:Neka muha polako jarane plaho si nasikiran...
Na nemamo aldina jer nam je med i mlijeko :D
Mi smo imali aldine na temi 2009 pa vamo i slušali smo ih i rastjerali lopove iz kluba , nismo glavu u pijesak ko neki
Znaci aldin je spas za nas sve, samo da ga slusamo I bice bolje. Sikirancije "nejma" no stress zone :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 dec 2015, 16:37

Cuj Zeljo me sramoti, cime sviju ti ?? Time sto ima najvise titula u drzavi, najvise reprezentativaca, odlican omladinski pogon. To je sramota a nije kad kapiten tima pisa po navijacima i prijeti im, igraci vam imaju vise suspenzija nego odigranih poluvremena. On o sramocenju, jadnice vi ste nastali na sraman nacin i onda nesto ovdje ti pametan. Bas se propisno brukate.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 dec 2015, 16:37

belosevic28 je napisao/la:Djelmic je produzio ugovor! Svako ko kaze drugacije je neupucen...

Mrsko mi traziti post pa sam parafrazirao rijeci pileta, od prije 20tak dana...

In pile we trust. :thumbup:
Nemoj biti supak nego nadji post ima i slika sa Djelmicev intervju iz novina i ako procitas tekst koji vjerovatno jesi nasi nisu sigurni hoce li mu vise ista nuditi nakon zadnje utakmice! Mada i sad mislim da ce produziti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 dec 2015, 16:38

Zip je napisao/la:Cuj pronadjeno dodatnih 2,2 miliona duga :shock:
Pa sta je ovo komsije...aferim, imalo se, trosilo se aaa? Ma boli vas rinaka :bow: :rol:
Evo ponovo uhvatise onog pilenca u lazi, i jos me onaj Jaozinho pita zasto sam ubacio sliku pecenog pileta :lol: Znaci to je ta institucija, koja je duzna bogu i narodu :lol: Mila majko, kod vas niti se zna ko pije a ko placa, i to u bukvalnom smislu. Sinoc i danas pokusavam objasniti pojedincima neke cinjenice, ali ljudi ocigledno zive u nekoj teoriji i zabludi da je ipak sve OK. Kone vi uopste i niste svjesni koje ce poslijedice u buducnosti ovaj dug prema vama imati. Milan vise ne peca ribe, vec od danas cuva ovce.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 dec 2015, 16:40

kenan_tm87 je napisao/la:Ovo nije novi nego stari dug! Problem, po meni, je sto se sutilo o tome, i na ljeto se spominjao taj dug ali nista zvanicno. Klub danas posluje po pravilima, preko racuna, sve redovno i normalno. Ajd nam sad malo sjasi ;)
Tacno se po tvom postu vidi,da ni ti sam ne vjerujes u ovo sto si napisao, o dobrom fin.poslovanju tvoga kluba. :urnebes:
Bio on novi ili stari dug kako ti kazes,to vam nista ne pomaze da umjesto sadasnjih 10.000 km sad morate poreznoj uplacivati 35.000 km.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 04 dec 2015, 16:49

bas je zato super da imamo vas da vodite racuna da je Želji dobro ,jer hej ko želi Želji dobro vise nego navijaci Torpeda :lol: :lol: :lol:
Imate svoj klub koji po vasoj prici je najbolji itd.. i opet imate potrebu doci ovdje i napisati nesto ..
zato ja kazem hvala gospodinu Amaru Osimu sto nas sanjate i pratite hvalaaa :tokralju: :tokralju: :tokralju:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 dec 2015, 16:56

@pile, nema potrebe da vrijedjas. Bolje priznaj jednom u zivotu da nisi pogodio... Kad te @milanribar peglao oko Djelmica, tvrdio si da je 100% produzio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 dec 2015, 16:59

Mozete vi pricati sta hocete. Dusebriznici, kompleksi i ovo i ono. Ali ako je ovo tacno, onda je vas ajfel posteno zavalio.
#divovi

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 dec 2015, 17:00

slika
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2015, 17:48

MCMXLVI je napisao/la:
Zip je napisao/la:Cuj pronadjeno dodatnih 2,2 miliona duga :shock:
Pa sta je ovo komsije...aferim, imalo se, trosilo se aaa? Ma boli vas rinaka :bow: :rol:
Evo ponovo uhvatise onog pilenca u lazi, i jos me onaj Jaozinho pita zasto sam ubacio sliku pecenog pileta :lol: Znaci to je ta institucija, koja je duzna bogu i narodu :lol: Mila majko, kod vas niti se zna ko pije a ko placa, i to u bukvalnom smislu. Sinoc i danas pokusavam objasniti pojedincima neke cinjenice, ali ljudi ocigledno zive u nekoj teoriji i zabludi da je ipak sve OK. Kone vi uopste i niste svjesni koje ce poslijedice u buducnosti ovaj dug prema vama imati. Milan vise ne peca ribe, vec od danas cuva ovce.

:lol: :lol: :lol:
I ti im prisjedas sad na muku, nisi fer stvarno :D haha

Ja ne znam ko jos ovog @kukavicu shvata ozbiljno, coek nije pogodio da je na grbavici trava zelena, a oni ga jos hoce u skupatinu kluba :urnebes: :urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 dec 2015, 17:48

dzaba ti to druze, njima treba crtat... nemaju drugog zivota nego pisat gluposti
toliko pisu o Zelji, znaju toliko stvari o Zelji to je tacno da se covjek zapita za koga oni navijaju
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2015, 17:53

godrina je napisao/la:dzaba ti to druze, njima treba crtat... nemaju drugog zivota nego pisat gluposti
toliko pisu o Zelji, znaju toliko stvari o Zelji to je tacno da se covjek zapita za koga oni navijaju
Kao i VI u doba afere virsle :salut:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 04 dec 2015, 17:57

moustapha je napisao/la:Mozete vi pricati sta hocete. Dusebriznici, kompleksi i ovo i ono. Ali ako je ovo tacno, onda je vas ajfel posteno zavalio.
Kakve veze Ajfel ima nesreco mamina? Joj sa kakvim likovima smo mi ovdje prinudjeni da pisemo. Sve mi je bilo jasno kad ste napravili onu vasu grupicu na facebooku pa kad sam vidio te djecije face :damn: :sick: :puke:
FORZA ZELJO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 dec 2015, 18:20

Zip je napisao/la: Ja ne znam ko jos ovog @kukavicu shvata ozbiljno, coek nije pogodio da je na grbavici trava zelena, a oni ga jos hoce u skupatinu kluba :urnebes: :urnebes:
Sljedece pitanje se postavlja, ko je maznuo te pare, Zujo, Amar ili Greda? Gdje su trenutno ove navedene osobe, i zasto vise nisu u klubu? Ima tu mnogo pitanja, ali malo odgovora. :think:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 04 dec 2015, 18:25

Gledaj ovog, te pare nisu ni postojale, nego nisu placane drzavi a morale su biti uplacivane, kako to ne mozete skontati? Igrac je dobijao 1000 KM platu, bubam, a drzavi je trebalo uplatiti jos 600 otprilike svaki mjesec, a to nije radjeno. Sada, kako je sistem uspostavljen, placanje ide preko racuna i uplacuju se doprinosi. Pa zato imas danas situaciju da malo malo neka firma strajkuje, sa desetinama miliona dugova, jer ne mogu ostvariti svoja prava, penzije, zdravstvenu zastitu, itd.
FORZA ZELJO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 dec 2015, 18:40

Naravno da su te pare postojale, samo nije se placalo poreznoj, vec su bile preusmjerene na sudije, titule i licne dzepove. Sljedece pitanje se moze postaviti, u cije dzepove? :think:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 dec 2015, 19:06

RN87 je napisao/la:
struja je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Alispahic nije ni A od onog starog, Ikande nije dobar sa glavom i takav nam igrac ne treba u svlacionici, Baric tanak skroz, e ne znam za tog Hebiba bio je dobar u Velezu, al zasto gusiti naseg Memiju
hebibović ima sa leđima,menadžer ga uvalio uhljupima
A jelti? A koje vama uvalijo livaju?
IDIL?????
nesposobnost i strah ljudi odgovornih za to

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 04 dec 2015, 19:26

MCMXLVI je napisao/la:Naravno da su te pare postojale, samo nije se placalo poreznoj, vec su bile preusmjerene na sudije, titule i licne dzepove. Sljedece pitanje se moze postaviti, u cije dzepove? :think:
E jesi i biser alal ti vera, de obrisi sline i idi se igrat
FORZA ZELJO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Alipasino i 8 gostiju.