To ti gledao svojim ocima? Ja mislim da si to cuo u makjatu da se uspjesno vraca.pile87 je napisao/la:Ne treba nikog mjenjati ovi uspjesno vracaju sve prijasnje dugovemilanribar je napisao/la:Ja tipujem na pileta i ekipu, mislim da su oni nasposobniji da naprave stabilnog Zelju. Sve znaju, smijenit ovu garnituru i postavit pileta i ekipu ..blue sky je napisao/la:Ne znam sta se ibretite, o ovom novom dugu je DANAN jos ljetos pisao kad je i stiglo. Bas nekad očekujete da će za svaku fakturu koja dodje u klub navijače obavještavat to samo kod nas ima i kod nas se očekuje. A kad treba cvaju dati za članske i otići na tekmu onda kuknjava. Ako vam se ne svidja ovakav Željo imate sad priliku da ucestvujete i promjenite i da budemo sa vama giganti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- salemprolic
- Kontakt:
Bas...jos ljetos se o ovome pricalo i koliko se sjecam nismo jedini klub koji je dobio dodatne fakture od porezne...ajmo sacekati ovu presicu pa vidjet sta nam ljudi imaju reci...kad sam cekao ovolike godine mogu i par danablue sky je napisao/la:Ne znam sta se ibretite, o ovom novom dugu je DANAN jos ljetos pisao kad je i stiglo. Bas nekad očekujete da će za svaku fakturu koja dodje u klub navijače obavještavat to samo kod nas ima i kod nas se očekuje. A kad treba cvaju dati za članske i otići na tekmu onda kuknjava. Ako vam se ne svidja ovakav Željo imate sad priliku da ucestvujete i promjenite i da budemo sa vama giganti.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Sjasi malo milane.....
Evo da ti kazem tih knjiga iz kluba nema ni sad nisu ih ni zatekli neko ih je sklonio. Morali su zvati ljude da vide koliko su duzni!kenan_tm87 je napisao/la:
Naravno da ima. Dug je otkriven na ljeto, ko je do tada krio knjige, zasto dug nije otkriven pa se kao takav reprogramirao na 10 godina? Kakva je to suplja, malo dublje se zarovili, smijesno. Saucesnik u ubistvu i onaj koji krije ubicu je takodje kriv i osudi se na osnovu toga. Ovi nama sute i rade sve iza nekakve zavjese ne potkrepljujuci bilo sta sto urade. Milion puta do sada je receno da ce se reci javno ko je kriv za nesto, ko opstruira, ko je zavaljivao klub, itd. pa uvijek vuk pojede magarca na kraju. Svjestan sam da oni nisu napravili taj dug, ali su i ckepi jer neke stvari sute, kriju stvarajuci tako sumnju o samim sebi.
milanribar je napisao/la:To ti gledao svojim ocima? Ja mislim da si to cuo u makjatu da se uspjesno vraca.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Evo recimo jedna varijanta, koja je malo vjerovatna, ali moguća. Možda su dogovorili sa ovima iz porezne koji su otkrili novi dug da malo prolonigraju obajvu kako bi mogli izaći u Evropu. Izlazak u Evropu nam je donio dobar dio te love zar ne. Nemojte za neke stvari napadati nekoga a da ne znate ima li neki bitan razlog što nešto nije urađeno. Ovo mi je sad onako naumpalo, ali moguće je da je porezna tek nedavno završila posao i konstatovala tačan dug. Možda je tek krenula raditi prije pola godine i prije mjesec završila pa oni nisu govorili dok se ne bude tačan iznos znao itd itdkenan_tm87 je napisao/la:Naravno da ima. Dug je otkriven na ljeto, ko je do tada krio knjige, zasto dug nije otkriven pa se kao takav reprogramirao na 10 godina? Kakva je to suplja, malo dublje se zarovili, smijesno. Saucesnik u ubistvu i onaj koji krije ubicu je takodje kriv i osudi se na osnovu toga. Ovi nama sute i rade sve iza nekakve zavjese ne potkrepljujuci bilo sta sto urade. Milion puta do sada je receno da ce se reci javno ko je kriv za nesto, ko opstruira, ko je zavaljivao klub, itd. pa uvijek vuk pojede magarca na kraju. Svjestan sam da oni nisu napravili taj dug, ali su i ckepi jer neke stvari sute, kriju stvarajuci tako sumnju o samim sebi.BLU SKY je napisao/la: Trenutna uprava nema nista sa ovim ,prije nisu mogli reci jer je porezna prije koji mjesec bila u klubu i otkrila ove nepravilnosti kada su se malo dublje zarovili u dokumentaciju kluba .I od ove uprave se očekuje da se izjasni po ovom pitanju sto su i najavili.
Upravni odbor Kluba će ponuditi odgovore na pitanja zašto se neke osjetljive teme iz historije poslovanja Kluba nisu obznanile ranije, te će se demistificirati mnoga druga otvorena pitanja."
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ovo nije "svaka" faktura, ovo je jos dodatnih 200% VECI NOVI DUG. Ako o tome treba sutiti onda ebajiga. Ja da sam u upravi svakako bih imao muda i javno preko stranice objavio ko je kriv za stadion, koliko Zelji pripada stadiona, ko opstruira, ko je zavalio klub, ko je uzimao pare iz blagajne, ko je ostavio klub u dugovima, zasto sute???!!!blue sky je napisao/la:Ne znam sta se ibretite, o ovom novom dugu je DANAN jos ljetos pisao kad je i stiglo. Bas nekad očekujete da će za svaku fakturu koja dodje u klub navijače obavještavat to samo kod nas ima i kod nas se očekuje. A kad treba cvaju dati za članske i otići na tekmu onda kuknjava. Ako vam se ne svidja ovakav Željo imate sad priliku da ucestvujete i promjenite i da budemo sa vama giganti.
Pile, eto vidis, ko je sklonio, kada, otkad se to dug utvrdjuje pricom i upitima bivsim igracima a ne knjigama? Zasto se to ne objavi cim se otkrije, zasto niko nece da radi potpuno transparentno, nije to mala stvar kralju, to je 200% veci dug od sadasnjeg a nastao je kao u par godina a ovaj poznati u 20 godina od rata.
Za bolji sport, kakve veze ima ljeto i vec npr zavrsene evropske utakmice ili eto bilo koje vrijeme i prije utakmica kad se licenca dobija na osnovu dostavljenih papira do 31.03.? Hocemo li sada dobiti licencu, kad cemo znati jel nam umanjen ovaj dug novi zbog te zalbe, kad cemo potpisati novi reprogram?
FORZA ZELJO
Sta ti mislis ko vodi knjige i ko ih je sklonio ?kenan_tm87 je napisao/la:Ovo nije "svaka" faktura, ovo je jos dodatnih 200% VECI NOVI DUG. Ako o tome treba sutiti onda ebajiga. Ja da sam u upravi svakako bih imao muda i javno preko stranice objavio ko je kriv za stadion, koliko Zelji pripada stadiona, ko opstruira, ko je zavalio klub, ko je uzimao pare iz blagajne, ko je ostavio klub u dugovima, zasto sute???!!!blue sky je napisao/la:Ne znam sta se ibretite, o ovom novom dugu je DANAN jos ljetos pisao kad je i stiglo. Bas nekad očekujete da će za svaku fakturu koja dodje u klub navijače obavještavat to samo kod nas ima i kod nas se očekuje. A kad treba cvaju dati za članske i otići na tekmu onda kuknjava. Ako vam se ne svidja ovakav Željo imate sad priliku da ucestvujete i promjenite i da budemo sa vama giganti.
Pile, eto vidis, ko je sklonio, kada, otkad se to dug utvrdjuje pricom i upitima bivsim igracima a ne knjigama? Zasto se to ne objavi cim se otkrije, zasto niko nece da radi potpuno transparentno, nije to mala stvar kralju, to je 200% veci dug od sadasnjeg a nastao je kao u par godina a ovaj poznati u 20 godina od rata.
Za bolji sport, kakve veze ima ljeto i vec npr zavrsene evropske utakmice ili eto bilo koje vrijeme i prije utakmica kad se licenca dobija na osnovu dostavljenih papira do 31.03.? Hocemo li sada dobiti licencu, kad cemo znati jel nam umanjen ovaj dug novi zbog te zalbe, kad cemo potpisati novi reprogram?
Vec se vodila rasprava mnogo puta u vezi ovoga. Tebi sa strane on izgleda kao odličan trener zbog toga što je napravio u onoj polusezoni i u evropi međutim ja koji sam navijač Želje najbolje znam kakav je Odović kao trener. Na pocetku je digao atmosferu, ekipa je igrala dobro, imao si raspoloženog Bajića, Kvesića itd, u evropi si dobro prošao zahvaljujuci defanzivnoj taktici i ludoj sreci. Razlika između evrope i naše lige je ogromna, ne možeš ti u našoj ligi igrati na kontre protiv nekog bunkera. Nakon evrope kad si trebao da preuzmeš odgovornost i da pokažeš m.uda ti to nisi uradio, vec si zajedno sa Alihodzicem doveo mnogo nekih igrača koji ne bi mogli prismrditi ekipi da je Amar trener. Cim su stvari krenule nizbrdo Odovic je pokazao zašto nikad u karijeri na duže staze nije vodio neki klub. Što se tice Odovića kao čovjeka, on je gospodin veliki, Željovac od glave do pete i ja ga lično jako poštujem i volim, međutim interes kluba mi je na prvom mjestu. Klub mu je ponudio mjesto u omladinskom pogonu, da bude koordinator omladinskog pogona i prema nekim informacijama velika je šansa da ce prihvatiti tu ponudu..Koktrijeb je napisao/la:Navijac sam Slobode ali mislim da je vasa najveca greska sto ste pustili Odovica, smijem se kladit do bi do sad imao sigurno 6+ bodova od trenutnog stanja.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Knjige vode ekonomisti, ko je sklonio i kada, ne znam, jer ne znam ni u kojem je periodu dug nastao, a sklanja ih onaj ko ne zeli da se otkriju, pa mi ti reci ko je to? Ja znam da ovi sute o tome i ne talasaju o tome, a ogromna je stvar, pa mi ti reci i zasto ne talasaju?
FORZA ZELJO
Treba, što nisu naplačivali porez kad je trebalo, nego sad kad su sve pokrali vade se na sportskoj nejjači i ucjenjuju, to isto da sad fabrika duhana zađe i traži da joj se po svakoj prodatoj kutiji cigara namiri onaj ostatak što su gubili kad su cigare bile marka, Omar bi dokazao da je ovo sa poreskom farsa.Ajzea je napisao/la:J ebaše nam majku sa ovim dugom. U roku od odmah zvati Omara Mjesečara, onaj klošar je u stanju izmajmunisati stvari da na kraju ovi nama budu dužni. Pušten je iz pritvora..
-
- Kontakt:
Pa druže pročitaj malo bolje šta sam napisao. Jedna je varijanta da su znali prije Evrope i da su prikrili, a druga je da su tek nedavno završili pretres. Samo nagađam. Pokušavam da ti kažem kako je moguće da ima neki razlog zbog kojeg tek sad objavljuju i to bitan. TO je poneta. Naumpale su mi ove dvije moguće varijante.kenan_tm87 je napisao/la:Ovo nije "svaka" faktura, ovo je jos dodatnih 200% VECI NOVI DUG. Ako o tome treba sutiti onda ebajiga. Ja da sam u upravi svakako bih imao muda i javno preko stranice objavio ko je kriv za stadion, koliko Zelji pripada stadiona, ko opstruira, ko je zavalio klub, ko je uzimao pare iz blagajne, ko je ostavio klub u dugovima, zasto sute???!!!blue sky je napisao/la:Ne znam sta se ibretite, o ovom novom dugu je DANAN jos ljetos pisao kad je i stiglo. Bas nekad očekujete da će za svaku fakturu koja dodje u klub navijače obavještavat to samo kod nas ima i kod nas se očekuje. A kad treba cvaju dati za članske i otići na tekmu onda kuknjava. Ako vam se ne svidja ovakav Željo imate sad priliku da ucestvujete i promjenite i da budemo sa vama giganti.
Pa mnogo si puta cuo da od kad je ova uprava svi igraci imaju redovne plate i placene doprinose a sada su svi prijavljeni a tada je bio Stanic jedini.I nije to jedina stvar koja se nije placala. Nedavno smo platili dug od 400 000 KM koji je bio 200 000 ali je nas covjek iz kluba rekao tuzi nas pa ces dobiti pa smo platili duplo i ima toga jos koliko hoces...Ne mogu da vjerujem sta pisemkenan_tm87 je napisao/la:Knjige vode ekonomisti, ko je sklonio i kada, ne znam, jer ne znam ni u kojem je periodu dug nastao, a sklanja ih onaj ko ne zeli da se otkriju, pa mi ti reci ko je to? Ja znam da ovi sute o tome i ne talasaju o tome, a ogromna je stvar, pa mi ti reci i zasto ne talasaju?

- kenan_tm87
- Kontakt:
Kad je Stanic bio jedini prijavljeni, od kad do kad i ko je bio u upravi? Hocel ko stisnuti muda pa podnijeti krivicne prijave protiv takvih, nek plate iz svog djepa dodatnu stetu, a ne Zeljo? Ti kazes da hoce, a ja sam ubijedjen da ce sutiti o tome i da nece ama bas ni jedno ime spomenuti, osim mozda nekog umrlog ili nebitnog.
FORZA ZELJO
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma ništa...ne gine nam tjeranje do play offa evropske lige.... 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Napisao sam vec sta mislim o tome par stranica unazad ne pise mi se ponovo.Ako ne kazu javno onda neka sute i vracaju dug.kenan_tm87 je napisao/la:Kad je Stanic bio jedini prijavljeni, od kad do kad i ko je bio u upravi? Hocel ko stisnuti muda pa podnijeti krivicne prijave protiv takvih, nek plate iz svog djepa dodatnu stetu, a ne Zeljo? Ti kazes da hoce, a ja sam ubijedjen da ce sutiti o tome i da nece ama bas ni jedno ime spomenuti, osim mozda nekog umrlog ili nebitnog.
-
- Kontakt:
Hasanovic,Blagojević,Amir i špic Beganović.Čisto sumnjam da će s Mujagićem krenut u špicu....realniji mi je Dino u sredini al vidjet cemo...[/quote]
Znaš i sam da se ista postavka igre koristi još od Ode, nisu je mijenjali ni kad je trebalo. S druge strane, ipak je nerealno gurnuti Mujagića od početka i tražiti od njega puno, tako da možda se pokuša na tvoj način, što bih lično i volio
Znaš i sam da se ista postavka igre koristi još od Ode, nisu je mijenjali ni kad je trebalo. S druge strane, ipak je nerealno gurnuti Mujagića od početka i tražiti od njega puno, tako da možda se pokuša na tvoj način, što bih lično i volio
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Ima li neki fan shop, a da nije na stadionu? Nešto se spominjalo na Skenderiji, ali nisam upratio
Životni saputnik! 1921
Lijep gest kluba sto su posjetili onog malog.
- Jaozinho22
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
sva moguca logika govori da je najvjerovatnije to dok je Zujo bio predsjednik i moguce i prije njega ali prije za njegovo vrijeme jer su i igraci bili skuplji i puno se vise trosilo, a 2.2 miliona poreza je velika cifra. Eto ako i prepolove bice odlicno ovo se ocekivalo ali iskreno ocekivao sam maksimum milion KM, ali 2.2 nisam. Cekajmo skupstinu ako Bog da i vidjet cemo sve.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Anpa, brig, bvsic, Ferroviere1987 i 42 gosta.